Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(virdzzinija @ 2011 11 29, 00:12)
jehuu ismokau paslept su ps tai ko nenorejai ,kad matytus nuotraukoje  bigsmile.gif  clap.gif

Įdomu, įdomu ax.gif kad jau pradėjai, tai pasigirk labiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 28, 23:00)
Ainoa, grazus baciukas  mirksiukas.gif Moteriskumo zaidimui, rodos, netinka, nes moteriskumas nuotraukoje turetu buti pavaizduotas netiesiogiai, bet man visai patiko, tik kojos daugiau noretusi.

aciu 4u.gif smagu, kad nors kazkam patiko smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 11 28, 23:05)
Kas ten kėlė moteriškumo temai foto, kaip Maggie rašė, netinka tai temai, bet ne esmė. Jei apie foto, nepatiko. Norisi kažko mažesnio, švelnesnio. Netinkamas kampas ir koja atrodo didžiulė.

as keliau, dekui smile.gif supratau, kad netiko ir nepatiko 4u.gif bandysiu kazka kita padaryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 11 29, 00:35)
Įdomu, įdomu  ax.gif kad jau pradėjai, tai pasigirk labiau smile.gif

ai tokia buitiska foto tvarkiau ir bandau darau vadinas smile.gif cia as pradziamoksliskai visai,visos jau mokat greiciausiai doh.gif ismokau panaudot clone stamp iranki blush2.gif blush2.gif susiradau yotube ir supratau pagaliau kaip su juo valgyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2011 11 29, 00:45)
ai tokia buitiska foto tvarkiau ir bandau darau vadinas  smile.gif  cia as pradziamoksliskai visai,visos jau mokat greiciausiai  doh.gif  ismokau panaudot clone stamp iranki  blush2.gif  blush2.gif  susiradau yotube ir supratau pagaliau kaip su juo valgyt  blush2.gif

Maladec thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 11 28, 13:07)
Manau, taip-kai skolini ideja, bet nurodai, is ko skolini yra vienas dalykas, kai skolini ir pristatai darba kaip savo ir ne kriukt apie tai, is kur nukopijuota-jau vagyste, na ar plagiatas, kaip jau bepavadinsi.

QUOTE(Alabama @ 2011 11 28, 15:48)
Supainiojo cia su manim.Tik as dar karta pakartosiu-as ta nuotrauka rodziau su prierasu, kad mane ikvepe ta fotografe, iki kurios man kaip iki menulio:D O va kristukas savo plagiata deda i kudra kaip savo darba.As skirtuma matau.Ir sio atveju tai jau NEBE mokimosi tikslais nukopijuotas darbas.Ai, whatever:)

QUOTE(Alabama @ 2011 11 28, 18:50)
Fb savo puslapi:)Tai toli grazu ne tas pats, kaip deti i kudra ir teigti, kad tai tavo.Gaila, kad vagyste tapo norma o vagyles teisinamos:)

Beje, jei butum teisi, netrintum nuotraukos.Kudroj ne tik as pastebejau kad nuotrauka pavogta:)Todel ir istrinei, tiesa akis bade:)

Žinot, Alabama, bloga darosi nuo jūsų kabinėjimosi. Nėra pasaulyje nieko, kas jau nebūtų nufotografuota iki mūsų. Dviračio jau nebeišrasim. Todėl vadinti panašų (kad ir labai labai labai panašų) darbą plagiatu ar vagyste - žema. Primena turgaus bobos priekabes, kai ši jau nebežino, kas darosi iš nuobodulio. Lygiai taip pat galima būtų kiekvienai tamstos nuotraukai surinkti po keletą atitikmenų, kurių gal net pati akyse nesat mačiusi ir apkaltinti vagyste. Tik ar kam nors to reikia?
Geriau laisvalaikiu gramatiką pasivartytumėt, naudos daugiau būtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2011 11 29, 00:52)
Todėl vadinti panašų (kad ir labai labai labai panašų) darbą plagiatu ar vagyste - žema.

Visa tai ką paminėjot yra lemiama kiekvieno asmens prioritetų. Nes man asmeniškai tiesos pasakymas yra vertybė. Gaila, kad retai tam turiu drąsos.

Antra - šiandien intelektualinis turtas / nuosavybė yra laikoma nevertingu tvariniu, kurį galima parsisiųsti, nes jis, matyt, lengvai padaromas (gi pinigų ar aukso neparsisiųsi), galima pavogti (kokiam gi teisme laimėsi bylą dėl plagiato?) Bet dėl to intelektuali nuosavybė netampa nieku. Ji egzistuoja. Ir vieniems žema vadinti vagyste to turto kopijavimą, kitiems žema vogti, t.y. aklai kopijuoti.

O tai ką sakote apie JAU nufotografuotus (ar kitaip išreikštus) kūrinius, yra šiek tiek netikslu. Viena - visuotinės idėjos sklandančios ore, kita - savo mylimo autoriaus idėjų pasisavinimas ir pristatymas kaip savo.

Kiekvienas sprendžia už save. Man nemalonu apie tai kalbėti, aš nesiveliu į šitas diskusijas, na, bet kai žmogus teisybę pasakantis yra taip puolamas, ką aš žinau. Galėčiau ir aš šį bei tą pasiūlyti, bet tikriausiai perskaitysit kitais metais.
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 28, 23:00)

jlclove, man abi nuotraukos idomios, bet antroji labiau patiko.

aciukas 4u.gif

QUOTE(virdzzinija @ 2011 11 28, 23:12)
jehuu ismokau paslept su ps tai ko nenorejai ,kad matytus nuotraukoje  bigsmile.gif  clap.gif

as, as dar nemoku biggrin.gif neturiu laiko su PS mokintis visai. laukiu atostogu, gal tada.

Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 11 29, 00:10)

Nors girdejosi balsu, kad neidomu buitiniai kadrai, ale atnesu ir as toki tongue.gif
Prasau nuomones kuri geriau: spalvota ar j/b?Nu niekaip neapsisprendziu...tik nesakykit, kad mesk i siuksliu deze, nemesiu tongue.gif  lotuliukas.gif  Bet nuomoniu lauksiu mirksiukas.gif

Man graziau spalvota, j/b pilkoka atrodo g.gif

QUOTE(gotte @ 2011 11 29, 03:05)
Aš jus myliu notworthy.gif

Tvarkau foto ir negaliu fokusu atsidžiaugti... fokusavau vien su centriniu tašku ir ištisai perkadruodavau, nu blyn - metų atradimas man  smoke.gif

Pritariu!!!! 4u.gif Man lygiai tas pats. Dar nieko rimto nefotkinau,bet bandziau - su centriniu tasku fokusuoti labai gerai iseina!

QUOTE(kristukass @ 2011 11 29, 04:01)
paluri, Indija, jeigu neklystu.  smile.gif  http://500px.com/pietflour?page=1

Indija smile.gif Yra cia ka fotografuoti...
Va sito fotografo nuotraukos irgi grazios man
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 11 28, 22:44)
siūti pagalvę su ū  mirksiukas.gif

nuo siol rasysiu be lietuvybes
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 11 28, 19:50)
Fb savo puslapi:)Tai toli grazu ne tas pats, kaip deti i kudra ir teigti, kad tai tavo.Gaila, kad vagyste tapo norma o vagyles teisinamos:)

Beje, jei butum teisi, netrintum nuotraukos.Kudroj ne tik as pastebejau kad nuotrauka pavogta:)Todel ir istrinei, tiesa akis bade:)

Nu va, ilindau trumpam graziu foto pasiziuret, o cia razborkes biggrin.gif Tai negaliu neikist trigrasio biggrin.gif Mano nuomone vagyste, tai jei kazkieno darba pasiimi is neto ir idedi kaip savo. Jei imi ideja, plagiatas, kopija ir t.t. bet tuo atveju jei viska darai lygiai vienodai, o tai praktiskai neimanoma smile.gif maciau daug karoliu su kojom fotkiu, kas pasake, kad cia originaliai Volkovos ideja? Lygiai taip pat maciau dar daugiau uzsimerkusiu vaiku, nufotkintu is virsaus portretu, manot VV pirma toki nufotkino? Pati turiu kruva tokiu, net nenagrinejus visu VV fotkiu. taip pat, turiu jb senu zmoniu, vaiku portretu, tai ka, reiskia nuo Aleksandraviciaus ar Sutkaus nukopijavau ? unsure.gif Nu gal....tik prasta kopijuokle is manes biggrin.gif
Atsakyti
Kiek daug irzlumo temoj... ir ne pilnatis, rodos biggrin.gif

QUOTE(Terezza @ 2011 11 29, 00:52)
Lygiai taip pat galima būtų kiekvienai tamstos nuotraukai surinkti po keletą atitikmenų, kurių gal net pati akyse nesat mačiusi ir apkaltinti vagyste. Tik ar kam nors to reikia?

Toks ispudis, skaitant sia diskusija, kad vienos kalba apie ratus, kitos apie batus blink.gif Labai didelis skirtumas, kai nezinodama "nukopijuoji" darbus, kuriu nei akyse nesi maciusi, ir kai samoningai nukopijuoji patikusia nuotrauka ir paskui "pamirsti" pamineti, kad ideja ne tavo. Ne kopijavimas yra blogybe (ne visiems gi duota savu originaliu ideju tureti), o savinimasis. Mano kuklia nuomone smile.gif

QUOTE(rG @ 2011 11 29, 02:23)
O tai ką sakote apie JAU nufotografuotus (ar kitaip išreikštus) kūrinius, yra šiek tiek netikslu. Viena - visuotinės idėjos sklandančios ore, kita - savo mylimo autoriaus idėjų pasisavinimas ir pristatymas kaip savo.

Butent. drinks_cheers.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 11 29, 09:34)
nuo siol rasysiu be lietuvybes

Na cia dabar? Kiek jau cia buvo kalbeta apie tai, kad reikia mokytis is kritikos - negi kalbos zinioms ta taisykle negalioja? mirksiukas.gif Juolab tu gramatikos klaidu beveik nedarai (as tokius dalykus labai pastebiu), tai ko dabar taip sureagavai? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, kažkada labai dažnai peržiūrinėdavau Anastasios Volkovos nuotraukas, po to prisiminiau kad ir tarp lietuvių panašių radau, ar kopijavimas, ne man spręsti, bet tikrai panašu. P.S. Čia dar į tą temą apie kopijavimą biggrin.gif
P.P.S. neneigiu kad ir pati nesu bandžius pakopijuoti kažką smile.gif

http://www.flickr.co...57611904069784/
http://www.flickr.co...57613583461091/

http://www.flickr.co...57611904069784/
http://www.flickr.co...one/5260813829/
Atsakyti