QUOTE(gotte @ 2011 11 25, 20:37)
Išties turi puikią progą nustebinti nuotraukomis su kita kultūra ir papročiais, tad gal neverta stengtis daryti tokių visiems įprastų nėščių foto...gal ten nėštukės turi kokių nors tradicijų įdomių, susijusių su nėštumu, gal pačios kažką gamina, siuva kūdikėliams...žodžiu, visą tai galima įtraukti į fotosesijas ir pateikti įdomiai. Kad apsivilko sarį tai nieko tokio, nors ir uždengia nėštumą, bet gal įmanoma rasti pozų, būdų kaip pavaizduoti, kad tai nėščioji, neišryškinant labai to pilvo. Saris gražus, namai matosi gražūs, detalės puikiai panaudojamos fotosesijoms. Žodžiu - pirmyn.
Dėl pačių foto, tai pirmoje man tas prasižiojimas nepatinka ir laikymas žaisliuko.. ar ji čia dainuoja kažką...ar šiaip toks momentas netyčia pagautas... Toks neišbaigtas kadras. Antroje per daug margumo...gal JB daryčiau, nors indai tai turbūt daugiau spalvų mėgėjai? Dar kairiam kampe kažkoks išlindęs daiktas maišo. Pagalvok apie įdomesnį kadravimą
7 men cia yra tradicija "baby shower", tai planuojam padaryti draugiu rate, tada reikes labai stengtis pagauti geru kadru. Ji megsta siuvineti, tai kelis kadrus darem su jos suvinetais paveikslais, bet jie su kudikiu nesusije. Man labai keista, kad niekas nemezga, nesiuna, visos pasakoja, kad mociute tai darydavo.
Bet kas tiesa - as gaudau momentus, nemoku dar kitaip

Su dukra tik kazkiek iseina papozuoti, nes ji jau mane perpratus.
Kita kart reikia isiprasyti i svecius, kai vaikai bus darzelyje, nes abi mergaites (mano ir jos) bardaka namie dare, todel tu zaislu visur pilna buvo.
QUOTE(Zirzė @ 2011 11 25, 21:25)
na visu pirma,kol neatpalaiduosi nestukes,tol ir pati busi nepatenkinta,ir nuotraukos bus blogos. Uzimkit ja kazkuom, jos gi piesia ant delnu, pedu? - papieskit ant pilvuko

manau nestuke tada tikrai atsipalaiduos,negalvos vien apie tai, kad kazkas ja fotografuoja

antras dalykas, reikia sustabdyti momentus, nes tose keliose nuotraukose tokios is judesio nuotraukos, tai pliuso si karta nedave
apranga grazi,bet velgi aplinka, kam tas zaislas pasonej?

cia mergaite ant jo sedi, ar kaip? kodel gi neparodzius siu puosniu drabuziu su kazkokio sokio elementu? beje, su fonu kazkas negera
antrojoje foto trupinys mergaitej ant lupu kampucio?
Aciu uz ideja!
****** ir delnus margina su chna, bet ne pacios, apipiesta pilva kazkur maciau - fantastika, man labai patiko, bet ar sutiktu, nezinau... Ji megsta piesti ant stiklo, bandysiu pasiulyti ka nors
Mergaite ant to zaislo sedejo, ten tokia masinyte. Yra keli kadrai sokio judesy, bet fonas negrazus.
Ir ten ko gero trupinukas
Siaip cia buvo ekspromtu apvilkta ir nufotkinta, maniske buvo sloguojanti, plaukai neplauti... Tai ir isejo taip, kad tik rubai grazus, beje, jie silkiniai.
Oi, fotografija, tai toli grazu, ne tik mygtuko paspaudimas, oi kiek reikia papildomu dalyku ismanyti