Ne, ne, ne! Jokių foto man siųsti nereikia. Nuotraukas dėsite čia. Jei iki tos dienos 24 valandos nebus įdėta, aš paskųsiu temoje viešai tą žmogų. O tada jau nežinau kas bus. Šiaip flickr irgi galim pasidaryti temą šiam žaidimui.
Ne, ne, ne! Jokių foto man siųsti nereikia. Nuotraukas dėsite čia. Jei iki tos dienos 24 valandos nebus įdėta, aš paskųsiu temoje viešai tą žmogų. O tada jau nežinau kas bus.
Šiaip flickr irgi galim pasidaryti temą šiam žaidimui.
Nešu koliažą moteriškumo temai...kadangi pastaruoju metu užsiminėjau pakankamai moteriškais darbais,tai norėjau tai ir įamžinti...Visgi manau tai pakankamai moteriška siųti,kurti ir džiuginti kitus (mano kūrinys)
viską apie žaidimą gerai supratot. Tik nebūtinai reikia kalėdinės foto. Gali būti bet kokia. svarbu ne iš archyvų, nematyta. NEbūtinai spalvota ir jb tinka.
Nešu koliažą moteriškumo temai...kadangi pastaruoju metu užsiminėjau pakankamai moteriškais darbais,tai norėjau tai ir įamžinti...Visgi manau tai pakankamai moteriška siųti,kurti ir džiuginti kitus (mano kūrinys)
Kikirike, fainai ir į temą. Foto dešinėje abi patinka, kairėje norisi stipresnės. Parodei priemones, paskui rezultatą. Bet priemonių apačia neinformatyvi. Gal irgi būčiau tik medžiagą su segtukais ir adata fotografavus, o apačioje kažką kitką. Bet vistiek, faina.
O aš šiemet nedariau Advento kalendoriaus, bus pirktinis. Gaila truputėlį, bet kai sumąsčiau ruošti, suvokiau, kad laiko pasiruošimui nebėra.