Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Taip, galėsi. Bet man atrodo gausi dar vieną dieną. smile.gif
Merginos, laukiu šiandien iki 8 valandos vakaro. 8 valandą bus baigta su rašymusi į sąrašą.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 11 30, 18:45)
Taip, galėsi. Bet man atrodo gausi dar vieną dieną. smile.gif
Merginos, laukiu šiandien iki 8 valandos vakaro. 8 valandą bus baigta su rašymusi į sąrašą.

tai foto siųsti tau? ar dėti kažkur flickr ar kaip? sorry,kažkaip nesupratau blush2.gif jei siųsti tau,gal gali parašyti e-mailą?
Atsakyti
Ne, ne, ne! biggrin.gif Jokių foto man siųsti nereikia. Nuotraukas dėsite čia. Jei iki tos dienos 24 valandos nebus įdėta, aš paskųsiu temoje viešai tą žmogų. O tada jau nežinau kas bus. dirol.gif nail.gif
Šiaip flickr irgi galim pasidaryti temą šiam žaidimui. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 30 lapkričio 2011 - 17:56
QUOTE(Ka @ 2011 11 30, 18:55)
Ne, ne, ne! biggrin.gif Jokių foto man siųsti nereikia. Nuotraukas dėsite čia. Jei iki tos dienos 24 valandos nebus įdėta, aš paskųsiu temoje viešai tą žmogų. O tada jau nežinau kas bus.  dirol.gif  nail.gif
Šiaip flickr irgi galim pasidaryti temą šiam žaidimui.  smile.gif

supratau smile.gif Jo,galim ir flickr sukurti,kad visos vienoje vietoje būtų ax.gif
Atsakyti
Pabandysiu ir as kazka sukurti 4u.gif

Sąrašas:
Yvette
Ka
juratike13
jokubaite
Ievukis
neiste
Idda
Gintarija86
S.B.M.
Kikirike
Egzo
Atsakyti
Nešu koliažą moteriškumo temai...kadangi pastaruoju metu užsiminėjau pakankamai moteriškais darbais,tai norėjau tai ir įamžinti...Visgi manau tai pakankamai moteriška siųti,kurti ir džiuginti kitus blush2.gif (mano kūrinys)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 30, 19:08)

Man labai grazu 4u.gif Tik juodas remelis nelabai ziurisi...
Atsakyti

Sąrašas:
Yvette
Ka
juratike13
jokubaite
Ievukis
neiste
Idda
Gintarija86
S.B.M.
Kikirike
Egzo
Zirze

Kike, pritariu Maijai, remo nereikia rolleyes.gif
Atsakyti
viską apie žaidimą gerai supratot. Tik nebūtinai reikia kalėdinės foto. Gali būti bet kokia. svarbu ne iš archyvų, nematyta. NEbūtinai spalvota ir jb tinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 30 lapkričio 2011 - 18:47
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 30, 18:08)
Nešu koliažą moteriškumo temai...kadangi pastaruoju metu užsiminėjau pakankamai moteriškais darbais,tai norėjau tai ir įamžinti...Visgi manau tai pakankamai moteriška siųti,kurti ir džiuginti kitus  blush2.gif (mano kūrinys)

kaip miela rolleyes.gif labai gražiai pradėjai rolleyes.gif ech, pagaliau šventėm pakvipo, tik sniego tebetrūksta biggrin.gif
Atsakyti
Kikirike, fainai ir į temą. Foto dešinėje abi patinka, kairėje norisi stipresnės. Parodei priemones, paskui rezultatą. Bet priemonių apačia neinformatyvi. Gal irgi būčiau tik medžiagą su segtukais ir adata fotografavus, o apačioje kažką kitką. Bet vistiek, faina.

O aš šiemet nedariau Advento kalendoriaus, bus pirktinis. Gaila truputėlį, bet kai sumąsčiau ruošti, suvokiau, kad laiko pasiruošimui nebėra.
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 30, 20:08)
Nešu koliažą moteriškumo temai...kadangi pastaruoju metu užsiminėjau pakankamai moteriškais darbais,tai norėjau tai ir įamžinti...Visgi manau tai pakankamai moteriška siųti,kurti ir džiuginti kitus  blush2.gif (mano kūrinys)

mmm..grazu wub.gif
Atsakyti