Smagu, kad pagelbejo, Llaume

As daznai siulus perku internetu, tai musu pastininkas zino, kad jeigu minkstas paketelis adresuotas man, vadinasi tai siulai. Anksciau kai nezinojo, tai skambindavo i duris, kad iduot siuntineli, bet maniskis karta pasake, kad 'ai cia tik siulai, nesvarbu'. Tai pries kelias dienas girdziu, kazkas prie duru brazdinasi, nueinu paziuret - ogi pastininkas mano siulu paketeli kad gruda, kad gruda per pasto 'dezute' (nera pas mus pacios dezutes, tik skyle duryse su atverciamu dangteliu). As sakau 'palaukit, tuoj raktus atsinesiu', o jis - "nieko, nereik, jau beveik pralindo, dar truputi. juk tiems siulams nieko nenutiks!" gerai sakau 'jus stumkit, as trauksiu'

nu ir isitraukiau... dar 4matkiukus 100% alpakos, o dieve pagelbek, gyvenimo neuzteks tiek sumegzti...
O praeita savaite buvau vietinej siulu parduotuvytej, tai uzsinorejau tokio melanzinio siuliuko (King Cole - Riot), labai grazus salikelis buvo is jo numegztas ir isrodytas, aisku ir man reik. Vakar prisedau, kad 'ant smugio' kazka nusinarpliot, tai prasme greita, paprasta salikeli... bet pries pradedant reikejo man i interneta ilysti ir paziureti, ka kitos mezgejytes is to siulo mezga... tai dabar knisuosi ties 'greitu' salikeliu, nes rastas ir dizainas yra skirti mezgymui virbalais, o as ji mat ant masinos nusimegsiu

ko gero teks nuiimineti, nes kojines ir salikai laukia
Papildyta:mezgejyte: kojines kultines, tik pirstus kitaip uzsiukite. paziurekite, kad diana s. tam video graziai uztaiso.
Papildyta:Olaiva: mezgant rasta, reik kad prie pagrindines karietos butu tas gelezas su vietom dviem siulam, ir jis nevaziuoja jeigu riberis nenuleistas. o tas kur jungia karietas, tai neturi tokio 'navaroto'. aisku butu galima pasiknist juos kaitaliojant ir riberi aukstyn-zemyn metant, bet panasu, kad tai uztruks ilgiau negu paprasciausiai ploksciai megzt ir susiut.