Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo kryžiaus ligoninė (RK)

QUOTE(Llauritta @ 2008 01 29, 20:59)
ta procedūra niekam nėra maloni, bet kai pagalvoji kas būtų, jei neklizmavus įvyktų "avarija" gimdymo metu, tada lengviau nusiteikt ir užsimerkt tam klizmavimui ir prakentėt wink.gif

manes net neklause ar nori ar ne. Nusivede ir padare cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zinke @ 2008 02 01, 18:36)
manes net neklause ar nori ar ne. Nusivede ir padare  cool.gif  biggrin.gif

Manęs irgi niekas neklausė nusivedė ir padarė doh.gif tik po to niekaip iš tuliko negalėjau išlyst tik išeinu jau sakau nieko pilvo nesuka lotuliukas.gif bet kur tau ir vėl atgal lotuliukas.gif gal valandą prasėdėjau netgi daktarė atėjo ieškoti sako kiba pagimdei kad niekaip nesulaukiam lotuliukas.gif sakau jūs nejuokaukit aš išeit iš čia negaliu blink.gif ir kur pas mane tiek tilpoooooooooo lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tą nemalonią "lengvinančią procedūrą" pasidariau namie, bet ligoninėje man du kartus "suveikė" pakartotinai doh.gif Gal nemokėjau normaliai pasidaryti blush2.gif Kai gimdysiu kitą kartą, saviveikla nebeužsiimsiu tongue.gif
Atsakyti
Sakykit, o nuo kelintos savaitės jau galima į RK važiuot, jei prasideda sąrėmiai arba nubėga vandenys? Nes iki kažkelintos, girdėjau būtina į Antakalnį g.gif
Ar jūs turėjot siuntimus gimdyti?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*vienintelė* @ 2008 02 01, 22:25)
Sakykit, o nuo kelintos savaitės jau galima į RK važiuot, jei prasideda sąrėmiai arba nubėga vandenys? Nes iki kažkelintos, girdėjau būtina į Antakalnį g.gif
Ar jūs turėjot siuntimus gimdyti?
4u.gif

Kaip įdomu g.gif Pirmą kartą girdžiu, kad reikia turėti siuntimus dėl gimdymo g.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 02 01, 23:40)
Kaip įdomu  g.gif  Pirmą kartą girdžiu, kad reikia turėti siuntimus dėl gimdymo  g.gif

Ir man tada nereikėjo, o vat dabar dažnai girdžiu apie juos kalbant - juos išrašo ginekologė kažkur nuo 38 savaitės g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *vienintelė*: 02 vasario 2008 - 00:01
Kas čia per nesąmonė blink.gif kokių dar siuntimų blink.gif nieks man nieko nerašė nei su vienu vaiku
Atsakyti
QUOTE(Fanta* @ 2008 02 02, 00:14)
Kas čia per nesąmonė blink.gif kokių dar siuntimų blink.gif nieks man nieko nerašė nei su vienu vaiku

Ta vat todėl ir klausiu, nes kitoms duoda wink.gif Ačiū už atsakymą 4u.gif Man dabar aktualu, ar nuo 37 savaitės prasidėjus gimdymui aš jau galiu važiuoti į RK? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Apie suntimus kažkas kažką Tau ne taip susakė. O kas bus, jeigu nuvažiuosi be siuntimo gimdyti? Neišvarys juk tongue.gif Nereikia jokių siuntimų, nejuokauk. O nuo 37 sav. jau tikrai drąsiai gali važiuoti į RK mirksiukas.gif Ir netgi anksčiau galima, jeigu neklystu, nuo 35.
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2008 02 02, 11:14)
Apie suntimus kažkas kažką Tau ne taip susakė. O kas bus, jeigu nuvažiuosi be siuntimo gimdyti? Neišvarys juk  tongue.gif Nereikia jokių siuntimų, nejuokauk. O nuo 37 sav. jau tikrai drąsiai gali važiuoti į RK  mirksiukas.gif Ir netgi anksčiau galima, jeigu neklystu, nuo 35.

Turbūt kad neišvarys tongue.gif Ačiū 4u.gif Jau sunerimau, vakar toks maudimas buvo doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti