QUOTE(elelele @ 2013 02 08, 10:29)
o kiek Jūs siūlytumėt? Juk butas socialinis. Kokia gausybė žmonių gyvena ir už mažiau ir neturi tų socialinių būstų. Aš manau, kad viskas čia normalu, netgi abiems dirbant už minimumą jis dar priklausytų, tai logiška
Jiems jokių nuomų ir paskolų mokėti nereikia
-----------------
o dabar dar paskaičiau, kad mama vieniša... na jei planuoja viena uždirbt daugiau nei 1833 į mėn manau tikrai nesilaikyčiau įsikabinusi to būsto, juk tik nuomai sutaupai jį turėdama
visa kita moki kaip ir visi mirtingieji
o gal neuždirbsi, pabandyt manau visada verta, matysi, kad nesiseka ir baigsi, suma juk nebus tokia, kad išmestu iš buto, o jei seksis, gal pamatysi jog tai yra gerokai geriau nei neturėt nieko, bet turėti soc butą
juk pati sako, jei susiras antrą pusę ir galimas daiktas, kad vis vien reiks atsisveikinti su butu
na nebent pašalpinį, bet kam jis toks reikalingas
nuomonė mano.

-----------------
o dabar dar paskaičiau, kad mama vieniša... na jei planuoja viena uždirbt daugiau nei 1833 į mėn manau tikrai nesilaikyčiau įsikabinusi to būsto, juk tik nuomai sutaupai jį turėdama

nuomonė mano.
Ziurint ka noretu dirbti ta mama...Ar jos preke ar paslauga turetu paklausa galima istirti ir be liudijimu juk