Įkraunama...
Įkraunama...

Lentynos, stovai kambarinėms gėlėms

QUOTE(Ž.J. @ 2011 05 05, 21:20)
Mano gėlytės...

Man tas kvietkas ant palangės su nuleista uodega labai gražus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2011 05 06, 08:27)
Man tas kvietkas ant palangės su nuleista uodega labai gražus  thumbup.gif

Dar grįžau pažiūrėti, koks čia "kvietkas" lotuliukas.gif
Atsakyti
Dėkui merginos.
QUOTE(nojura @ 2011 05 06, 07:27)
Man tas kvietkas ant palangės su nuleista uodega labai gražus  thumbup.gif

yra ir dar vienas... tik nepapuolė į kadrą........ lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos,gal kuri matėte klaipėdoj kur būtų stovas gėlėms toks iki lubų...ieškau.user posted image
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 02 21, 20:43)
sveikos merginos,gal kuri matėte klaipėdoj kur būtų stovas gėlėms toks iki lubų...ieškau.user posted image

Pažiūrėkit senukuose... toki pat Mazeikiuose senukuose maciau.....
Atsakyti
kretingoj viena tokį senukuose pirkau,bet reikia antro kretingos nebėra jų..tad galvoju gal kalipėdoj yra,va senukuose kažkada žiūrėjau,bet nemačiau...
Atsakyti
vietos jau pradeda trukti
Atsakyti
pakeliu temą į viršų, kas naujo girdėti dėl stovų gėlėms klaipėdoje ? biggrin.gif
Atsakyti
Labukas ,palaikysiu ir aš temukę,bet liūdna žinia.Nėra Klaipėdoj tokių stovų,kiek išsiaiškinau jie iš Kauno ir neaišku kodėl parduotuvės mūsų krašte jų negauna[o gal neužsako] sako,kad neatveža.Va kokios naujienos.
Atsakyti
na šiaip tai ir aš padariau išvadą kad reikia susirasti modeliuką kokio noriu stovo ir ieškoti kas suvirins, nes nusipirkti tikrai manau nepavyks schmoll.gif
Atsakyti
user posted image
Merginos, įdedu nuotraukytę[tiesa skolinta] va čia tai stovas,šitokio talpumo reikia tokioms,kurių palangės ne guminės,pirmiausiai tai man pačiai.Kaip Jums,ar gražus stovas?
Atsakyti
man tai labai gražus ir reikalingas toks stovas, tik kas jį padarys, ech..
Atsakyti