Įkraunama...
Įkraunama...

Kur mes išleidžiame alimentus?

QUOTE(bedugne @ 2006 04 21, 15:06)
2.Nu Milabra,liaukis, begede tu,ale kaip ne geda??? umn.gif Uz alimentus nori sau bliactvoms ciuzini pirkt??? ohmy.gif
Bijok Dievo laugh.gif

Sakai negera mintis, nia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2006 04 21, 14:59)
1.Gal ir būna tokių situacijų, bet tai ne mūsų reikalas. Čia tokių nėra.
2.P.S Kuo mažiau antrosios kišasi į vyro ir pirmosios santykius, tuo ramiau būna visiems.

Į santykius tarp vyro ir jo ex aš nesikišu, kaip ir jis nesikiša į mano ir mano ex santykius. Aš čia tik išsakiau nuomonę, kad būna gyvenime ir taip. Taip, kad vyras sąžiningai moka alimentus, ir neieško būdų jų išvengti gaudamas atlyginimus vokeliuose ir panašiai. Jei labai norėtų, tikrai rastų būdų, kaip jų išvengti (turbūt nereikia pasakoti mirksiukas.gif ). Be to, jis neatsisakė mokėti alimentų, nesikreipė į teismą, kad juos sumažintų. Jis tik žmogiškai ir normaliai paprašė poros mėnesių, kad atstatytume savo finansinę padėtį. Niekada niekas neklausė, kur ji leidžia pinigus, ar tikrai išleidžia vaikams. Alimentai jai priklauso pagal įstatymą, ji juos ir gauna. Niekas čia tokio klausimo nekelia. Kai tekėjau, žinojau už ko teku, ir išsiskyręs vyras mano akyse nebuvo nusikaltėlis (o gal turėjo tokiu būti, anot didžiosios daugumos?). Ar nuo bendravimo trūkumo kenčia ex vaikai, man nei šilta nei šalta. Ne mano vaikai, ne mano ir galvos skausmas. Man visoje šitoje istorijoje gaila vienintelio žmogaus - savo vyro.

Pabaigai. Persiprašau, kad įlindau. Galvojau, kad čia visoms pirmosioms leidžiama pasisakyti. Kad antrosioms ne, tai ir taip aišku buvo. na, matyt dar ir pirmosios yra skirstomos į tas, kurios ištekėjo antrą kartą, ir tas, kurios, deja, ne. Kadangi čia esu nepageidaujama, tai ir dingstu.
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2006 04 21, 13:59)
P.S Kuo mažiau antrosios kišasi į vyro ir pirmosios santykius, tuo ramiau būna visiems.

eee, ne. absoliuciai taip manyt nereiketu schmoll.gif tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(storaboba @ 2006 04 21, 16:50)
Pabaigai. Persiprašau, kad įlindau. Galvojau, kad čia visoms pirmosioms leidžiama pasisakyti. Kad antrosioms ne, tai ir taip aišku buvo. na, matyt dar ir pirmosios yra skirstomos į tas, kurios ištekėjo antrą kartą, ir tas, kurios, deja, ne. Kadangi čia esu nepageidaujama, tai ir dingstu.

Nu šį kartą atleidžiam, tik žiūrėk, kad daugiau taip nedarytum bigsmile.gif
Beje, nereikia painioti nepageidaujamumo sąvokų. Čia, kaip ir visur kitur nepageidaujamos tik nekurios personos, nes jos nesugeba pasakyti nieko, neįžeisdamos oponentų. O tamstos "storosios" lotuliukas.gif buvo nepageidaujama tik nuomonė ne į temą mirksiukas.gif Čia mes va diskutuojam kur geriau alimentus išleisti, o ne kur kas ir kam juos moka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(storaboba @ 2006 04 21, 15:50)
ĮJis tik žmogiškai ir normaliai paprašė poros mėnesių, kad atstatytume savo finansinę padėtį.

Vat Jūs man paaiškinkite... o ką daryt mamai? Kaip jai tą finansinę padėtį pataisyt? Vaikui pasakyt... hmmm... gal nevalgykim mėnesiuką, a, mažuti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tushka @ 2006 04 27, 17:30)
Vat Jūs man paaiškinkite... o ką daryt mamai? Kaip jai tą finansinę padėtį pataisyt? Vaikui pasakyt... hmmm... gal nevalgykim mėnesiuką, a, mažuti?  unsure.gif

O tai gal taip pasakyti dabartines seimos vaikui/vaikams. Jei motina dirba, tai kodel ji negali kelis menesius kazkiek pasispaudus pagyventi. Va tame ir problema, kad ex net nenori suprasti vyro, o tik save mato. Jau gal pats laikas butu kai kurioms atsibusti ir suprasti ir kitus, o ne tik save.
Skaitau ir stebiuosi daugumos bukumo ir tipo humoru jausmu. Jus nesuprantat, kad elgiates kai kvaileles.
Cia skirta ne visoms personoms.
Atsakyti
QUOTE(vota @ 2006 04 27, 18:07)
O tai gal taip pasakyti dabartines seimos vaikui/vaikams. Jei motina dirba, tai kodel ji negali kelis menesius kazkiek pasispaudus pagyventi. Va tame ir problema, kad ex net nenori suprasti vyro, o tik save mato. Cia skirta ne visoms personoms.

o tai kodel ex vyras nemoka ex zmonai didesniu alimentu, kai jinai su kitu susilaukia vaiko. Gi jos finansine padeti pasikeicia, jai sunkiau pasidaro gyventi, ir ju bendras vaikas nuo to kazkiek finansiskai nukencia. Vaikui yra visai nesvarbu, kad jo tetis su kita moterimi susilauke kitos atzalos - nuo to jo poreikia nei kiek nepasikeicia.
Kodel gi jiems taip sunku yra apriboti savo poreikius? Kam reikia riboti nieko nekalto vaiko poreikius?
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2006 04 27, 18:26)
o tai kodel ex vyras nemoka ex zmonai didesniu alimentu, kai jinai su kitu  susilaukia vaiko. Gi jos finansine padeti pasikeicia, jai sunkiau pasidaro gyventi, ir ju bendras vaikas nuo to kazkiek finansiskai nukencia. Vaikui yra visai nesvarbu, kad jo tetis su kita moterimi susilauke kitos atzalos - nuo to jo poreikia nei kiek nepasikeicia.
Kodel gi jiems taip sunku yra apriboti savo poreikius? Kam reikia riboti nieko nekalto vaiko poreikius?

O tai kodel reiketu riboti kito vaiko poreikius? Juk jis nieko nekaltas, kad jo tevas turi kita atzala is praeities.
Atsakyti
Tai, pasak Votos, esamos santuokos vaikas yra "aukštesnė" klasė, nei vaikas iš buvusios santuokos... Čia tai geras blink.gif

... ir daugumos atveju, vaikučio laukia ir planuoja, skaičiuoja ateitį DU suaugę žmogai. Ir kai taip nutinka, kai pasilieka VIENAS žmogas, tie paskaičiavimai/planavimai oi kaip pasikeičia...

Va, lengviausia kitus kvailiais išvadint ir ramu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tushka @ 2006 04 27, 20:21)
Tai, pasak Votos, esamos santuokos vaikas yra "aukštesnė" klasė, nei vaikas iš buvusios santuokos... Čia tai geras  blink.gif

Nea, ji parašė, kad yra pirmųjų, kurios savo vaiką laiko pačia aukščiausiąja klase. Gyvenime sąlygos keičiasi. Taip būna ir ne todėl, kad ex vyras keršija ex žmonai, o todėl, kad jis irgi gyvena. Kaip ir ex pirmoji. Ne visada ne visur teisios pirmosios, ne visada teisios antrosios, ir tie vyrai ne visada kalti...
QUOTE(Tushka @ 2006 04 27, 20:21)
... ir daugumos atveju, vaikučio laukia ir planuoja, skaičiuoja ateitį DU suaugę žmogai. Ir kai taip nutinka, kai pasilieka VIENAS žmogas, tie paskaičiavimai/planavimai oi kaip pasikeičia...

Planuok neplanavęs, skaičiuok neskaičiavęs vis tiek ne viskas suplanuojama. Ne visada vyksta taip, kaip norime. Nebūtina visada sirgti ta liga, kad kiaulė ex vyras su kiaule antrąja skriaudžia vaiką. TIkrai dažnai būna taip, kad alimentus tėvas mokėtų didesnius jei galėtų...
Beje, neskaičiusioms visos diskusijos - aš gaunu alimentus ir parašiau keletą trumpų ataskaitų, kur juos išleidžiu bigsmile.gif
Atsakyti
Vota, sorry, truputį paskubėjau su išvadomis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tushka @ 2006 04 27, 21:04)
Vota, sorry, truputį paskubėjau su išvadomis  blush2.gif

Nieko tokio. Buna taip ir man. KRYSTA viska uz mane pasake. Taip tiksliai buciau neparasius.
Atsakyti