QUOTE(dilgelyt @ 2014 04 24, 19:02)
Apie trylika metu salia manes gyvena skotukas. Smirda beproto ne tik pats bet ir visi namai... Chakarteris- tai viskam apatiskas suo, beproto ramus, letas, daznai girdziu isireiskima - pencininku suo, su tuo labai sutikciau. Niekad neateis neprisiglaus, nesibuciuos, bet jei labai lysi,kartais neatstums. Daznai vaziuojam prie juros, tai juokiames,kad atrodo jog jis vienas cia pats atavziavo,savarankiskai,eina atskirai imus net neziuri.
Pliusai -visiskai nepiktas (net su katem) neikyrus (gal net perdaug neikyrus), mazai loja (bet kai loja labai skardziai), nesiseria beveik.
Tuo tarpu vakaru skotu terjeras- labai linksmas, zaismingas, buciuoklis ir visiskai nesmirda, tobulas.
Man irgi keista, kad skotukas smirda

Gal seimininkai ji apleide buvo, nemaude?.. Del charakterio sutinku, santurus tie juodukai, emociju nerodo
Apie vestukus irgi teisybe- pasirasau po kiekvienu zodziu... Turiu abu- skiriasi kaip diena ir naktis

Vienodai elgiasi tik vienu atveju- kai pamato vaziuojanti dvirati- pasiunta abi

Pavasarinė moters malda: "Dieve, jeigu negali padaryti taip, kad aš suplonėčiau, tai padaryk bent jau taip, kad mano draugės sustorėtų"