Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų terjerai - 2

QUOTE(kissia @ 2016 07 14, 10:11)
kažkur skaičiau kad škotai ilgaamžiai  g.gif

skaičiau kad nuo mažens pratinant prie vaikų, jie bent jau juos pakenčia normaliai..

1. netiesa
2. kaip sakoma-šuo ir kariamas pripranta wink.gif
Bet kokiu atveju, tai ne tas šuo, su kuriuo kada tik tau užeis galėsi žaisti. Turi jis savo AŠ, gan stiprų, kas juose man labai imponuoja. Didelis šuo mažiuko kūne, jei taip galima pasakyti.
Gaila dingo Tikro Bilduko svetainė, ten buvo Jūratės super gerai aprašytas jų charakteris
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaipBaisu: 14 liepos 2016 - 10:20
QUOTE(kaipBaisu @ 2016 07 14, 10:14)
1. netiesa
2. kaip sakoma-šuo ir kariamas pripranta wink.gif
Bet kokiu atveju, tai ne tas šuo, su kuriuo kada tik tau užeis galėsi žaisti. Turi jis savo AŠ, gan stiprų, kas juose man labai imponuoja. Didelis šuo mažiuko kūne, jei taip galima pasakyti.
Gaila dingo Tikro Bilduko svetainė, ten buvo Jūratės super gerai aprašytas jų charakteris

man taip pat gaila tikrojo bilduko svetainės.. aš per ją sužinojau prieš 11 metų apie šią veislę ir nuo tada ji man pati pačiausia smile.gif mėgstu šunis su savo charakteriu smile.gif įdomu su škotukais gyventi smile.gif jei paniurkydavau savąjį, tai turėdavau už tas 5-10 minučių "atidirbti" smile.gif pažaisti su juo kamuoliukais smile.gif

Neturi Jūratė šuniukų deja..
Atsakyti
mano pž gavot? kažkodėl man nerodo išsiųstųjų grafoj.
O šuniukų šiuo metu yra Klaipėdoje ir Jurbarko rajone. (skelbiu.lt)
Atsakyti
Laba diena!

Sveikinu visus ir visas sijonuotus ir sijonuotas ir ju augintojus su atejusiu rudeneliu! 4u.gif
Ta proga labai noreciau jusu visu konsultacijos. Arteja slapi ir darganoti orai. Kiekviena karta grizus is pasivaiksciojimo (kad ir trumpucio) musu sijonai slapi ir purvini. Kaip gi juos tvarkyti, kad nuo dazno plovimo nenusiurtu? Kirpeja rekomenduoja praplauti kondicionierium. Dar girdejau rengiames kombinezonus. O kaip elgiates jus? Pasidalinkite patirtimi, please blush2.gif

(Mano skotukei 5,5 menesio!)
Atsakyti
Matyt škotukų turėtojų ne tiek ir daug......................Dar niekas nepastebėjo mano klausimų............ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shakra @ 2016 09 02, 17:33)
Matyt škotukų turėtojų ne tiek ir daug......................Dar niekas nepastebėjo mano klausimų............ ax.gif
O taip norėjosi pasitarti, sužinoti kas ką, kaip geriau ir pan.............

Atsakyti
g.gif
Atsakyti
Diskusija neįvyko.........ir tiek to. Bet gal kas nors gali man atsakyti į klausimą?

Ar tiesa, kad jeigu nuo mažens škotuko sijono netepsi įv. tepalais ir kt. priemonėm skirtom kailio priežiūrai, jo sijonas taip ir neužaugs? Ačiū ax.gif Čia nekalbu apie kailio švarą (tai savaime aišku - purvų prausimas bent jau su kondicionierium). Ar tikrai būtina pirkti priemones kailio augimui?
Atsakyti
QUOTE(Shakra @ 2016 10 05, 10:21)
Diskusija neįvyko.........ir tiek to. Bet gal kas nors gali man atsakyti į klausimą?

Ar tiesa, kad jeigu nuo mažens škotuko sijono netepsi įv. tepalais ir kt. priemonėm skirtom kailio priežiūrai, jo sijonas taip ir neužaugs?  Ačiū  ax.gif  Čia nekalbu apie kailio švarą (tai savaime aišku - purvų prausimas bent jau su kondicionierium). Ar tikrai būtina pirkti priemones kailio augimui?

biggrin.gif plaukas jei auga tai ir auga, tepliojimai gal tik pacio plauko strukturai labiau aktualus, blizgesiui, velimuisi ir pan..
Pavyzdziui, mano vyruko kailis taip zelia, kad menesis po kirpimo, o jis kaip metus nepesiotas, o pest vis prasau kuo trumpiau smile.gif
O turim kaimynu vestukiu tai kailiukai labai slabnoki. cia kaip ir zmones vienas plikas, niekad kasu netures, kitas vos speja kirpt smile.gif

as manu neislaidaukit, nusipirkite gera sampuna ir kondicionieriu ir pilnai pakaks namuose priemoniu siu, jei tavrkysite kartas nuo karto kirpykloje suniuka.
Atsakyti
QUOTE(Concubina @ 2016 10 05, 23:35)
biggrin.gif plaukas jei auga tai ir auga, tepliojimai gal tik pacio plauko strukturai labiau aktualus, blizgesiui, velimuisi ir pan..
Pavyzdziui, mano vyruko kailis taip zelia, kad menesis po kirpimo, o jis kaip metus nepesiotas, o pest vis prasau kuo trumpiau  smile.gif
O turim kaimynu vestukiu tai kailiukai labai slabnoki. cia kaip ir zmones vienas plikas, niekad kasu netures, kitas vos speja kirpt smile.gif

as manu neislaidaukit, nusipirkite gera sampuna ir kondicionieriu ir pilnai pakaks namuose priemoniu siu, jei tavrkysite kartas nuo karto kirpykloje suniuka.

Ačiū. Tą patį sakė ir mano (jos) kirpėja. Maniškei škotukei dabar 6,5 mėn. kas 2 mėn. gražinamės kirpykloje. Kailis tikrai ne iš "slabnųjų". Bet gi veisėja sako, kad be papildomų priemonių sijonas neužaugs. Man tai pasirodė keistai, todėl ir klausiu Jūsų visų.
Dar kartą ačiū už atsakymą

Su Mokytojo diena!!!!!
Atsakyti
Laba diena!
Ir vėl turiu klausimą škotų turėtojams.
Ar esat naudoję priemones k9? Konkrečiai - k9 kondicionierių su keratinu? Išprausiau saviškę ir nežinau ar geras kondicionierius, ar ne...........Po kirpyklos sijonėlis kažkoks purus, orinis ir į viršų kaip balerinos lenkiasi, o po k9 su keratinu kažkoks labai jau tankus ir tiesus, net nežinau..........
Jeigu kas naudojote k9 priemones, atsiliepkite, o ir šiaip norėčiau sužinoti kokias priemones dažniausiai naudojate. AČIŪ!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shakra: 04 lapkričio 2016 - 13:53
Sveiki, westukų mylėtojai. Aš tokia planuoju tapti ir labai ieškau atsakingo veislyno. Tikiu, kad šia tema jau yra išdiskutuota, bet jei nesunku gal galite pasidalinti patirtimis bendraujant/įsigyjant šuniukas iš veislyno. Miestas nesvarbus. Ačiū smile.gif
Atsakyti