Įkraunama...
Įkraunama...

Ar saugote krikšto drabužėlius?

Aš taip pat saugosiu: baltą kaip nuotakos suknytę su kepuraite, žvakę, saldainius. Širdis neleistų tokią gražią mažą suknutę parduoti, nors vilkėjo vieną vienintelį kartą.
Atsakyti
as saugau
Atsakyti
jei mamos pacios mezga ar siuva rubelius tai zinoma reiketu tokius issaugoti, bet kadangi musu suknyte buvo pirkta tai tikrai pabandysiu ja parduoti, na kabo spintoj ir tiek. musu prisiminimu dezute tikrai maza kad ten ja ideti tai.... biggrin.gif daug kartu lenkti reiktu biggrin.gif tiesiog manau kad visa gyvenima tikrai jos neissaugosi. tai kam dar dulkes kaupti
Atsakyti
saugau
Atsakyti
As saugau, dar tik 2men., bet esu nusiteikus issaugoti , uzsisakiau didesne krikstynu dezute ir i ja viskas tilps thumbup.gif
Atsakyti
Na ranku darbo drabuziukus kurie specialiai buvo uzsakyti vaikiukui as tikrai saugociau. Jie visgi unikalus. Tai kaip kokia relikvija. As savo maziaus saugau.
Atsakyti
as taippat saugau . musu suknele ir viskas pries jos buvo nerta . buvau uzsakius speceliai savo mazei . beto ji nebalta o ruzava . tai saugosiu gal ir mano maze savo dukra papuos ja. blush2.gif (jeigu kada tures )
Papildyta:
stai kaip atrodem user posted image
Atsakyti
QUOTE(skristinute @ 2009 12 29, 16:17)
as taippat saugau . musu  suknele ir viskas pries jos buvo nerta . buvau uzsakius speceliai savo mazei . beto ji nebalta o ruzava . tai  saugosiu gal ir mano maze savo dukra papuos ja.  blush2.gif  (jeigu kada tures )
Papildyta:
stai kaip atrodem

o mergytes grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dani @ 2009 12 29, 16:24)
o mergytes grozis  wub.gif

stengemes lotuliukas.gif smile.gif
Atsakyti
as irgi saugau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dani @ 2009 12 29, 17:24)
o mergytes grozis  wub.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Mes taippat saugom sudeje i krikštynu dežute, kuria gavom dovanu per krikstynas smile.gif
Atsakyti