Aš taip pat saugosiu: baltą kaip nuotakos suknytę su kepuraite, žvakę, saldainius. Širdis neleistų tokią gražią mažą suknutę parduoti, nors vilkėjo vieną vienintelį kartą.
as saugau
jei mamos pacios mezga ar siuva rubelius tai zinoma reiketu tokius issaugoti, bet kadangi musu suknyte buvo pirkta tai tikrai pabandysiu ja parduoti, na kabo spintoj ir tiek. musu prisiminimu dezute tikrai maza kad ten ja ideti tai....
daug kartu lenkti reiktu
tiesiog manau kad visa gyvenima tikrai jos neissaugosi. tai kam dar dulkes kaupti

saugau
As saugau, dar tik 2men., bet esu nusiteikus issaugoti , uzsisakiau didesne krikstynu dezute ir i ja viskas tilps

Na ranku darbo drabuziukus kurie specialiai buvo uzsakyti vaikiukui as tikrai saugociau. Jie visgi unikalus. Tai kaip kokia relikvija. As savo maziaus saugau.
as taippat saugau . musu suknele ir viskas pries jos buvo nerta . buvau uzsakius speceliai savo mazei . beto ji nebalta o ruzava . tai saugosiu gal ir mano maze savo dukra papuos ja.
(jeigu kada tures )
Papildyta:
stai kaip atrodem

Papildyta:
stai kaip atrodem

QUOTE(skristinute @ 2009 12 29, 16:17)
as taippat saugau . musu suknele ir viskas pries jos buvo nerta . buvau uzsakius speceliai savo mazei . beto ji nebalta o ruzava . tai saugosiu gal ir mano maze savo dukra papuos ja.
(jeigu kada tures )
Papildyta:
stai kaip atrodem

Papildyta:
stai kaip atrodem
o mergytes grozis

as irgi saugau

Mes taippat saugom sudeje i krikštynu dežute, kuria gavom dovanu per krikstynas