Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Merii @ 2011 12 03, 16:58)
89=259, pas Jurgitą pigiau.

tai jau....
Atsakyti
brangus malonumas smile.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutes,ne taip seniai nusipirkau orchidejas,phalenopsius,bet idomu kokios jie rusies g.gif bandziau ieskot internete,pirmoji lyg ir eleganr,antroji i leopard princ panasi,bet tokia is manes zinove,gal jus padetumet,gal panasias auginat? bigsmile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2011 12 03, 21:07)
4u.gif sveikutes,ne taip seniai nusipirkau orchidejas,phalenopsius,bet idomu kokios jie rusies g.gif bandziau ieskot internete,pirmoji lyg ir eleganr,antroji i leopard princ panasi,bet tokia is manes zinove,gal jus padetumet,gal panasias auginat? bigsmile.gif

na jeigu vardu nebuvo užrašyta, tai ne vardinės, tik gali būti panašios į jas 4u.gif
Atsakyti
smile.gifo cia Ermitazo pirkiniai ax.gif
user posted image
niekaip neissirinku kuria pasilikt,kuria dovanot,turbut abi pasiliksiu blush2.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 12 03, 20:11)
na jeigu vardu nebuvo užrašyta, tai ne vardinės, tik gali būti panašios į jas 4u.gif

4u.gif zalia as orchideju zinove,bet nesupratau,kaip suprast vardines,nevardines,as maniau pagal ziedo marguma,spalvinguma galima nustatyt kas per rusis,ar cia kaip su sunim,jei be dokumentu-tai beveislis? biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif kokiu grozybiu,pas Jus, Kkunigunda, prisiziurejau wub.gif ,gaila,kad Jus ne kauniete,neiskesciau turbut kurios nors grazuoles nenusipirkusi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa27: 03 gruodžio 2011 - 19:38
QUOTE(vedmyte @ 2011 12 03, 17:43)
brangus malonumas  smile.gif

tai jau taip drinks_cheers.gif , bet ne viskas matuojama pinigais.

Mergaitės, kurioms patiko mano gėliukai, dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2011 12 03, 09:12)
Radau ten, kur vandos sudėtos, žemai nuo lango pusės, Dar vieną palikau.

Buvau siandien pakartotinai, tai maciau. Ale kaina 99,- berods. Nu jau ne, aciu doh.gif Ir katlejos apie simta litu blink.gif bet tokios didziules. Uzlankste jie ten kainas geras.
Bet miniukams atsispirt nesugebejau po 9,99. Dar du parsitempiau doh.gif
Va cia tai zmogus myli falenopsius besalygiskai tongue.gif
Atsakyti
Atsiųskit man į Mažeikius gražų miniuką ax.gif lotuliukas.gif Kaip pavydžiu jums... verysad.gif
Atsakyti
kaip man patiko miniuku sukelimas ant blokuuuuu bigsmile.gif bet ne kokiu kamstiniu presuotu, o ant tikro medzio to blokinio bigsmile.gif kaip man grazu, kaip estetiska bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2011 12 03, 21:15)
smile.gifo cia Ermitazo pirkiniai ax.gif
user posted image
niekaip neissirinku kuria pasilikt,kuria dovanot,turbut abi pasiliksiu blush2.gif
user posted image
Papildyta:

4u.gif zalia as orchideju zinove,bet nesupratau,kaip suprast vardines,nevardines,as maniau pagal ziedo marguma,spalvinguma galima nustatyt kas per rusis,ar cia kaip su sunim,jei be dokumentu-tai beveislis? biggrin.gif

taigi rūšys ir yra phalaenopsiai (falenopsiai), Cattleya (Katilėja), Cymbidium (cimbidiumas) ir pan.
Falenopsiai rūšiniai arba hibridai. Vardus ir mes turim, taip ir jie, jeigu vardinis tai turi ant vazonėlio pavadinimą, jei jo nėra, tai reiškia hibridas, tik gali būti panašus į kokį vardinį 4u.gif
na reikėtų pasiskaitinėti literatūros smile.gif
Papildyta:
QUOTE(liepa27 @ 2011 12 03, 21:36)
4u.gif kokiu grozybiu,pas Jus, Kkunigunda, prisiziurejau wub.gif ,gaila,kad Jus ne kauniete,neiskesciau turbut kurios nors grazuoles nenusipirkusi bigsmile.gif

ačiū 4u.gif na tikrai ne viską atiduodu biggrin.gif pasilieku kas auga, o kas nenori augti, tai dalinu 4u.gif kam varkšeles kankinti, gal pas kitų geriau augs 4u.gif ko tik nedariau su katlėjomis, patarimų nesulaukiau, nenori augti, vokai tušti doh.gif o tokios jos gražios wub.gif wub.gif wub.gif
liežuvės taip pat kelios nunyko, o yra kelios kur auga,kaip išprotėjusios, nužydėjo vėl 3 žiedynus išleido wub.gif vėliau įmesiu foto 4u.gif
na bet vat kas auga, tai auga dendrobiumai wub.gif wub.gif wub.gif tai kas auga su tuo ir bendrausiu smile.gif
greitai girsiuosi naminiais žiedeliais smile.gif
Atsakyti
Merginos, ar pastebėjot, jau ir į dendrobius leidžia rašalą rolleyes.gif
Šiaip nedaug būna melsvų, bet aš auginu mėlyną - victoria reginae.
Atsakyti