Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

ikkuna, tikras gražuolis thumbup.gif
nila_ks, ir gėlytė ir foto nuostabios kaip visada wub.gif

maniškis vienas žydi dar nuo pavasario ir net negalvoja baigti, ir vis dar laukiu kols prasilukštens mano raibuolės ax.gif jau taip jos niekur neskuba biggrin.gif
Atsakyti
nila labai grazus,o ir nuotraukos puikios 4u.gif
tviga super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ikkuna @ 2011 11 28, 16:46)
Senoj temoj Tina klausė dėl lovelių, tai pasidomėk - LOD krautuvėlėj yra http://www.orchids.l...h...02&start=30

Man ne moliniu drekintuvu reikia, o tu kur susistato orchideju vazoneliai (lovelis+groteles).
Atsakyti
tvigaaaa bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 11 29, 14:28)
Man ne moliniu drekintuvu reikia, o tu kur susistato orchideju vazoneliai (lovelis+groteles).

Pigesnis variantas būtų į platų indą pririnkti smulkių akmenukų iš lauko ir pripilti vandens tiek, kad jų neapsemtų. Aš taip su jūros akmenukais padariau. Puikiai gavosi. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 11 29, 15:28)

Per seminarą Kaune, pasakojo, kad galima paimti dėžutę, kurioje būna augaliukai gėlių sandėliuose sudėti. Į apverstą dėžutę pripilti vandens, o ant viršaus sudėti vazoniukus su gėlėmis. Nu irgi neblogas sprendimas.
Atsakyti
Aciu merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ikkuna @ 2011 11 27, 16:53)
Tai tau turbūt liko kitas su dviem žiebstiebiais. Man leido pasirinkti  rolleyes.gif

Taip, pas mane su 2 ziedynais wub.gif Bet as vistiek labai laiminga, kad ji gavau clap.gif
Atsakyti
Smagu, Orfėja, kai svajonės pildosi, ar ne? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaidrek96 @ 2011 11 29, 16:30)
Per seminarą Kaune, pasakojo, kad galima paimti dėžutę, kurioje būna augaliukai gėlių sandėliuose sudėti. Į apverstą  dėžutę pripilti vandens, o ant viršaus sudėti vazoniukus su gėlėmis. Nu irgi neblogas sprendimas.

Jau visai smegenai nebedirba, kokia ten ta dezute sandeliuojamu augalu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 11 30, 00:35)
Jau visai smegenai nebedirba, kokia ten ta dezute sandeliuojamu augalu?  g.gif

Ji padaryta specialiai vazoniukams įstatyti - iš plastiko, ją apverti, į kanaliukus įpili vandens, o ant viršaus dedi savo vazoniukus. Tikrai žinai, nes dauguma orchidėjų būna šiose dėžutėse, ar tai padėkliukuose (nežinau kaip jie vadinasi).
Atsakyti
Įdomu kiek naudos iš to g.gif tada namų interjeras atrodytų kaip gėlių bazė- čia aš apie tuos, kurie turi daug orchidėjų biggrin.gif o jei dar namuose auga vaikai , gyvūnai - taip ir matau lekiant žemyn viską su vandeniu lotuliukas.gif mano atveju būtų katastrofa schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrine: 30 lapkričio 2011 - 09:41