Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(evers @ 2011 12 20, 15:49)
oi kokia knyga,man tokios reikėtu...ar ten gali būt kaina 5.99 g.gif  knygu ir dar tokiu tokim kainom nebūna,kad nerašytu LT pagalvočiau kad eurais.. g.gif  parašykite merginos ar kitose maximose taip pat tokių yra ..reiks lėkt ir man ieškot ...
Papildyta:
ps...kunigunda gražūs žiedai... wub.gif  thumbup.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
[quote=evers,2011 12 20, 14:49]
oi kokia knyga,man tokios reikėtu...ar ten gali būt kaina 5.99 g.gif knygu ir dar tokiu tokim kainom nebūna,kad nerašytu LT pagalvočiau kad eurais.. g.gif parašykite merginos ar kitose maximose taip pat tokių yra ..reiks lėkt ir man ieškot ...

nusipirkau, kaina tokia tikrai, tik knyga labai plonytė, ant greičio pavarčiau - tai neblogas įspūdis, tokia , sakyčiau, trumpa atmintinė auginančioms orchidėjas, o ir rūšių nemažai, taip , kad manau verta, nebent galva labai protinga ir viską atsimena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2011 12 19, 22:18)
Merginos, štai ką šiandien radau Pramonės maximoje, surašyta kas būtiniausia, gal įžiūrėsit  4u.gif
Papildyta:
2011m leidimas, Vilnius

jau turiu,brolienė nupirko.Sakau,ieškok didelės knygos,o ta niekaip nerado,pasirodo,visai mažytė ji smile.gif na,už tokią juokingą kainą ko gi nepirkt smile.gif

QUOTE(Kkunigunda @ 2011 12 20, 14:27)
ką turiu šiuo metu žydinčio 4u.gif

o kas antroj nuotraukoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 12 20, 17:26)
jau turiu,brolienė nupirko.Sakau,ieškok didelės knygos,o ta niekaip nerado,pasirodo,visai mažytė ji smile.gif na,už tokią juokingą kainą ko gi nepirkt smile.gif
o kas antroj nuotraukoj g.gif

dendrobium kingianium hibridas
Atsakyti
O as neradau Pramones Maximoj sitos knygos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 12 20, 16:35)
O as neradau Pramones Maximoj sitos knygos  verysad.gif

o ją ir rast sunku, manau , kad tikrai buvo, ji mažutė , hypery tiek blūdinau , kol sugebėjau įžlibint biggrin.gif palikau gal dar 2
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 12 20, 16:35)
O as neradau Pramones Maximoj sitos knygos  verysad.gif

Apie kokią knygą visos taip kalbat? blink.gif Gal ji turi pavadinimą? biggrin.gif nes iš Merii žinutės nesuprantu, matau parašytus tik metus ir miestą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uranija5: 20 gruodžio 2011 - 16:03
Tikrai, nuotraukos dingo tos knygos g.gif
Atsakyti
QUOTE(ikkuna @ 2011 12 20, 16:08)
Tikrai, nuotraukos dingo tos knygos  g.gif

tvarkiau prisegtus failus ir nepagalvojus ištryniau, bet galit pažiūrėti mano albume , apčioje paskutinės nuotraukos.
Pramonės Maximoje neieškokit, nebent užveš, aš vakar dvi paskutines pasiėmiau, bent taip manau. Ieškojau visai ko kito ir visai atsitiktinai ją užtikau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 20 gruodžio 2011 - 16:15
QUOTE(Merii @ 2011 12 20, 17:12)
tvarkiau prisegtus failus ir nepagalvojus ištryniau, bet galit pažiūrėti mano albume , apčioje paskutinės nuotraukos.
Pramonės Maximoje neieškokit, nebent užveš, aš vakar dvi paskutines pasiėmiau, bent taip manau. Ieškojau visai ko kito ir visai atsitiktinai ją užtikau.

Ačiū, anksčiau nebuvau užmačius šios knygos.. 4u.gif
Atsakyti
atėjau praštyti pagalvos 4u.gif
nusipirkau jau labai senai 2 nukainuotas orchidėjas ax.gif gal padėsit pagal gumbelius atpažinti kokia tai rūšis 4u.gif
1 leido vokelį, bet 2 mėn stovi ir niekur nejuda, tad nežinau ką su ja daryti doh.gif gal netinkamai prižiūriu, kai nežinau kas ji tokia, tai ir priežiūra neaišku kokia turi būti doh.gif
štai foto, gal pagal gumbelius ar lapus kas atpažins 4u.gif
http://public.fotki....ainti-orchidj-/

čia jos 2, bet manau tokios pat abi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kkunigunda: 20 gruodžio 2011 - 16:28
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 12 20, 16:26)
štai foto, gal pagal gumbelius ar lapus kas atpažins 4u.gif
http://public.fotki....ainti-orchidj-/

katlėjos mastau.gif
Atsakyti