Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamytes

Zvakutes angeliukams...

Nikusenka,laikykis.Gaila,tik,kad po cezario pastoti greit neleidzia.man sausi metai bus,kaip po CP operacijos esu verysad.gif
Atsakyti
aciu labai visoms uz palaikymus. dabar man atejo tokia stadija, kada galiu kalbeti apie savo netekti. issikalbu, issiverkiu ir pasidaro biski lengviau, bent kuriam laikui.

su kresumu jokiu problemu niekada neturejau, bent jau taip maniau. dariau visus tirimus ir daktare nieko nesake, kad kazkas netaip. man dare cezario pjuvi, viskas viduje buvo uzpilta kraujais. daktare pasake kad jei pusvalandziu veliau buciau atvaziavusi i ligonine, nezinia kaip viskas pasibaigtu, o kad gimdos neissaugotu tai tikrai. po operacijos man perpilinejo krauja. kita diena dare dar viena operacija, nes visas pilvas ir sonas nuejo gemotomom. 4 dienas gulejau su drenais.
baisiausia tai, kad nieks negali pasakyti kodel ir del ko.
Atsakyti
QUOTE(nikusenka @ 2011 12 21, 14:04)
aciu labai visoms uz palaikymus. dabar man atejo tokia stadija, kada galiu kalbeti apie savo netekti. issikalbu, issiverkiu ir pasidaro biski lengviau, bent kuriam laikui.

su kresumu jokiu problemu niekada neturejau, bent jau taip maniau. dariau visus tirimus ir daktare nieko nesake, kad kazkas netaip. man dare cezario pjuvi, viskas viduje buvo uzpilta kraujais. daktare pasake kad jei pusvalandziu veliau buciau atvaziavusi i ligonine, nezinia kaip viskas pasibaigtu, o kad gimdos neissaugotu tai tikrai. po operacijos man perpilinejo krauja. kita diena dare dar viena operacija, nes visas pilvas ir sonas nuejo gemotomom. 4 dienas gulejau su drenais.
baisiausia tai, kad nieks negali pasakyti kodel ir del ko.

Daznai jie negali pasakyti tiksliai del ko.Tik gal tas ,GAL anas...O tikslaus atsakymo kaip ir nera
Atsakyti
Pirkau savo dukrytei kalėdines dovanas.
Pačios rankos tiesėsi prie barškučių ir kitų žaisliukų skirtų metinukams vaikams.Kaip liūdna,kad juos tik pačiupinėt galiu,o pirkti nėra kam verysad.gif
Pasiilgau Tavęs mano Angele cray.gif
Atsakyti
... neseniai sapnavau sapną, kad visa šeima nuo kažko bėgame. Vyras neša kūdikį ant rankų. Žinau, kad ten Sofija. Man į rankas įsikibę du berniukai. Vyresnis Kristupas, o kas tas mažesnis??? Toks juodais tamsiais plaukučiais, mažesnis už Kristupą, bet jau bėgantis savo kojytėm? Negi ten buvo mano Angeliukas??? Nuo ko mes bėgom, kodėl, kur????

Kitą naktį sapnavau, jog aš laukiuosi. Važiuoju troleibusu. Kažkoks sunkvežimis rėžėsi į troleibusą, troleibusas virsta ant šono, aš rankom dengiu pilvą... Kas būtų toliau nežinau, nes tuo metu į duris paskambino paštininkas ir prikėlė iš to sapno...
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 12 21, 19:04)
Negi ten buvo mano Angeliukas??

gal ir Jis 4u.gif , nesapnavau, nesapnuoju ir nezinau ar besusapnuosiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 12 21, 18:04)
... neseniai sapnavau sapną, kad visa šeima nuo kažko bėgame. Vyras neša kūdikį ant rankų. Žinau, kad ten Sofija. Man į rankas įsikibę du berniukai. Vyresnis Kristupas, o kas tas mažesnis??? Toks juodais tamsiais plaukučiais, mažesnis už Kristupą, bet jau bėgantis savo kojytėm? Negi ten buvo mano Angeliukas??? Nuo ko mes bėgom, kodėl, kur????
Kitą naktį sapnavau, jog aš laukiuosi. Važiuoju troleibusu. Kažkoks sunkvežimis rėžėsi į troleibusą, troleibusas virsta ant šono, aš rankom dengiu pilvą... Kas būtų toliau nežinau, nes tuo metu į duris paskambino paštininkas ir prikėlė iš to sapno...

Aišku,kad tai JIS,pasirodė Tau koks gražus paaugęs wub.gif

aš sapnuoju vaikus mažus,bet nežinau ar ten mano angelas-dukrytė
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2011 12 21, 15:33)
Pirkau savo dukrytei kalėdines dovanas.
Pačios rankos tiesėsi prie barškučių ir kitų žaisliukų skirtų metinukams vaikams.Kaip liūdna,kad juos tik pačiupinėt galiu,o pirkti nėra kam verysad.gif
Pasiilgau Tavęs mano Angele cray.gif

Renkant dovaneles seses ir brolio vaikams, nesamoningai patraukdavau prie kudikiams skirtu zaisliuku... verysad.gif

Na va, o as jau po visu tyrimu. Atrodo viskas gerai smile.gif Skausmu priezastis - nervai... Reikia susitvarkyti su galva, dings ir visi skausmai... Tik kaip ta padaryti?
Tik ginekologe rado keleta defektuku, kazkokio skyscio pedsaku gimdoje, kazkoki bruksneli, itare 3 savaiciu nestuma, bet specialus kraujo tyrimas paneige... O as jau slapta tikejausi, kad gal but mums Kaledine dovana mums dovanoja Dievulis verysad.gif Dar nuliudino, pasakiusi kad kito nestumo reiktu palaukti bent pora metu, na bet pamaciusi mano liudnas akis, pasiule dar nors 3 menesius palaukti. Tiek dar galiu, bet tikrai ilgiau as nelauksiu.
Eisiu dar pas ja gruodzio 31, gali buti kad tas gimdos echoskopas nera tikslus del artejanciu menstruaciju...
Atsakyti
QUOTE(Juraciukee @ 2011 12 22, 16:21)
pora metu, na bet pamaciusi mano liudnas akis, pasiule dar nors 3 menesius palaukti. Tiek dar galiu, bet tikrai ilgiau as nelauksiu.

pora metu? del kokios priezasties, man siule metus...bet as ne po cezario, bet vien delto, kad susitvarkytu emocine bukle...o siaip pastoti galima greit po ciklo kito, vos tik mmm susitvarko...o ir pvz nemazai turim smile.gif

as ir pasiemiau tyrimus, visi geri...itraukta i rizikos gr...bet vizitas pas gine po svenciu...

Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2011 12 22, 14:55)
pora metu? del kokios priezasties, man siule metus...bet as ne po cezario, bet vien delto, kad susitvarkytu emocine bukle...o siaip pastoti galima greit po ciklo kito, vos tik mmm susitvarko...o ir pvz nemazai turim smile.gif

as ir pasiemiau tyrimus, visi geri...itraukta i rizikos gr...bet vizitas pas gine po svenciu...

Na jos nuomone, moteris negali gimdyti dazniau nei 1 karta i 3 metus. Kaip ji sake tiek laiko reikia organizmui atsigauti pilnai. Na, bet cia tik vienos gydytojos nuomone, o as elgsiuosi kaip sako mano kunas ir sirdis.
Atsakyti
QUOTE(Juraciukee @ 2011 12 22, 18:01)
Na jos nuomone, moteris negali gimdyti dazniau nei 1 karta i 3 metus. Kaip ji sake tiek laiko reikia organizmui atsigauti pilnai. Na, bet cia tik vienos gydytojos nuomone, o as elgsiuosi kaip sako mano kunas ir sirdis.

kaip kam...vienoms daugiau kitoms maziau to laiko reikia atsigauti smile.gif mano mama mus visus tris gimde pameciui smile.gif manau kitos tai samoningai planuojasi, tuo paciu kartu...ir netyciuku juk buna...elkis , kaip iseis manau, svarbu gerai jaustis... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 22 gruodžio 2011 - 16:10
QUOTE(Juraciukee @ 2011 12 22, 04:01)

taip, patartina nepastoti vienerius metus po cezario pjuvio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viltisss: 22 gruodžio 2011 - 17:44