Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamytes

Kazko vakar vakare uzsinorejau paklausyti Vytauto Kernagio baladziu ir... netycia uztikau sia daina, kurios kaip bebutu keista dar nebuvau girdejusi, o esu didele jo kurybos gerbeja, o kaip tycia sita daina isgirdau tik dabar...

Ištirpsta sniegas,
Saulės šilumoj atbunda gėlės.
Jaučiu, kaip plaka
Širdis karštai, ją glosto vėjas.
Ir karštą ašarą ant savo skruosto
Aš pajuntu vėl, bet ją nušluosto
Atklydęs vėjas
, bet ne tavo
Taip švelnios rankos, kurios mylavo
Apleistą širdį, kuri taip virpa
Ir trokšta meilės labirintų,
Paklysti nori jų ramybės tamsoje.

Ištirpęs sniegas
Nuteka šlaitais žiemos apleistais.
Menu - tą žiemą
Tu palikai mane skausme didžiausiam.
Juk aš mylėjau tave labiausiai,
Tai kam gi iškeitei jausmus į tamsą
Ir kam gi tu pasirinkai gėles ir karstą.
Bet nežinojai tu, mieliausia,
Kad tavo kapą dengs lapų auksas
Ir baltos astros
Žiedeliais savo papuoš tave.

Paklausykite, cia dainuoja apie mylimosios netekti, bet kiekviena rasime pritaikyti viena ar kita zodi sau... verysad.gif

http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juraciukee: 07 sausio 2012 - 20:43
QUOTE(Lu @ 2012 01 07, 22:06)
Ievute console.gif
Ingrida,,kaip pagalvoju,mūsų nelaimes skiria tik viena diena
verysad.gif
Laikykimės,kaip nors 4u.gif
Sako,kad po metinių lengviau būna....

Taip tik viena dienele. Akyse viskas taip ir sviezia , viska taip gerai pamenu kai atejau i palata, ta naktis... tas rytas paskutinis laimingas... tie zodziai kuriuos daktare pasake iki siol viska prisimenu ir prisiminsiu viska ir visada.
Jos mazos rankytes, kojites , kunelis... Mano AUKSA PLAUKE SIMONA...

ievoole console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 07 sausio 2012 - 20:57
QUOTE(Lu @ 2012 01 07, 20:06)

Sako,kad po metinių lengviau būna....

... vis tiek skaičiuoji..... tik kad mažiau save skaudint, vis pasižadu - daugiau nebeskaičiuosiu, daugiau negalvosiu... o galvoji ir galvoji, skaičiuoji skaičiuoji skaičiuoji, augini lig begalybės.

man smagu Ją augint... net ir šitaip netikrai.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2012 01 07, 22:27)
... vis tiek skaičiuoji..... tik kad mažiau save skaudint, vis pasižadu - daugiau nebeskaičiuosiu, daugiau negalvosiu... o galvoji ir galvoji, skaičiuoji skaičiuoji skaičiuoji, augini lig begalybės.

man smagu Ją augint... net ir šitaip netikrai.

Draugų berniukas gimė ,mūsų angelo išėjimo diena...taip ir matau dažnai,jame matau Ją...kartais šypsausi...bet dažniausiai širdį spaudžia...
Auginsim amžinai....
Papildyta:
QUOTE(Tauskute_ @ 2012 01 07, 21:55)
Taip tik viena dienele. Akyse viskas taip ir sviezia , viska taip gerai pamenu kai atejau i palata, ta naktis... tas rytas paskutinis laimingas... tie zodziai kuriuos daktare pasake iki siol viska prisimenu ir prisiminsiu viska ir visada.
Jos mazos rankytes, kojites , kunelis... Mano AUKSA PLAUKE SIMONA...

ievoole  console.gif

aš irgi prisimenu,lyg viskas būtų nutikę vakar,taip tuščia viduj buvo,taip baisu,tarpais atrodė,kad išprotėsiu nuo tos tuščios sielos...
Viskas ir stovi prieš akis,JOS verksmą pamenu...
Atsakyti
mergaites , prisijungti as nenoriu , tiesiog visas stipriai apkabinu ir siunciu sia dainele

http://www.youtube.c...h?v=TxHfFM_DJXU

Bukit stiprios 4u.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
http://www.youtube.c...p;v=hlOHgX0zrck wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius* @ 2012 01 08, 18:38)

Paškevičius wub.gif
Papildyta:
...Visada vakaro atspindy Tu esi šalia...

Lygiai prieš metus po 7val ir 18 min buvau operacinėje,ir net nenutuokiau kokį košmarą atneš rytas.............................................................

Atsakyti
Sandrynja, Lu degu žvakutes jūsų angelams...

nu kokių gražių dainų pridėjot...tiesiog klausau ir atsitraukt neina...

Sveikos...mes gyvenam gerai jau mažoji savaitė kaip į darželį eina, viskas kolkas gerai, šiandien lyginu rūbus ir pamatė, na ir ką isterija kad nerengiu kad pas lelių reikia rodo eit... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 01 08, 18:16)
Paškevičius wub.gif
Papildyta:
...Visada vakaro atspindy Tu esi šalia...

Lygiai prieš metus po 7val ir 18 min buvau operacinėje,ir net nenutuokiau kokį košmarą atneš rytas.............................................................

console.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 01 08, 17:16)

Lu, zvakele tavo angeliukui... user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 01 08, 00:10)
Draugų berniukas gimė ,mūsų angelo išėjimo diena...taip ir matau dažnai,jame matau Ją...kartais šypsausi...bet dažniausiai širdį spaudžia...
Auginsim amžinai....
Papildyta:

aš irgi prisimenu,lyg viskas būtų nutikę vakar,taip tuščia viduj buvo,taip baisu,tarpais atrodė,kad išprotėsiu nuo tos tuščios sielos...
Viskas ir stovi prieš akis,JOS verksmą pamenu...

Degu zvakute tavo angeliukui user posted image

As kai pamatau sese mergaite tarp ju skirtumas tik menuo ir tai nepilnas , suspaudzia man sirdy, asaras viena kita nuriju tyliai savije. Matau joje savo mazute , kaip ir tu Lu
Atsakyti