Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamytes

QUOTE(Lu @ 2011 12 14, 01:55)
Ramu čia.
Daug mergaičių jau džiaugiasi savo pilvukais... wub.gif

ilgiuosi savo angelo...ilgiuosi...
Drąsko ilgesys širdį,temdo protą...kaip gyvent be Jos...

Lu , as tai uzeinu paskaitineti kas diena...bet kai taip tylu, naujienu 0, tai nerasau nieko...sirguliuoju siek tiek doh.gif sloga, gerkle...
tas mano dziaugsmas nestuke.gif salyginis, nezinau uzsiblokavau ir viskas, kad nei dziaugtis , nei liudet...kad bus kaip bus...net kai pasako, kad bus viskas gerai, pasakau, kad nezinot kaip bus... smile.gif einu pasroviui...neleidziu sau svajoti... verysad.gif
prisimenu ir as savo Mergaite...kazkaip snd smestelejo mintis (nes klasioke panasiai sunu pasigimde ), kox jis bus isleistuviu vakare, o mano Melisa ten nesoks...nzn kodel taip toli galvoju, bet iskart sirdi suspaudzia, asaros kaupiasi... verysad.gif
ilgiuosi labai, nes suprantu, kad sito vaiko jau nebesugrazinsiu niekada, kad bus kitas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 14 gruodžio 2011 - 00:05
Man irgi Ji visur.Draugų sūneliui metukai sausio 10,o mums metinės Jos.Kitai pažystamai terminas sausio 10...Ir taip spaudžia širdį...
Papildyta:
Xiuke,jau turetum 3 sapną sapnuoti 4u.gif
Saugok save-nesirk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dabar 22:32 lygiai uz pusvalandzio, pries keturis menesius isgirdau pirmaji savo sunaus verksma... koks grazus ir stiprus buvo jo balsas... O kad buciau zinojusi, kad lygiai po 3 savaiciu isgirsiu ir paskutini jo atodusi...
Menesiai slenka kaip kokia sraige, letai letai... Ir atrodo kuo toliau tuo labiau sirdis plysta atverdama vis gilesne ir didesne zaizda...
Paguoda, kad laikas gydo zaizdas jau nebeguodzia... nes jis zaizdu negydo, jis tik padeda suvokti tikraja netekties realybe... Kad jis nebegris... niekada... bent jau siame laike, siame gyvenime...
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

visiem angeliukam po zvakele 4u.gif
jubiliates su praejusiais gimtadieniais 4u.gif

o pas mane nuotaikos nekokios.... Teisingai Lairm pamate, kad mano akys liudnos... einam ant skirybu... panasi situacija, kap pas Meshkute...
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2011 12 14, 01:50)
sveikutes  4u.gif

visiem angeliukam po zvakele  4u.gif
jubiliates su praejusiais gimtadieniais  4u.gif

o pas mane nuotaikos nekokios.... Teisingai Lairm pamate, kad mano akys liudnos... einam ant skirybu... panasi situacija, kap pas Meshkute...

Monikam,kaip tai,juk turit Ugnyte,turit didžiąją-kas gali būt,kai jau laimė psiekta?
Atsakyti
Sveikutes mergaites,

nesuprantu kas cia siemet darosi su tomis skyrybomis doh.gif Meskute, Monikam zinau, kaip jus jauciates...pas mane situacija panasi. Tik gerai, kaip kazkuri is mergaiciu sake, kad yra tik vienas vaikelis...Manau, apsipresti man daug lengviau nei tureciau du. Bet gal kuri zinot paslapti, kaip issiskirti draugiskai, taikiai, kad kuo maziau skaudetu ir mums, ir vaikui ? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2011 12 14, 02:35)
Man irgi Ji visur.Draugų sūneliui metukai sausio 10,o mums metinės Jos.Kitai pažystamai terminas sausio 10...Ir taip spaudžia širdį...
Papildyta:
Xiuke,jau turetum 3 sapną sapnuoti 4u.gif
Saugok save-nesirk 4u.gif  4u.gif  4u.gif

smile.gif sveikos...
aga tureciau, bet nesimiega man...mazai miegu...kai nosis uzimta nenoriu ir miegot...
snd pas seimos gyd buvau, tai hemopatiniu vaistuku leido, nors man jie visiskai nepatikimi, neleido ciobreliu arbatos gert...jei blogiau ateit...
nesiau slapima paseliui( ale naujas istatymas, tai daro visoms nestuke.gif )
paprastam slapimo tyrime viskas normoj, tik eritrocitu daugiau? ka reiskia gal zinot, nes sake nk tokio...
Atsakyti

Sveikatos tau xiuke 4u.gif
Xiuke, Lu stipriai jus apkabinu merginos...... Ech, tas liūdesys, skausmas vis apie save primins..... Aš kiekvieną rugsėjo pirmąją ir per paskutinį skambutį kartu su didžiąja mintyse už rankos vesdavaus ir savo angeliukę........
Na bet merginos nusišluostom išdavikę ašarą ir bandom gyvent toliau 4u.gif

Juraciukee, degu žvakutę tavo angeliukui.............

monikam, kaip skaudu kad likimas vis nesiliauja siųst išbandymus..... Laikykis mergyt 4u.gif Ech, gal geriau viską nutraukt laiku, o ne gyvent šalia dviem svetimiems žmonėms...
Atsakyti
QUOTE(Juraciukee @ 2011 12 14, 02:42)

Menesiai slenka kaip kokia sraige, letai letai... Ir atrodo kuo toliau tuo labiau sirdis plysta atverdama vis gilesne ir didesne zaizda...
Paguoda, kad laikas gydo zaizdas jau nebeguodzia... nes jis zaizdu negydo, jis tik padeda suvokti tikraja netekties realybe... Kad jis nebegris... niekada... bent jau siame laike, siame gyvenime...

stiprybes 4u.gif
per mazai laiko praejo...aikui begant verksi vis maziau, bet sirdi ta nelaime isliks visada...suvoksi, kad tikrai Jie is ten nesugrizta... verysad.gif ir auginsi sirdyje... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(monikam @ 2011 12 14, 02:50)

nu kas cia dabar, baikit bludint doh.gif , tik sulaukta dukryte, turejo pataisyti santykius, uzkurti ta seimos zidini...nu neskubekit Jus skirtis... unsure.gif man ir dienu juodu buna, kai nenoriu seimos ir vyro...bet su kitu nebus geriau...beto visada pagalvoju apie dukra, kuriai tetis tox svarbus...beto pykcio pagauta visada galvoju, kad vyras mano tai jau pats blogiausias smile.gif
skelbkit paliaubas.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dona27 @ 2011 12 14, 10:56)
Sveikutes mergaites,

nesuprantu kas cia siemet darosi su tomis skyrybomis doh.gif Meskute, Monikam zinau, kaip jus jauciates...pas mane situacija panasi. Tik gerai, kaip kazkuri is mergaiciu sake, kad yra tik vienas vaikelis...Manau, apsipresti man daug lengviau nei tureciau du. Bet gal kuri zinot paslapti, kaip issiskirti draugiskai, taikiai, kad kuo maziau skaudetu ir mums, ir vaikui ? verysad.gif

Liūdna, kad ir tau taip pat nepavyko su vyru. verysad.gif Bet nuo savęs galiu pasakyt kad jūs šaunuolės merginos kad ryžtatės nutraukt santykius, o ne tempiat gumą 4u.gif Aš kad ir gyvenu šeimoj vis dar, bet vargu ar ta šeima kada nors buvo galima pavadint šeima, gal tik pirmus metus....

QUOTE(xiuke @ 2011 12 14, 10:59)
smile.gif sveikos...
paprastam slapimo tyrime viskas normoj, tik eritrocitu daugiau? ka reiskia gal zinot, nes sake nk tokio...

xiuke, klausk biciulės, ji tau paaiškint gali kas ir kaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dona27 @ 2011 12 14, 11:56)
Sveikutes mergaites,

doh.gif ,tai kai meiles nera, kox dar skausmas? g.gif
o vaikams visada sunkiausia buna...jie vienodai myli tevus...mano vyras ne minties neturi apie skyrybas, kai ji paerzinu supyksta, kad neatsakingai ziuriu i santuoka...ir manau mes tai draskytumemis del dukros, nes nei jis, nei as nenoreciau likt be jos...
Papildyta:
QUOTE(žvelsa @ 2011 12 14, 12:07)
Liūdna, kad ir tau taip pat nepavyko su vyru.  verysad.gif Bet nuo savęs galiu pasakyt kad jūs šaunuolės merginos kad ryžtatės nutraukt santykius, o ne tempiat gumą  4u.gif Aš kad ir gyvenu šeimoj vis dar, bet vargu ar ta šeima kada nors buvo galima pavadint šeima, gal tik pirmus metus....
xiuke, klausk biciulės, ji tau paaiškint gali kas ir kaip  4u.gif

ok, ji gal pati parasys paskaiciusi...
nu nebuna tu idealiu seimu, visiems visko buna,bet as uz seimos issaugojima...tik uz tai...
Atsakyti
sveikutes  4u.gif

visiem angeliukam po zvakele  4u.gif
jubiliates su praejusiais gimtadieniais  4u.gif

sveikos,

blink.gif blink.gif blink.gif vajeiiii!!!!!Ar tikrai taip prastai jums????? Stiprybes, nepasiduokit nevilciai 4u.gif 4u.gif
Nors zinot mergaites as irgi savajam buvau pavasari pasakius apie tai, kai buvau visai paluzusi, bet pasisnekejom, nusporendem pradeti viska is naujo ir tuom baigesi, bet dabar galiu pasakyt kad vistiek vaikuciu netektis patirti isgyvenimai mus abu labai pakeite, pakeite taip kaip patys net negalvojome , kad gali buti, gerai, kad sutariam, bet viduje atsirado kazkoks atstumas, gal kaip Xiuke tu sakai, bijome besidziaugti, bijome berodyti jausmus, nes taip bijome vel netekti , bijome buti suzlugdyti, sutripti.Todel labai sunku yra nepasiduoti nevilciai, ismokti is naujo myleti, parodyti jausmus abiems vienas kitam, nes tokiu atveju labai lengva bent man taip atrodo rasti priekaistu, jaustis nemylimai, atstumtai,vienisai....

Progininkems 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Xiuke as kiek zinau is gydytojos tai leukocitai rodo-virusine inf.
Neutrofilai -bakterine infek.
eritrocitu nusedimo greitis- infekcini uzdegima

gal musu medikes pataisys jei suklydau mirksiukas.gif

O mes tai dviese su suneliu laukiam svenciu, tetis musu isvykes gris tik po nauju, tad laukia ramios, siltuos namuos sventes smile.gif
Atsakyti