Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*68 Namučiai...

QUOTE(eliss @ 2011 12 15, 12:47)

Paolo Giordano "Pirminių skaičių vienatvė" -

sita siandien nusipirkau, tada dar Mirties chemija ir Cveigo Permainu svaigulys
liau liau liau !! biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos

Dėl mini myto šeštadienį. Deja, dalyvauti jame negalėsiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2011 12 15, 18:56)

Vakar baigiau skaityt Eliabeth Gilbert "Valgyk melskis mylėk". Užkabino knyga tik pabaigoj, kažkaip nuobodokai ji man skaitėsi, vis norėjau mest į šalį. Net nežinau ar verta skaityt tęsinį "Pasižadėję" ar nelabai..  g.gif

Jei nori negrozinio kurinio apie santuokos institucija placiai, tai verta biggrin.gif
Atsakyti
Dori, kada tu ryt busi Vln? Kada zadi zinoti susitikimo laika? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 12 16, 08:22)
Jei nori negrozinio kurinio apie santuokos institucija placiai, tai verta biggrin.gif

ačiū. 4u.gif Reiškias reikia pirkt. mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.klubas.lt...i.d?id=53019305

„Žinot, aš labai mažai skaitau knygų ir tas turbūt jaučiasi...“ - visiškai atvirai ir nuoširdžiai sako Egidijus.

Turbut hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif na ka, baigiau Tahir Shah knyga Tukstancio ir vienos nakties salyje.. 4u.gif labai daug kazka negaliu ir rasyt.. nes skaiciau paskubom.. nelabai ji mane suzavejo, ko negaleciau pasakyt apie jo knyga Kalifo rumai.. kuria isimylejau tiesiog.. sitoj man tu pasaku buvo per daug.. nei as ju supratau nei ka... vienu zodziu..gerai, kad nepirkau rolleyes.gif Dabar skaitau knyga VALYMAS 4u.gif kazkuom ji man primena Stikline pieno, kuri man labai patiko.... manau iveiksiu as ja per 3d neskubant..
Panos, bukit zmones, gal zinot kur kaune yra fainu magnetu su uzrasais teciui..? doh.gif kazkur pirkau, o dabar neberandu kur dar butu..
Atsakyti
sveikos 4u.gif

per šį savaitgalį turiu perskaityti ,,Neleisk man išeiti''. Tikiuosi, pavys biggrin.gif

SS, gražus atsiliepimas, sudominai smile.gif

QUOTE(Skaitanti @ 2011 12 15, 21:28)
Nelabai supratau su ta biblioteka, bet šiaip jei nori paskaityti, pranešk - atsiųsiu.

Labas vakaras visiems.

norėjau pasakyti, kad namuose tiek knygų, kad bent jau šiais metais ko nors dar imti iš bibliotekos tikrai neketinu, nebent nunešti perskaitytas. O ,,Skaičių vienatvę'' taip norėtųsi perskaityti va kad ir dabar. wub.gif
Ačiū už pasiūlymą, bet mačiau, kad biblioteka turi, tai kada nors užsirezervuosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 12 16, 17:31)
sveikos 4u.gif

per šį savaitgalį turiu perskaityti ,,Neleisk man išeiti''. Tikiuosi, pavys biggrin.gif

SS, gražus atsiliepimas, sudominai  smile.gif
norėjau pasakyti, kad namuose tiek knygų, kad bent jau šiais metais ko nors dar imti iš bibliotekos tikrai neketinu, nebent nunešti perskaitytas.

Ai, supratau.
Biblioteka dabar nukentės, pati irgi tik po vieną knygą tepasiimu, žadu rimtai imtis Doriforės projekto. smile.gif

Beje, perskaičiau „Ana Kareniną“. Nežinau, ar čia užjausti tas, kurios įsitraukė šią knygą į savo kitų metų iššūkį, bet aš džiaugiuosi, kad ją pagaliau užbaigiau. Tiesa, skaičiau rusų kalba, paskui, kaip jau nusibodo, antrą tomą užbaigiau lietuviškai. Ir būčiau ją visai sukritikavusi, bet pažiūrėjau tokį gerą 2009 m. rusų filmą (Sergėjaus Solovjovo), tai šiek tiek gal atsileidau, labiau įsijaučiau į laikmetį, to meto žmones, gyvenimą... Rekomenduoju pažiūrėti šį filmą, kam nepatiko knyga, ar po knygos skaitymo...

Atsakyti
Vladimiras Nabokovas "Tikrasis Sebastiano Naito gyvenimas". Kai miršta garsus (išgalvotas) rašytojas Sebastianas Naitas, jo brolis, su kuriuo šis nepalaikė labai artimų ryšių, nusprendžia parašyti apie jį knygą. Kadangi bendrų prisiminimų nedaug ir jie beveik vien iš vaikystės metų, rašytojo brolis keliauja po Europą, ieškodamas žmonių, pažinojusių mirusįjį ir galinčių ką nors įdomaus apie jį papasakoti. Visos tos kelionės ir susitikimai persipina su autoriaus prisiminimais ir jo brolio kūrinių aprašymais bei įsivaizdavimu, kokia iš tikro asmenybė tai buvo ir kokį gyvenimą gyveno. Knyga gana paprasta, bet įdomi ir, svarbiausia, labai gerai parašyta. Jei po "Lolitos" nekilo noras skaityti kitų Nabokovo kūrinių, tai po šio romano vėl užsinorėjau.
user posted image

Šiandien nusipirkau Irvingo "Kaip išgelbėti Paršelį Snidą", tai nieko nelaukdama ją ir skaitysiu.
Atsakyti
Labas skaitytojos,
noreciau jusu patarimo. Kadangi Maximoje vis dar nuolaida knygoms, kuria patartumete isigyti - Prisilietimas ar Suguloves dukte? Kuri geresne? O gal rekomenduotumete kokia kita? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 16, 17:21)
Sveikos mergaites  smile.gif na ka, baigiau Tahir Shah knyga Tukstancio ir vienos nakties salyje..  4u.gif labai daug kazka negaliu ir rasyt.. nes skaiciau paskubom.. nelabai ji mane suzavejo, ko negaleciau pasakyt apie jo knyga Kalifo rumai.. kuria isimylejau tiesiog.. sitoj man tu pasaku buvo per daug.. nei as ju supratau nei ka... vienu zodziu..gerai, kad nepirkau  rolleyes.gif

as ja taip tarpusvenciui cediju, o tu cia taip ne kaip atsiliepei unsure.gif
Atsakyti