Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*68 Namučiai...

Truputėlį pavėluotai ir laiku
Daite ir Adžani, su gimtadieniais birthday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Visas su Šventėm 4u.gif 4u.gif
Ir aišku Adžani ir Daite su gimino diena 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Dabar pažiūrėjau į kalendorių ir pamačiau, kad ir adžani šiandi gimtadienis doh.gif 4u.gif Patys didžiausi sveikinimai 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Ačiū labai visoms už sveikinimus thumbup.gif oro_buckis.gif
Vaišinkitės biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Noreciau pasveikinti visas su Kaledomis,linkiu daaaug ne tik geru skaitiniu,bet ir siltu akimirku su jums brangiais zmonemis!! friends.gif friends.gif O taip pat ir DAITE ir ADZANI su jusu Diena! O as ateinu su perskaityta nuobodzia knyga Ellen Alpsten ''Raudonosios saules seserys'' O siuo metu skaitau Tess Gerritsen "Dvynes",labai labai patinka. Pasigirsiu gavau dovanu plansetini kompiuteri,tai ten ir skaityti galima,tai man taip patogu,nes nereikia degti nakti sviesos,kai maziukas miega. Tik nezinau is kur siusti knygas galima..
Atsakyti
Adžani ir Daite su gimino diena Jus 4u.gif

user posted image

O visas su šventėmis 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Su šventėmis visas wub.gif
Atsakyti
Adžani ir Daite su gimino diena mergužėlės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerinha: 27 gruodžio 2011 - 08:41
O aš kaip laukiau šios savaitės- gi per praėjusią paskutinę metų savaitę skelbdavome savo metų nominacijas ir nugalėtojus biggrin.gif labai laukiu kitų atsiliepimų ir pati mąstau, ką čia pripažinus geriausiu biggrin.gif yahoo.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už sveikinimus wub.gif
Atsakyti
Su praėjusiom šventėm (ir su Kalėdomis, ir su gimtadieniais) 4u.gif

Pati perskaičiau porą knygų. Atsiliepimai prastokai rašėsi, bet kokie yra tokie.

Arto Paasilinna ,,Kaukiantis malūnininkas“
Pirmoji pusė knygos skaitėsi labai įdomiai. Iš tikrųjų, rašytojas yra įžvalgus ir moka sudominti skaitytoją. Netrūksta ir liūdnų vietų, ir linksmų. Buvo vietų, kur, jei ne vėlus paros metas, būčiau pasijuokusi ir balsu. Jau maniau, kad šį kartą pataikiau ant tikrai įdomios knygos…. Deja. Nežinau, kas nutiko, bet kitą pusę skaičiau monotoniškai ir tik tam, kad užbaigčiau. Nejaučiau jokio įdomumo, visiškai manęs nebeužkabino. Pabaiga kiek kitokia nei tikėjausi, tad kaip ir turėčiau būti patenkinta, bet ir vėl- jokių emocijų nebuvo.

Net ir pati tema, rodos, visai įdomi. Bet kažkaip nesugebėjo manęs nė trupučio sujaudinti antroje knygos pusėje. O juk įtampa tik didėjo… Gal nuotaika ne ta, o gal visai kas kita rūpėjo. Bet taip jau nutiko.

Bet visgi siūlau paskaityti, jei dar yra neskaičiusių, gal tik man ji tokia nelabai įdomi pasirodė. unsure.gif

John Irving ,,Kaip išgelbėti paršelį Snidą“
Knyga pradedama pirmuoju apsakymu, kuriame pasakojama apie tai, kaip J. Irving tapo rašytoju (ir su tuo susijęs Paršelis Snidas, ir, beje, nieko nėra juokingo, kaip gali pasirodyti iš pavadinimo), o toliau- dar šeši apsakymai bei galiausiai- esė apie Č. Dikensą. Apsakymai skirtingi, vieni mažiau įdomūs, kiti daugiau, bet laikas juos skaitant tikrai neprailgo. Man pačiai- tai pirmoji J. Irvingo knyga (nors kitamet planuoju perskaityti bent jau ,,Namų sidro taisykles“), kuri padarė gan gerą įspūdį. Manau, tai tikrai tinkama knyga pradėti pažinčiai su šiuo rašytoju.

Visai patiko skaityti ir apie Č. Dikensą. Esu skaičiusi tik ,,Didžiuosius lūkesčius“, bet gal dar tada, kai buvau pradinukė. Tuomet akis užkliuvo už tuomet pasirodžiusio labai gražiu ,,Iliustruotos Didžiosios Klasikos“ serijos viršelio. Perskaičius knyga labai patiko, bet dabar jau ničnieko nepamenu. O ir norėčiau perkaityti netrumpintą versiją. Ne veltui prakalbau apie šią knygą- mat būtent šiam romanui J. Irving ir skiria didžiausią dėmesį savo esė.

Rekomenduoju. Paprasta, bet įdomi knyga.
Atsakyti
Sveikos,

visas su šventėm ir merginas su gimtadieniais smile.gif

Gavau ilgai norėtą „1001 knyga, kurią privalai perskaityti per savo gyvenimą“ tai labai džiaugiuosi, dar tik kartą spėjau perverst, nes tai ekspromtu pas draugę per Kūčias, tai vėl kažkur abu Kalėdų vakarus. Jaukiausios ir smagiausios šventės per kelis paskutinius metus. O kaip jums?
Atsakyti