Kas čia sakė, kad žiemos neturim?? pas mane jau šnd sninga

Vi_ta_li_ja, man irgi vis nėjo nufotkinti darbukų, nes tokios tamsios dienos... bet šnd gal nuo to snigimo, kažkaip vienu momentu prašvito, tai padirbėjau
Žiūrėki, sninga sninga sninga
žiūrėki, baltas sodas minga... (H.Radauskas)
Dizainas Stickfee "Winter". Siuvinėjau ant kažkokio pirkto lino, lb lygiai suausto, nepasidomejau tiesą sakant, ėmiau, nes spalva patiko

Spalvos rinktos iš akies, nes pirktoje schemoje namuko sienos tokios rudos, varinės, išsiuvinėjau ir tokį, bet nelabai patiko, padovanojau mamai

Norėjosi raudono. Žiemos vaizdas pernykštis, neišsigąskite

Viršelis sūnaus fotoalbumui. Linas, pamušaliukas flanelinis. Angeliukas pasirinktas, nes nuotraukos nuo gimimo, kol dar leliukas kaip angeliukas

Viršelis fotoalbumui 2. Nuotraukos jau paaugusio vaiko, AČIŪ DŽEINEI už schemas. Jei kam neaišku dėl nykštukų išdėstymo - M raidė (Mindaugas)

Viršelius sąmoningai siuvau nuvelkamus, nes mėgsta vaikas vartyti, tai, kad būtų galima išskalbti.
Užrašų knygelė, bus dovanų mamai. Pradėjau 2 gijom siuvinėt, tai ir pavariau... aišku 1 gija reikėjo, būtų gražiau tikriausiai. irgi nuvelkama, kad galėtų panaudoti ir kitai knygutei (siuvau, kad tiktų ant A5 formato)

O čia tos raidės, kur klausiau. Vaikas nuotraukose mano, ne Simas, bet lb man tiko foto

bus kalėdinė dovanėlė Simui

pusę dienos, kol viską sukėliau