Įkraunama...
Įkraunama...

Mano asmeninis Dievas

QUOTE(smėlioAudra @ 2012 05 07, 21:19)
Kaip tik skaitau šią knygą dabar.  smile.gif 4u.gif 
Įdomiai įvardijama prigimtinė nuodėmė - tinginystė.

Arba dar bailumas wink.gif

Mielosios, neketinau nei pletotis nei delioti savo minciu, nes jos visiskai nesutampa su ezoterine - magine pasauleziura. Tiesiog man nepriimtinas poziuris i psichinius ligonius per karmu ar panasia prizme, kaip ir ta prizme man nepriimtina bet kuriuo atzvilgiu.
Tokiom giliom temom kalbant, esmes i zodzius nesutalpinsi, ir man koktu darosi nuo pilstymo filosofinio nes jis vis tiek niekur nenuplaukia giliau. Kas yra sventumas, arba koks turi buti santykis su Dievu. Pameginsiu trumpai: sventumu (zmogaus) laikau dvasini sveikuma, kuris imanomas tik santykyje su Dievu. Taciau sutinku kad ta savoka apima ir kitas reiksmes. Juk ir pats Dievas yra sventas, ir cia prasideda kita prasme.
O koks turi buti santykis su Dievu - kuomet Dievas man yra pirmoj vietoj.
O del paprastumo nieko ypatingo omeny neturejau, tiesiog kad visos egzistencines tiesos yra paprastos ir kartu sudetingos. Kaip ir pats gyvenimas.

Geros dienos 4u.gif

Atsakyti
Manau bus šį temą. Vaikų klausimai Dievui smile.gif
http://www.liveinter.../post219094731/
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2012 05 08, 12:23)
Manau bus šį temą. Vaikų klausimai Dievui smile.gif
http://www.liveinter.../post219094731/

o dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 05 05, 21:01)
O norėtum? Dar kartą mano laužą padegtum?

Labai daug reakcijos dėl to, ką ir kaip pasakėte. Man nuoširdžoiai įdomus kiek kitas aspektas, nes jau kelis kartus skaitau, kad keliaujat po savo buvusius gyvenimus
Ar nesusimaišot, kas Jūs (be pašaipos klausiu)? Kokia Jūsų asmenybė yra ta, kuo esat, gal kuri iš buvusių, ar panaimon, ar ta pati, vienintelė?
Ar kelionėje tampat anuo asmeniu (su jo požiūriu, pasirinkimais), ar stebit save ANĄ iš šalies?
Dar įdomu, kas Jums nurodo kelionėje, kad tai, ką darėte, reikia įvardinti kaip klaidą, pamoką? Ar vertinate iš dabartinės savęs pozicijų? Art ieškote ten, ką GERO padarėte, kur palikote šviesų pėdsaką? Ar išlaikėte tas gerąsias savybes ir dabar?
Ar PATI susiejate tą ar kitą veiksmą, įvykį, pojūtį su dabartinio gyvenimo kasdienybe, priskiriate dabarčiai kaip karminį poveikį?
JEI jaučiatės nemari viena siela, tai kaip ta viena siela galėjo būti atskiruose gyvenimuose tokia viena į kitą nepanaši: tai geruosius demonus prisišaukianti, tai bloguosius, tai su jais gyvenanti, tai jų išsižadanti - jei supratau teisingai, ypač nenuosekliai "gerėjanti" ar "blogėjanti"?
Ką pasirinkote dabar (būti be ar su demonais), kodėl, ir JEI "išsilaižysite" žaizdas anuose gyvenimuose, kuo tikitės būti šiame gyvenime vėliau, ar tampate kitokia dabar, ar gal ką duoti gyvenimui manote galėsianti, bei gal kituose būsimuose gyvenimuose kažko tikitės, juk turėtų nebelikti "skolų"? Kitaip taraint, kas ta Jūsų "nirvana"?
Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2012 05 09, 14:19)
Labai daug reakcijos dėl to, ką ir kaip pasakėte. Man nuoširdžoiai įdomus kiek kitas aspektas, nes jau kelis kartus skaitau, kad keliaujat po savo buvusius gyvenimus
Ar nesusimaišot, kas Jūs (be pašaipos klausiu)? Kokia Jūsų asmenybė yra ta, kuo esat, gal kuri iš buvusių, ar panaimon, ar ta pati, vienintelė?
Ar kelionėje tampat anuo asmeniu (su jo požiūriu, pasirinkimais), ar stebit save ANĄ iš šalies?
Dar įdomu, kas Jums nurodo kelionėje, kad tai, ką darėte, reikia įvardinti kaip klaidą, pamoką? Ar vertinate iš dabartinės savęs pozicijų? Art ieškote ten, ką GERO padarėte, kur palikote šviesų pėdsaką? Ar išlaikėte tas gerąsias savybes ir dabar?
Ar PATI susiejate tą ar kitą veiksmą, įvykį, pojūtį su dabartinio gyvenimo kasdienybe, priskiriate dabarčiai kaip karminį poveikį?
JEI jaučiatės nemari viena siela, tai kaip ta viena siela galėjo būti atskiruose gyvenimuose tokia viena į kitą nepanaši: tai geruosius demonus prisišaukianti, tai bloguosius, tai su jais gyvenanti, tai jų išsižadanti - jei supratau teisingai, ypač  nenuosekliai "gerėjanti" ar "blogėjanti"?
Ką pasirinkote dabar (būti be ar su demonais), kodėl, ir JEI "išsilaižysite" žaizdas anuose gyvenimuose, kuo tikitės būti šiame gyvenime vėliau, ar tampate kitokia dabar, ar gal ką duoti gyvenimui manote galėsianti, bei gal kituose būsimuose gyvenimuose kažko tikitės, juk turėtų nebelikti "skolų"? Kitaip taraint, kas ta Jūsų "nirvana"?

Sakyčiau, užduoti labai asmeniški klausimai. Atsakysiu tiek, kad jau peržiūrėjau šimtus savo gyvenimų, o po juos mane vedžioja mano AŠ. Atidaviau skolas, daviau kompensacijas ir juos uždariau. Dabar dirbu su sudarytomis sutartimis, ir man labai gelbsti kaip orientyrai šio forumo triukšmadarės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 05 09, 17:40)
Sakyčiau, užduoti labai asmeniški klausimai. Atsakysiu tiek, kad jau peržiūrėjau šimtus savo gyvenimų, o po juos mane vedžioja mano AŠ. Atidaviau skolas, daviau kompensacija ir juos uždariau. Dabar dirbu su sudarytomis sutartimis, ir man labai gelbsti kaip orientyrai šio forumo triukšmadarės smile.gif

kokie cia sventieji kyšius ima ir sutartis sudarineja? ar nebus tik koks demonas nagus prikises cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 05 09, 17:40)
Sakyčiau, užduoti labai asmeniški klausimai. Atsakysiu tiek, kad jau peržiūrėjau šimtus savo gyvenimų, o po juos mane vedžioja mano AŠ. Atidaviau skolas, daviau kompensacijas ir juos uždariau. Dabar dirbu su sudarytomis sutartimis, ir man labai gelbsti kaip orientyrai šio forumo triukšmadarės smile.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sardinukė @ 2012 05 09, 19:01)
kokie cia sventieji kyšius ima ir  sutartis sudarineja? ar nebus tik koks demonas nagus prikises  cool.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sardinukė @ 2012 05 09, 17:01)
kokie cia sventieji kyšius ima ir  sutartis sudarineja? ar nebus tik koks demonas nagus prikises  cool.gif

Demonai desertui valgo sardinukes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 05 09, 17:58)
Demonai desertui valgo sardinukes  mirksiukas.gif

O pirmas, antras g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 05 09, 18:58)
Demonai desertui valgo sardinukes  mirksiukas.gif

Smulkme tos sardinukes .Va visokio neaiskaus plauko žyniai ir žynes tai jau šventiskas demonu valgis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sardinukė @ 2012 05 09, 20:24)
Smulkme tos sardinukes .Va visokio neaiskaus plauko  žyniai ir žynes tai jau šventiskas demonu  valgis  bigsmile.gif

O kokio neaiškumo tavo pačios plaukai? ax.gif
Atsakyti