Na va, isrusiavau, prasom i svecius.

O aš ką tik iš pašto parsitempiau
Einu bandyt rušiuoti, kaip su adresais, asmeniškai kiekvienos mergičkos rinkti, ar jau yra kur sarašiukas?

Einu bandyt rušiuoti, kaip su adresais, asmeniškai kiekvienos mergičkos rinkti, ar jau yra kur sarašiukas?
Nagi, panos, adresiukus man siųskit
Justės tik turiu, jau susvėriau viską, spalvos fantastiškos, o nuo Katios atvirukas mums
Verčiu pažodžiui:
Gerbiamos merginos,
Iš širdies sveikinam jus su naujais 2012 metais! Linkime jums visoms daug įdomių įdėjų, džiaugsmo, laimės, linksmų švenčių!
(tikiuosi tikiuosi, tarp jūsų atsiras sugebančių perskaityti mūsų linkėjimus:) )
Dideli linkėjimai ioš Bulgarijos!
Sekmės visoms!!!
Katia
Va
Nufotografuosiu ir įmesiu atviruką

Verčiu pažodžiui:
Gerbiamos merginos,
Iš širdies sveikinam jus su naujais 2012 metais! Linkime jums visoms daug įdomių įdėjų, džiaugsmo, laimės, linksmų švenčių!
(tikiuosi tikiuosi, tarp jūsų atsiras sugebančių perskaityti mūsų linkėjimus:) )
Sekmės visoms!!!
Katia
Va

Ir prie mano siuntinuko buvo atvirukas su sveikinimais

QUOTE(Šelma @ 2011 12 28, 22:46)
o nuo Katios atvirukas mums
Verčiu pažodžiui:
Gerbiamos merginos,
Sekmės visoms!!!
Katia
Va
Nufotografuosiu ir įmesiu atviruką 

Verčiu pažodžiui:
Gerbiamos merginos,
Sekmės visoms!!!
Katia
Va

kaip faina

Visi siuntinukai jau keliauja pas jus
Tiesa, labai labai atsiprašau dėl tragiškų įpakavimų, nes namie į maišus viniojau, pašte netiko-perviniojo, žodžiu nebus gražu, soriukas

Ačiū
Svarbu vilna graži būtų

Svarbu vilna graži būtų

Kaip laukiu sausio 2d.- eisiu velt

Vilna jau pas mane
, didelis
Šelmai, net nepastebėjau arbatos su sveikinimų , būčiau ir išmetus su maišu
gerai kad sūnus pastebėjo

Gerų, laimingų, kūrybingų Naujujų Metų

Gerų, laimingų, kūrybingų Naujujų Metų

Į sveikatą
Mano rinkta ir džiovinta