Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(ADREV @ 2012 01 07, 19:31)
Butelaitis ukininkui biggrin.gif

OMG!... blink.gif lotuliukas.gif Is pirmo zvilgsnio pagalvojau, kad kazkas maximoje pirktu vaikisku sulciu neispakuota buteliuka idejo... hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gomerta: 08 sausio 2012 - 10:38
... blink.gif oho...

net, jei nepatinka...ar jūs turite teisę šitaip rašyti...jau ne pirmą kartą pastebiu, kad būtent Adrev kliūna nuo "menininkių"...ok, gali patikti/nepatikti ... galit matyti klaidas, jas padėti pataisyti, galit matyti kliockus ar raukšles, bet jei žmogus nenuleidžia rankų, kažką daro, kuria ir jam gražu, kritika yra sveika, bet šitaip... blink.gif

nežinau kodėl, gal ji jus yra neteisėtai, kurią pakritikavus ar dar kažkas, tačiau man visuomet kyla noras ginti kitus puolamus, net jei jie būna neteisūs, ot, mano kvaila natūra...

et, tiek to...man yra viena forumietė pasakius, kad ji niekada nekelia į čia darbų, nes tas pasikėlimas iš kai kurių jūsų net labai...kažkaip tikrai nebesinori čia daugiau būti...

ok, who I am to judge...life is beautiful and peace to everyone...pradėkit naujus metus be sarkazmo, pačioms bus lengviau gyventi...ir kaip kažkuri yra pasakiusi, reikia tik džiaugtis, kad žmonės kuria...o visa kita skonio reikalas...išsiliejau bigsmile.gif
Atsakyti
Gometra, persistengete labai bekomentuodama.. Negrazu taip, labai negrazu.... Kaip absoliuciai neisaukletas zmogus cia pasireiskete, geda uz jus.... schmoll.gif

o Andrv butelaitis tikrai nera blogas, ji gerai nufotografavus butu net labai zavus.... jau minejau ne karta, kad nereikia fotografuoti darbeliu su blykste.. Siulau fotografuoti diena, kai sviesu.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gomerta @ 2012 01 08, 11:38)
OMG!... blink.gif lotuliukas.gif Is pirmo zvilgsnio pagalvojau, kad kazkas maximoje pirktu vaikisku sulciu neispakuota buteliuka idejo...  hihihi.gif

Tai jai pakliuvo i Maxsimos lentynas, reiskia perkamas lotuliukas.gif
Atsakyti
Na idesiu dar viena darbeli, teiskite smile.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Gomerta @ 2012 01 08, 12:38)
OMG!... blink.gif lotuliukas.gif Is pirmo zvilgsnio pagalvojau, kad kazkas maximoje pirktu vaikisku sulciu neispakuota buteliuka idejo...  hihihi.gif

Va dėl tokių komentarų ir nesinori nieko rodyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adatiene @ 2012 01 09, 10:42)
Va dėl tokių komentarų ir nesinori nieko rodyti lotuliukas.gif

Nemanau, kad verta kreipti demesi i tokio zmogaus issisokimus biggrin.gif Tebunie tokie komentarai kaip komplimentas.... bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

rusų forumuose yra atskiros "Pagyrų puodų" temos pradedančioms ir pažengusioms, tuomet drąsiau savo darbus rodo naujokės, galbūt ir čia reikėtų panašios temos g.gif

Mano "Juodasis drakonas" smile.gif

user posted image

"Numylėtinis"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2012 01 08, 20:47)
Na idesiu dar viena darbeli, teiskite smile.gif

Man vidus labai patiko 4u.gif . Kas ten yra? Tik patapyta ar kažko priklijuota?
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2012 01 09, 15:24)
Man vidus labai patiko  4u.gif . Kas ten yra? Tik patapyta ar kažko priklijuota?

aciu 4u.gif
Vidus dazytas ir piltas smelis maisytas su stiklo pasta.Tai sustingo ir vidus paliko kaip stiklas. o po apacia nusedes smulkus smeliukas. smile.gif
Atsakyti
Man visada visų darbai labai gražūs 4u.gif
Bet šį kart Sielonešės drakonas atėmė žadą. Man tai super thumbup.gif
Atsakyti
Sielonese, be galo grazu wub.gif Islaikyta, neperkrauta, naturali medzio spalva wub.gif wub.gif
Atsakyti