Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(Gomerta @ 2012 01 23, 17:15)
Labai grazu, ypac  patiko dezute wub.gif , ir lekstes skilinejimai taip graziai gavosi thumbup.gif . Del atlikimo technikos supratau, o koki sendintoja naudojot? ax.gif

aciu, ta su angeliukais kur visa produkcija buna, pamirsau kaip vadinasi...bet cia pirmas kartas, kai man isvis kazkas su juo isejo...siaip labai nekoks...
Atsakyti
QUOTE(agnelaM @ 2012 01 23, 16:40)
trukius dariau, kaip pries tai c_ataner buvo aprasiusi, net idomu, kad rezultatas net nepanasus... g.gif
aciu visoms 4u.gif  pakelet upa nenuleist ranku 4u.gif

rezultatas tikrai labai panasus, net neperskaicius kaip dariai trukius, atspejau didis.gif
kiekvienose rankose viskas kitaip biski gaunasi mirksiukas.gif
dar karta mano komplimentai (gal nieko nesuprantu, nes pati esu zalia, zalia) bet grazu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnelaM @ 2012 01 23, 13:47)
Sveikos, as vis kisu ir kisu savo nosi i jusu grozybes pasiziuret, nervas ima, kad man nieks nesigauna doh.gif  bet pasirodysiu, kaip beveik visa paka serveteliu iskankinau lotuliukas.gif  darbai dar nelakuoti, o po komentaru, gal ir nebus verta lakuoti... blush2.gif  ir atsiprasau uz ne kokia foto... blush-anim-cl.gif2

cia:

turetu eit paziuret, nemoku padaryt, kad normalaus dydzio forume rodytu g.gif

labai grazu. tik mano mazytis patarimas butu paveikslelius, o ypac kur ant dezutes, kita karta isplesyt, o ne iskirpt, tada tolygiau atrodo 4u.gif
reiks eit skaityt koks ten budas aprasytas sendinimo, labai graziai atrodo!
Atsakyti
merginos paprotinkit, kaip geriau padaryti itrukimus dalinai, juos itrinti ir neistepti visko aplinkui mastau.gif
Atsakyti
Labai grazu
Atsakyti
Pritariu, ir sobieskos, agnelaM, darbai labai gražūs 4u.gif
Atsakyti
sobie, patiko koloritas (savas) tos dėžutės-vokelio, be abejo ir išpildymas bei pateikimas wub.gif
angelaM, tikrai labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Žiemos angelas

user posted image
Atsakyti
Sielonešė laaabai gražus angelas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c_ataner: 24 sausio 2012 - 18:52
SIELONESE super super wub.gif
Atsakyti
liuks angeliukas thumbup.gif o cia ir tokie ruosiniai buna ar jau pati ispjaustet ir susisukot? As cia biski neitema, bet gal kas greituoju budu atsakys, kaip suprantu cia ta strukturine pasta? O su ja reik piest taip kaip moki, ar lipint servetele su ornamentais ir tada vedziot? ar abu variantai galimi? ir kaip tuos iskilumus nuspalvint?
Atsakyti
Sieloneše...man labai,labao gražu...mielas angeliukas wub.gif

Ačiū visoms...už ankščiau 4u.gif
Atsakyti