Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(c_ataner @ 2012 02 14, 20:52)
Whatever? kaip faina...Čia, jei neklystu, derinai dvi serveteles? Aguonų originale nebuvo?

dekui.. Taip, cia dvi serveteles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akwariuma @ 2012 02 13, 17:31)
bandziau restauruoti komoda smile.gif

Įsivaizduoju kaip sunku dekoruoti tokio dydžio daiktą bigsmile.gif Gražiai atrodo, tik aš būčiau neklijavusi gėlių, arba reikėtų padaryti tokį švelnų spalvų perėjimą, nuo gėlėto ryžinio popieriaus į foną smile.gif

QUOTE(c_ataner @ 2012 02 14, 13:46)
Įmetu ir aš kelis...
Truputis dekupažo mažąjai princesei, kad linksmiau valgytųsi  smile.gif

Labiausiai patiko, dekoruotas staliukas, toks švelnius, bet ir žaismingas 4u.gif Kokiu laku lakavai?
Laikrodis gražiai atrodo, toks stilingas thumbup.gif

QUOTE(aurelija_ma @ 2012 02 14, 17:10)
niu ir as pasirodysiu savo nuotrauku albumeliu, mazajam princui  wub.gif

Vau wub.gif jaučiu silpnybę iškiliam dekupažui smile.gif Kokią struktūrinę pastą naudoji? Iškeli visą paveiksliuką, ar dalimis? Ačiū už atsakymus 4u.gif

QUOTE(Whatever? @ 2012 02 14, 19:27)
idedu ir as viena Valentiniska darba... Deze poros vestuviu prisiminimams

Taip "švaru", labai tinka vestuvių proga 4u.gif žavi mane tokie darbai clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielonešė: 14 vasario 2012 - 21:10
QUOTE(Sielonešė @ 2012 02 14, 22:10)

Taip "švaru", labai tinka vestuvių proga  4u.gif žavi mane tokie darbai  clap_1.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
AURELIJA_MA nuostabus albumelis, toks mielas, vaikiškas labai dailus....
WHATEVER dėžutė vestuvių prisiminimams thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Sielonešė lakas pas mane dispersinis, blizgus wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c_ataner: 15 vasario 2012 - 10:11
QUOTE(c_ataner @ 2012 02 15, 10:10)
Ačiū  4u.gif
Sielonešė lakas pas mane dispersinis, blizgus wink.gif

Tuomet žiūrėk, kad nepatektų maisto, ypač jei pas tave dispersinis lakas iš Senukų su žaliu dangteliu, nes kiek prisimenu jis netinkamas vaikų žaislams ir pan. Bet aš vietoj tavęs nulakuočiau su laku, kuris tinka sąlyčiui su maistu.
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2012 02 14, 14:46)
Labai rezultatyvus savaitgalis pasitaikė,

Bet tu ir talentinga thumbup.gif Jei tik neseniai pradėjai dekupažinti - tai tiesiog super drinks_cheers.gif

O vyras irgi nagingas - labai patogius padėkliukus daro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2012 02 15, 13:24)
Bet aš vietoj tavęs nulakuočiau su laku, kuris tinka sąlyčiui su maistu.

O koks lakas tinka salyciui su maistu? As kiek domejausi, nelabai ka radau... verysad.gif Gal zinai konkreciai koki? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(L.M.A. @ 2012 02 15, 13:00)
O koks lakas tinka salyciui su maistu? As kiek domejausi, nelabai ka radau... verysad.gif Gal zinai konkreciai koki? 4u.gif

...ir ar jis tepamas ant dispersinio "nesusipyks"? Be to aš manau, kad nėra taip jau būtina lakuoti laku tinkamu sąlyčiui su maistu, nes vaikas juk negraužia staliuko... ax.gif O jei valgys prie mūsų stalo, kuris nėra tuo specialu laku dengtas?...na nežinau...gal aš bloga mama? blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 02 15, 12:31)
Bet tu ir talentinga  thumbup.gif  Jei tik neseniai pradėjai dekupažinti - tai tiesiog super  drinks_cheers.gif

O vyras irgi nagingas  - labai patogius padėkliukus daro  mirksiukas.gif

Oho kokio komplomento sulaukiau blush2.gif Ačiū. Dekupažinti pradėjau prieš porą mėnesių, bet jau galvojau uždaryti savo "fabrikėlį", nes man kitų darbai visuomet gražesni...
prie progos pagirsiu ir aš savo vyra lotuliukas.gif jis tikrai nagingas, pagamina viską ko užsimanau, beje staliukas su kėdute taip pat jo darbas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c_ataner: 15 vasario 2012 - 12:13
Sveiki.
Kreipiuosi į Jus su dideliu PRAŠYMU pagelbėti blush2.gif . Patarkite, prašau, kaip atrestauruoti šviestuvo metalinę dalį 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2012 02 15, 13:10)
...ir ar jis tepamas ant dispersinio "nesusipyks"? Be to aš manau, kad nėra taip jau būtina lakuoti laku tinkamu sąlyčiui su maistu, nes vaikas juk negraužia staliuko... ax.gif  O jei valgys prie mūsų stalo, kuris nėra tuo specialu laku dengtas?...na nežinau...gal aš bloga mama? blush2.gif
Papildyta:
Oho kokio komplomento sulaukiau  blush2.gif Ačiū. Dekupažinti pradėjau prieš porą mėnesių, bet jau galvojau uždaryti savo "fabrikėlį", nes man kitų darbai visuomet gražesni...
prie progos pagirsiu ir aš savo vyra  lotuliukas.gif  jis tikrai nagingas, pagamina viską ko užsimanau, beje staliukas su kėdute taip pat jo darbas  bigsmile.gif

eeee, tavo darbai tikrai puikus thumbup.gif thumbup.gif Visiems, manau, kitu darbai grazesni buna... Kartais. biggrin.gif .. Ne visu, bet yra tokiu a le siekiamybiu, ir tai faina...Kai pradesi galvoti, kad tavo darbai geriausi ir jiems nera lygiu, tuomet tikrai verta uzdaryti fabrikeli..

Ir kaip taip neseniai pradejusiai, tau fantastiskai sekasi 4u.gif 4u.gif

Mamiukas, nezinau.... Dekupazuoti nepatarciau, nes lempa pati is saves pretenzinga, galima labai nusikicinti... Gal bandyk dazais metalui ? Yra tokiu (senukuose, ermitaze) arba automobiliniais dazais... ax.gif
Aisku, priklauso dar ir kur tu ji kabinsi, ta sviestuva....
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2012 02 14, 13:46)
Labai rezultatyvus savaitgalis pasitaikė, tiek gražių darbelių  4u.gif

Man laikrodis labiausiai patiko 4u.gif O jūs dar sakote, kad nieko nespėjate! Per du mėnesius tiek gėrių pridaryti.

QUOTE(aurelija_ma @ 2012 02 14, 17:10)
niu ir as pasirodysiu savo nuotrauku albumeliu, mazajam princui  wub.gif

Taip jaukiai atrodo 4u.gif Sakykit, o čia koks pagrindas dekupažui? Ant kartono darėt? Žiūriu, kad man dar visko daug reikės išmokti doh.gif

QUOTE(Whatever? @ 2012 02 14, 19:27)
idedu ir as viena Valentiniska darba... Deze poros vestuviu prisiminimams

mmm... šis darbas man parodė, kur dar reikia tobulėti man 4u.gif Jei neklystu, tai čia ta servetėlė, kur aguonos su kmynais kartu buvo?
Atsakyti