Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

ziuriu i darbelius ir sirdis dziaugiasi - nelabai yra prie ko prikibti smile.gif

Angeliukstes dezute grazi, sobieskos tai jau ir neverta girti lotuliukas.gif , nieko naujo jai...
c_ataner, o as noreciau buti tos mazosios drauges vietoje... Sauni mintis gumeliu i plaukus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 21 vasario 2012 - 10:06
QUOTE(c_ataner @ 2012 02 21, 11:20)
Smulkmenėlė mažai draugei biggrin.gif

grazu, as kaip tik dabar su tais katinais dirbu... parodysiu kas gavosi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 02 20, 17:56)
Labai grazi dezute  4u.gif

aciuka 4u.gif
QUOTE(VasareV @ 2012 02 20, 17:59)
Gražu  mirksiukas.gif  Norėtųsi tik butelio viršų pamatyt smile.gif

na, ten kairiojoj foto matosi jau kamstis smile.gif jo neapdirbau.. palikau toki zalsva ir tiek:) 4u.gif

QUOTE(c_ataner @ 2012 02 20, 19:39)
ANGELIUKSTE dėžė superinė!!!  good.gif labai gražiai suderinta viskas... iš kelių servetelių darei ar čia kažkoks popierius?
...na labai skoningai...

aciu labai smile.gif cia naudotos 6 skirtingos serveteles smile.gif
p.s. tavo plauku gumeles ideja superine, ar cia turejai koki medinuka ar siaip ant plasmasiuko daryta? thumbup.gif
QUOTE(rug_gele @ 2012 02 21, 09:05)
ANGELIUKSTE butelaitis  thumbup.gif

aciu 4u.gif
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 21, 10:05)
Angeliukstes dezute grazi

aciuka.. smile.gif

man, kaip naujokei, labai smagu isgirst grazius zodelius.. smile.gif
4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANGELIUKSTE: 21 vasario 2012 - 13:31
"cia naudotos 6 skirtingos serveteles smile.gif
p.s. tavo plauku gumeles ideja superine, ar cia turejai koki medinuka ar siaip ant plasmasiuko daryta? thumbup.gif "

6 serveteles doh.gif tikriausiai nesugebeciau...pagarba biggrin.gif
mano gumytes pirktos su plasmasiukais, tik tokios nuobodzios buvo, tai nudildinau iki baltumo ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c_ataner: 21 vasario 2012 - 14:29
Po vaikų ligų pagaliau radau laiko savo malonumui ax.gif user posted image
Atsakyti
VasareV miela pakabėlė. Ką ten tokio prikabinai ant kaspinėlių? Simpatiškai atrodo smile.gif
Papildyta:
P.S. didelis ačiū visoms nepagailėjusioms gražių žodžių apie mano darbelius blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c_ataner: 21 vasario 2012 - 15:26
QUOTE(c_ataner @ 2012 02 21, 16:38)
VasareV miela pakabėlė. Ką ten tokio prikabinai ant kaspinėlių? Simpatiškai atrodo smile.gif
Papildyta:
P.S. didelis ačiū visoms nepagailėjusioms gražių žodžių apie mano darbelius  blush2.gif

Ai, niekučiai iš modilino blush2.gif
Čia dar vienas darbelis..user posted image
Atsakyti
sobieska ir Whatever?, nuostabūs darbeliai kaip visada thumbup.gif
c_ataner, otema ir Sielonešė, gražūs darbeliai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2012 02 21, 14:28)
"cia naudotos 6 skirtingos serveteles smile.gif
p.s. tavo plauku gumeles ideja superine, ar cia turejai koki medinuka ar siaip ant plasmasiuko daryta? thumbup.gif "

6 serveteles  doh.gif  tikriausiai nesugebeciau...pagarba biggrin.gif
mano gumytes pirktos su plasmasiukais, tik tokios nuobodzios buvo, tai nudildinau iki baltumo ir tiek  mirksiukas.gif

ilgai stovejo ta deze net neliesta.. vis ieskojau servetku, kad man deretu smile.gif kai pakankamai pririnkau - kibau i darba smile.gif man paciai vienas mieliausiu darbuku.. nors is pradziu atrode keistai, kad taip marga, bet realybej net graziau ziurisi wub.gif
..
o tu ir paslenki sveisti biggrin.gif as perdariau dantu sepeteliams dekla plasmasini.. jis buvo kazkox pilkas, tai tiesiog nudaziau baltai ir tada klijavau sevetkas:) dabar vaikai piestukus jame laiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANGELIUKSTE: 21 vasario 2012 - 18:39
QUOTE(bite @ 2012 02 11, 16:10)
Gražu, rafinuota, skoninga.
Ten, kur prasideda mandrybės, dažnai baigiasi skoningumas...wink.gif

drinks_cheers.gif
kaip visada teisi smile.gif

QUOTE(Whatever? @ 2012 02 18, 18:52)
O uz ta su princese mano sesiamete, net neabejoju, atiduotu puse karalystes....  4u.gif

Kaip aš pavydžiu toms, kurių mergaitėms patinka princesės, nes manoji dėl Žaibo Makvyno alpsta biggrin.gif

Labai gražių darbų užderėjo wub.gif
Atsakyti
VASARĖLE gražūs darbeliai ir as tuo pačiu pasirodau
user posted image
Atsakyti

user posted image

Deco-studija
DARBŲ GALERIJA
Atsakyti