Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Whatever?, dabar ir aš sutinku, nes nurodyta firma, o ne pardavėjas mirksiukas.gif
Labai pritariu minčiai apie mažus plotus pradžiai, nes iš mažų plotų susideda dideli wink.gif
Gražūs darbai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 03 08, 12:01)

Aisku, tik pradedant vertetu pradeti nuo mazesniu plotu, nes is pradziu ir juos ne taip paprasta atrodo  priklijuoti....
Dekui visoms uz patarimus del pasporto  4u.gif  4u.gif

Sorry, bet as ne pradinuke dekupaze. Dekoruoju jau 4 metus, bet nepavyksta man be rauksliu, o ne plysimu priklijuoti didelio plocio serveteles.
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 03 08, 13:05)
Sorry, bet as ne pradinuke dekupaze. Dekoruoju jau 4 metus, bet nepavyksta man be rauksliu, o ne plysimu priklijuoti didelio plocio serveteles.

O as tau ir netaikiau asmeniskai 4u.gif Bendrai rasiau mirksiukas.gif 4u.gif as tada labiau naujoke ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2012 03 08, 11:38)
Gražūs darbai thumbup.gif

Bite o kodėl TU niekada nerodai savo darbų? Per tiek metų berods nesu forume nieko mačiusi. g.gif

Mes visos ir giriamės, ir rodomės, ir praktine informacija iš savos patirties dalinamės, o tu čia, temose, tik mokai visas teorijos. Kodėl?
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 03 09, 21:58)
Bite o kodėl TU niekada nerodai savo darbų?  Per tiek metų berods nesu forume nieko mačiusi. g.gif

Mes visos ir giriamės, ir rodomės, ir  praktine informacija iš savos patirties dalinamės, o tu čia, temose, tik mokai  visas teorijos. Kodėl?

jei neklystu buvo pernai pries velykas kiausiniai dakupazuoti g.gif labai grazus wub.gif
bet gal ir kazka maisau blush2.gif
Atsakyti
agnelaM, bite ir aš buvau paminėta, ačiukas jums už tooookius žodžius 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na va papuošiau namus maža smulkmena mirksiukas.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Nuotaikinga, teisingai, nerodau, nes beveik ir nefotografuoju. Tai man nėra lengva. Retsykiais...mobiliuoju.
Tada foto tvarkyti vėl...Mano žinioms ir įgūdžiams tai uždavinys, sudėtingesnis už dekoravimą. Yra kaip yra.
Tos žinios, kuriomis dalinuosi, tik iš patirties. Nerašau nieko, kas neišbandyta praktiškai.
O kad būtų į temą, o ne taip asmeniškai, vienas pastarųjų darbų-stalo įrankiai (dar iš sovietmečio laikų). Idėja juos dekoruoti - ne mano.
Dėžutė pagal pageidavimą beicuota paprastai, įrankiai dekoruoti servetėle, daug pritapymo ir kruopštaus darbo paveikslėlio siūlės vietoje, lakuota dvikomponenčiu baigiamuoju laku.
http://imageshack.us...06/img309s.jpg/]
http://img210.images...549/img319p.jpg
Atsakyti
bite kokia puiki ideja, grazu wub.gif
Atsakyti
Bite, idomi mintis... ir dailu labai 4u.gif Tik man iskart klausimas - kaip juos plauti... Indaplove, turbut, reikia iskart pamirsti... O ir siaip daznai tokiu tikriausiai nepanaudosi, cia tik sventems smile.gif Ar klystu ?

Ir apie koki kruopstu darba paveikslėlio siūlės vietoje tu kalbi? Pripiesti teko daug, ar ka darei? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 11 kovo 2012 - 11:37
QUOTE(bite @ 2012 03 11, 00:29)

labai super irankiukai,oj kiap tokiu noreciau ax.gif bereikalo nesirodot savo darbu,jie tikrai puikus,cia juk ne nuotraukos profesionalumas susirinkusioms rupi,o patys darbukai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2012 03 11, 01:29)
vienas pastarųjų darbų-stalo įrankiai

žinau šituos įrankius - tikrai puikiai prikelti naujam gyvenimui thumbup.gif
Atsakyti