Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

...pamaniau, juk nebutina pirkti sagas...

user posted image
Papildyta:
L.M.A. kaip visada tobula...zaviuosi tavo darbais wub.gif
Atsakyti
Vilmamata, labai grazi lekste, neprosal but toks servyzelis namie wub.gif

L.M.A., super, labai grazu, va man tokios darbus pamacius, tai uzeina noras, daugiau apie dekupaza pasiskaitinet... blush2.gif o ne tik padaziau, uzlipinau ir viskas doh.gif blush2.gif
dar klausimelis, o ant pakabos cia servetele? nes as dabar ieskaus vaikisku motyvu, bet tokio dar neuzmaciau, kazkaip skurdokos man tos internetines parduotuves.... g.gif

c ataner, kaip fainiai sugalvojai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2012 03 14, 11:52)

super thumbup.gif aš irgi galvojau sagas daryti, bet patingėjau. Pasidalinkit informacija, koks pagrindas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meškuolė: 14 kovo 2012 - 12:42
QUOTE(Meškuolė @ 2012 03 14, 13:42)
super  thumbup.gif aš irgi galvojau sagas daryti, bet patingėjau. Pasidalinkit informacija, koks pagrindas?

Aciu smile.gif
koks ten pagrindas, senos sagos, kokios namie buvo hihihi.gif jos visiskai skirtingo dydzio, net skylutes vienur dvi, kitur keturios.
Atsakyti
Whatever?, c ataner, aciu jums labai 4u.gif
agnelaM, vat kaip smagu, didelis dekui 4u.gif Cia servetele, pirkau internetu, bet tikrai nebeprisiminsiu kurioj tiksliai parduotuvej, taciau paieskojus tikrai turetum rasti mirksiukas.gif

Cia dar viena svieziena:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

DARBŲ GALERIJA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L.M.A.: 14 kovo 2012 - 15:58
QUOTE(L.M.A. @ 2012 03 14, 16:55)
Whatever?, c ataner, aciu jums labai 4u.gif 
agnelaM, vat kaip smagu, didelis dekui 4u.gif  Cia servetele, pirkau internetu, bet tikrai nebeprisiminsiu kurioj tiksliai parduotuvej, taciau paieskojus tikrai turetum rasti mirksiukas.gif
Cia dar viena svieziena:

Pasižiūrėjus į grožius, grįžta noras puoštis wub.gif Labai gražu!
Atsakyti
QUOTE(L.M.A. @ 2012 03 14, 16:55)

agnelaM, vat kaip smagu, didelis dekui 4u.gif  Cia servetele, pirkau internetu, bet tikrai nebeprisiminsiu kurioj tiksliai parduotuvej, taciau paieskojus tikrai turetum rasti mirksiukas.gif

Radau thumbup.gif
Niu ir vel grazu neispasakytai thumbup.gif
Atsakyti
ar galite pasidalinti kur radote per AŽ? smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2012 03 14, 13:52)

Tikrai nebutina thumbup.gif labai grazu 4u.gif

L.M.A pakaba labai patiko.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(L.M.A. @ 2012 03 13, 21:43)
Į kompaniją ir aš 4u.gif  mirksiukas.gif

Labai patinka tavo stilius. Spalvingi, idomus ir kruopsciai atlikti darbeliai thumbup.gif
QUOTE(c_ataner @ 2012 03 14, 09:52)

Gera ideja bigsmile.gif !
QUOTE(agnelaM @ 2012 03 14, 10:21)
Vilmamata, labai grazi lekste, neprosal but toks servyzelis namie wub.gif

Labai aciu 4u.gif . Man uztenka vienos ax.gif .

Atsakyti
vilmamata, graži lėkštė, prabangiai atrodo wub.gif

c_ataner, super idėja thumbup.gif

L.M.A., visi darbai gražūs, bet pakaba labiausiai sužavėjo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mollif @ 2012 03 13, 22:08)
Va, padariau sunui. blush2.gif Pati išpjoviau. blush2.gif  Man kažko truksta... Yra tusčiu vietu.. O jums kaip, mergaitės?

Pirmiausia, ką tikrai padaryčiau, tai pasiėmusi fono spalvos dažus, kruopščiai apeičiau apie kiekvieną paveikslėlį, kad visai neliktų paveikslėlio kito atspalvio fono lopinėlių. Tai sprendžiama arba precizišku užtapymu arba palaipsnišku perėjimu iš vieno atspalvio į kitą. Čia tektų užtapyti.
Ir ne tik apie, pvz., burlaivį, bet ir visuose ploteliuose, kur dar yra paveikslėlio fono (tarp burių ir kt. paveikslėlio fragmentų). Tokiu būdu visas darbelis taptų "švaresniu", visi objektai išeitų į pirmą planą. O tada...tada jau pagal skonį. Jei visa išpjauta forma-inkaras plius gelbėjimo ratas, tai galima būtų kitu atspalviu centre tapyti rato "kiaurymę", tokiu būdu burlaivis patektų į, tarkim, tamsesnį foną, būtų kontrastingiau pateiktas.
Nešešėliuočiau, nes man šis darbas labiau schematiškas, nei natūralistinis. Pagalvočiau apie čia jau nuskambėjusius siūlymus dėl briaunų. Jei tamsinčiau vidurinę dalį, tuo pat atspalviu pereičiau ir briaunas (visam briaunos storyje), o tada gal ir briauneles "murzinčiau".
QUOTE(L.M.A. @ 2012 03 13, 23:43)
Į kompaniją ir aš 4u.gif  mirksiukas.gif

Puikūs darbai wub.gif

Dar patiko lėkštė wub.gif ir sagytės. Idėja ne nauja, bet labai žaismingai, drąsiai įgyvendinta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 15 kovo 2012 - 00:29