QUOTE(mollif @ 2012 03 13, 22:08)
Va, padariau sunui.

Pati išpjoviau.

Man kažko truksta... Yra tusčiu vietu.. O jums kaip, mergaitės?
Pirmiausia, ką tikrai padaryčiau, tai pasiėmusi fono spalvos dažus, kruopščiai apeičiau apie kiekvieną paveikslėlį, kad visai neliktų paveikslėlio kito atspalvio fono lopinėlių. Tai sprendžiama arba precizišku užtapymu arba palaipsnišku perėjimu iš vieno atspalvio į kitą. Čia tektų užtapyti.
Ir ne tik apie, pvz., burlaivį, bet ir visuose ploteliuose, kur dar yra paveikslėlio fono (tarp burių ir kt. paveikslėlio fragmentų). Tokiu būdu visas darbelis taptų "švaresniu", visi objektai išeitų į pirmą planą. O tada...tada jau pagal skonį. Jei visa išpjauta forma-inkaras plius gelbėjimo ratas, tai galima būtų kitu atspalviu centre tapyti rato "kiaurymę", tokiu būdu burlaivis patektų į, tarkim, tamsesnį foną, būtų kontrastingiau pateiktas.
Nešešėliuočiau, nes man šis darbas labiau schematiškas, nei natūralistinis. Pagalvočiau apie čia jau nuskambėjusius siūlymus dėl briaunų. Jei tamsinčiau vidurinę dalį, tuo pat atspalviu pereičiau ir briaunas (visam briaunos storyje), o tada gal ir briauneles "murzinčiau".
QUOTE(L.M.A. @ 2012 03 13, 23:43)
Į kompaniją ir aš
Puikūs darbai
Dar patiko lėkštė

ir sagytės. Idėja ne nauja, bet labai žaismingai, drąsiai įgyvendinta