Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(baltė @ 2011 12 22, 17:13)

o kur cia dekupazas? man tie paukstukai panasu kad nupiesti g.gif
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2011 12 23, 01:39)
o kur cia dekupazas? man tie paukstukai panasu kad nupiesti  g.gif

Rašo, kad antspaudukai smile.gif Gražūs...
Atsakyti
QUOTE(L.M.A. @ 2011 12 22, 18:14)
na ne, net nezinau tokiu biggrin.gif  Cia servetele mirksiukas.gif

O servėtėlė ant ko klijuota? Aš lipdžiau žaisliukus ant eglutės ir klijavau servėtėles blush2.gif tik nepabaigiu niekaip, taip ir liks kitiems metams...
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2011 12 23, 01:39)
o kur cia dekupazas? man tie paukstukai panasu kad nupiesti  g.gif

Na, nelabai čia dekupažas, bet ir negaliu sakyti, kad piešta, naudoti štampiukai ir paspalvinta dar. Na, bet aš tai save prie dekupuojančių, ne prie tapančių-piešiančių priskiriu, tai rodausi "savoj" temukėj. biggrin.gif Nors labai panašu į dekupažą, neretei tenka perpiešti ir užklijavus servetėlę, o visa eiga labai panaši 4u.gif

Beje, tiek grožių temoj prisižiūriu, ir mišrios technikos matau, labai gražuuuu, šventiška, negaliu nei vienos išskirti 4u.gif

Tai dar dekupažo tada parodau:

"Angelai"

user posted image

user posted image

"Užrašai"

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ramių Kūčių ir Linksmų Šv.Kalėdų. Visoms ir kiekvienai atskirai palinkėjimas ČIA 4u.gif (pačiam viršuj) smile.gif
Atsakyti
Kalėdinio dekupažo neturiu, bet vis tiek užsuku su kalėdinių norų receptuku smile.gif

125 gramų svajonių, 2 šaukštai džiaugsmo, 60 gramų naujų įspūdžių, 10 gramų kalėdinių burtų.
Papuošimui reikės žiupsnelio sėkmės ir 1/4 buteliuko laimės sirupo.
Suberkite svajones į didelį puodą (svarbu, kad nė viena nenubyrėtų) ir pakaitinkite ant stiprios šventinės ugnies. Kai svajonės ims skleisti malonų kvapą, įberkite smulkinto džiaugsmo, įdėkite naujų įspūdžių ir su meile viską išmaišykite. Gautą tešlą plonai iškočiokite ir išpjaukite norų formos sausainius. Sudėkite juos į kalėdiniais burtais išteptą kepimo skardą ir pašaukite ją į 200 laipsnių karščio įkaitintą troškimų orkaitę. Kepkite tol, kol parus. Karštus apšlakstykite laimės sirupu ir papuoškite žiupsneliu sėkmės.

Šiltų ir jaukių, linksmų ir dovaningų, sėkmingų ir sveikų švenčių ir ateinančių metų!

user posted image
Atsakyti
Į pagirų puodą jau senei nosį ikišu, bet dabar pasirodau ir pati ax.gif

Dėžutė arbatai
user posted image
Atsakyti
Segė

user posted image
Papildyta:
Ir dar Kalėdų tematika

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2011 12 27, 18:47)
Segė..

Rasa, matosi kad esi pradedanti, darai naujokėms tipiškas klaidas mirksiukas.gif . Todėl patarimas - mesk lauk vienkomponentį skeldėjimo laką, kuriuo dekoruoji papuošalus ir kitus mažus daiktus. Gaunasi per grubu, ir daiktelis, turintis atrodyti subtiliai, tampa "sunkus" .
Atsakyti
Su šventėm 4u.gif Angeliukai gaudantys žvaigždeles.

user posted image
Atsakyti
[quote=Sig,2011 12 28, 15:23]
Su šventėm 4u.gif Angeliukai gaudantys žvaigždeles.

labai originaliai sugalvota 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 12 28, 13:11)
Rasa, matosi kad esi pradedanti, darai naujokėms tipiškas klaidas  mirksiukas.gif . Todėl patarimas - mesk lauk vienkomponentį skeldėjimo laką, kuriuo dekoruoji papuošalus ir kitus mažus daiktus. Gaunasi per grubu, ir daiktelis, turintis atrodyti subtiliai, tampa "sunkus" .

Pritariu šioms mintims...Gal tik nevadinčiau to klaida. Tokia tendencija dekoravimo pradžioj tarsi krikštą "priimti" sendinimą kaip neišvengiamybę. Visos taip pradėjom, argi ne? mirksiukas.gif Pradžioj rodės, jei nepasendinsi, tai tarsi nieko nedarei...Mano galva, ne technika turi apspręsti daikto galutinį vaizdą, o sumanymas-techniką, ką ir linkiu įvaldyti...
O šiaip, Rasa_zyk, sveikinu su pirmais darbais 4u.gif
Atsakyti