Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 14

QUOTE(renxtx @ 2011 12 23, 09:29)
Pirmoj zinutej minejau, kad lova 160x200, groteles yra, be patalynes dezes, lova zema, japonisko stiliaus 16 -metei dukrai, kuri 52 kg.
Buvom Laumes balduose, daugybe tokiu mazu pavyzdziu ir tik keli ciuziniai kur galima pagulineti.

Jeigu, Kaip Zoran sako, normalaus poliuretaninio be 2500lt. nenupirksi, o mes galim sau leisti iki 1500lt., tai lieka tik spyruokliniai?

Draugai iš Šiaulių pirko Ausnės čiužinį.  Ką manote apie jų produkciją?
http://auraplus.eu/i....php/pageid/744

As asmeniskai nevertinu spyruokliniu, bet cia jau jusu pasirinkimui. Dukrai tiktu Duo Lux, arba MyDream, Fresh 16, visi iki 1500Lt. Bet Klaipedoje dar rasite begale ir kitu, be to pati dukra gales atsigulti ir pasibandyti, kas jai patogiau.
Atsakyti
QUOTE(renxtx @ 2011 12 23, 09:29)
Pirmoj zinutej minejau, kad lova 160x200, groteles yra, be patalynes dezes, lova zema, japonisko stiliaus 16 -metei dukrai, kuri 52 kg.
Buvom Laumes balduose, daugybe tokiu mazu pavyzdziu ir tik keli ciuziniai kur galima pagulineti.

Jeigu, Kaip Zoran sako, normalaus poliuretaninio be 2500lt. nenupirksi, o mes galim sau leisti iki 1500lt., tai lieka tik spyruokliniai?

Draugai iš Šiaulių pirko Ausnės čiužinį.  Ką manote apie jų produkciją?
http://auraplus.eu/i....php/pageid/744

Ar šis jūsų paminėtas, ar kolegės pasiūlyti iš Breckle variantai, bus panašaus lygmens ir gan neblogos alternatyvos spyruokliniams čiužiniams, kai nedidelės apkrovos. Tik pagrindinis dalykas, nereikalaukite iš šių čiužinių gero komforto ir anatominio efektyvumo dukrai, to išgauti normaliame lygmenyje neišeis tokioje sumoje.
Atsakyti
sveikos merginos,
gal turite komentaru apie materace gamintoja? butu gerai ortapediniciuziniai
jei kas bandete nurodykite kuri is ju, nes siu gamintoju ciuziniu neteko bandyti

is anksto dekojju
Atsakyti
Labas vakaras, bandziau kantriai skaityti tema, bet... kol kas reikiamos informacijos neradau (iskart atsiprasau, jei kartosiuosi su savo klausimu), o ir ne viska perskaiciau (labai daug cia pridiskutuota) gal nesupyksite, jei iskart prie reikalo?.. ax.gif
Mums su vyru reikia ciuzinio. Vyro svoris 90+, mano - 50+, ciuzinys 140x190, yra groteles, patalynes dezes nera. Vyras megsta miegoti kieciau, o man visur patogu, svarbu pagalve gera ir kaldra silta rolleyes.gif . Biudzetas - 800-1400Lt, na, domina kainos/kokybes santykis sioje kategorijoje. Kiek suprantu, sioje kategorijoje verciausia rinktis spyruoklini ciuzini?
Taip pat labai laukiami komentarai apie tai, ka geriau rinktis - lietuviu gamintojus ar kokius vokiecius? Nes viename salone primygtynai grudo Fey and Co ciuzini TFK 100L H3, bet kai klausiau apie analogus, tai tik pasake, kad nera ko kalbeti apie analogus, sitas vienintelis musu pasirinkimas... O as kazkaip nemegstu, kai man gruda ir aiskina nesigilinti, nes sitas komfortiskiausias... Zodziu, labai laukiu pasiulymu ir pagrindimo, kodel butent sie ciuziniai verti savo kainos.

Nuosirdziai dekoju uz atsakymus blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2011 12 27, 23:04)
Labas vakaras, bandziau kantriai skaityti tema, bet... kol kas reikiamos informacijos neradau (iskart atsiprasau, jei kartosiuosi su savo klausimu), o ir ne viska perskaiciau (labai daug cia pridiskutuota) gal nesupyksite, jei iskart prie reikalo?..  ax.gif
Mums su vyru reikia ciuzinio. Vyro svoris 90+, mano - 50+, ciuzinys 140x190, yra groteles, patalynes dezes nera. Vyras megsta miegoti kieciau, o man visur patogu, svarbu pagalve gera ir kaldra silta  rolleyes.gif . Biudzetas - 800-1400Lt, na, domina kainos/kokybes santykis sioje kategorijoje. Kiek suprantu, sioje kategorijoje verciausia rinktis spyruoklini ciuzini?
Taip pat labai laukiami komentarai apie tai, ka geriau rinktis - lietuviu gamintojus ar kokius vokiecius? Nes viename salone primygtynai grudo Fey and Co ciuzini TFK 100L H3, bet kai klausiau apie analogus, tai tik pasake, kad nera ko kalbeti apie analogus, sitas vienintelis musu pasirinkimas... O as kazkaip nemegstu, kai man gruda ir aiskina nesigilinti, nes sitas komfortiskiausias... Zodziu, labai laukiu pasiulymu ir pagrindimo, kodel butent sie ciuziniai verti savo kainos.

Nuosirdziai dekoju uz atsakymus  blush-anim-cl.gif

Kas ka turi atsivezes, ta labiau ir siulo,
O vezasi daugelis i sandelius tik geras, klientu megstamas bei jau isbandytas paciu prekiautoju bei Ju klientu prekes.
Pamineto Fey ciuzinio kaina puikiai atitinka to ciuzinio kokybe, galite rinktis is sio segmento ir kitus ciuzinius, bet daugeliu atveju pralosite arba kainos arba kokybes arba teikiamo serviso atzvilgiu.
Is savo puses galiu drasiai rekomendoti dar Royal Star, Variolux, Vita star ciuzinius.
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2011 12 27, 22:04)

Mums su vyru reikia ciuzinio. Vyro svoris 90+, mano - 50+, ciuzinys 140x190, yra groteles, patalynes dezes nera. Vyras megsta miegoti kieciau, o man visur patogu, svarbu pagalve gera ir kaldra silta  rolleyes.gif . Biudzetas - 800-1400Lt, na, domina kainos/kokybes santykis sioje kategorijoje. Kiek suprantu, sioje kategorijoje verciausia rinktis spyruoklini ciuzini?
Taip pat labai laukiami komentarai apie tai, ka geriau rinktis - lietuviu gamintojus ar kokius vokiecius?Zodziu, labai laukiu pasiulymu ir pagrindimo, kodel butent sie ciuziniai verti savo kainos.

Sveiki.
Dėl gamintojų, tai visada atkreipkite dėmesį į tai, ar gamintojas seniai gamina čiužinius, pasidomėkite jo žinomumu, atsiliepimais. Tikrai rasite visokių atsiliepimų, jei gamina čiužinius ne pirmi ar antri metai.

Kitas dalykas, tai gamintojo patikimumas. Net mūsų neidelėje Lietuvėlėje yra labaaai daug gamintojų ar jų atstovų( virš 20).

Beje, kokybė neturi tautybės... biggrin.gif

Būna labai gerų gamintojų, bet gerą vardą gali sugadinti atstovaujantys tai įmonei. Todėl žiūrėkite ir į tai, kiek laiko tas gamintojas/atstovas yra Lietuvoje, kokie kitų, jau pirkusių jų gaminius, atsiliepimai.

Daugeliu atveju žmonės, pirkę čiužinius, būna nepatenkinti ne pačiu gaminiu, o servisu: kaip pasiūlė, kaip užsakė, ar gavo visą dominančią informaciją apie gaminį, ar atitiko čiužinys lūkesčius, per kiek laiko pristatė, kaip reagavo į iškilusias problemas, kaip vyko garantinis aptarnavimas.

Jūsų konkrečiu atveju, tai , kadangi svorio skirtumas yra labai didelis, ieškokite iš universalesnių medžiagų pagamintų čiužinių. Pvz. viskoelastinė medžiaga daugeliu atveju tinka visiems svoriams (HARMONIJA*); vientisi spyruokliniai blokai iš skirtingo kietumo pusių (TYLA*) padeda lengviau parinkti jums tinkantį čiužinį.

Bet kokiu atveju, jūs turėsite skirti laiko čiužinio paieškai ir tik po to, išsirinkę kelis variantus, juos palyginti( patogumas, medžiagiškumas, servisas).
Sėkmės ir gerų švenčių 4u.gif
Atsakyti
Prieš 4 metus pirkom į miegamojo lovą čiužinį spyruoklinį lenkišką (su aloe vera), bet kiek tada domėjomės, buvo geriausias kainos ir kokybės santykis (tik nebepamenu, kiek tiksliai mokėjome ir kokios firmos, bet maždaug apie 2000 Lt). Čiužinys ganėtinai kietas ir labai patogus, neišsigulėjo, žodžiu tikrai be priekaištų. Minusas tik tas, kad užvalkalas toks didelis, kad jo paprastoj skalbimo mašinoj neišplausi (nebent pas ką labai didelė skalbimo mašina).
Bet dabar biškiuką apie kai ką kita...
pas mano tėvsu taip pat kietas čiužinys, bet mama labai prastai miega, nes skauda sąnarius, sako užsispadudžia miegant kažkas, žodžiu sako gal gali pasidomėti kaip tie Dormeo čiužiniai arba tie kur pristitaiko prie kūno ir vėl grįžta į pradinę padėti (lyg smėliniai vadinami arba pataisykite mane). Pasidomėti neužtenka valandai prisėsti prie kompo, tai jei kažkas pagelbės ir pagreitins mano paieškas, tai labai ačiū 4u.gif
Močiutė nusipirko Dormeo 7 cm čiužinuką (su sidabro siūlais) ir sako labai patenkinta, visą naktį išmiega ir nei sąnarius skauda, nei mėšlingis traukia. Bet jinai čiužinuką deda ant sofos. Pačiupinėjau aš tą čiužinuką, nu jis minkštut minkštutėlis, bet atsigulti patogus. Bet jūs man pasakykit, gal kas esat neseniai mokslus pabaigę, gal kokių tikrai rimtų, o ne reklaminių staripsnių skaitę, nes juk visais laikais buvo sakoma, turit ptoblemų su stuburumu arba jei norit jų išvengti, miegokit vos ne ant lentos, žodžiu - kietai. O dabar siūlomi minštučiai čiužiniai ar tie prisitaikantys prie kūno formos (smėliniai), tai čia peilis stuburui? Ar bet kuriuo atveju turi žmogus rinktis arba sveikas stuburas, arba ramus miegas (niekas neužsispaudžia, o stuburui kas bus tas)?
Juk darbuose irgi nesėdim minkštuose foteliuose, o kietose kėdėse arba vaikučius migdom ant kietų kokosinių čiužinukų... g.gif
Atsakyti
o kuom skiriasi my balance comfort nuo my balance20? ar tik pavadinimas?ir 70-80 kg kokio kietumo reiktų rinktis (teoriškai) šį čiužinuką?
Atsakyti
QUOTE(elfikas @ 2011 12 28, 22:16)
o kuom skiriasi my balance comfort nuo my balance20? ar tik pavadinimas?ir 70-80 kg kokio kietumo reiktų rinktis (teoriškai) šį čiužinuką?

Skiriasi isprofiliavimas, MyBalance Comfort viduje yra is poliuretano ispjaustyta kaip spyruokles, todel jis geriau kvepuoja ir geriau prisitaiko prie kuno formu. Su tokiu svoriu tik h2.
Atsakyti
QUOTE(Kartu_Kartu @ 2011 12 28, 16:19)
Prieš 4 metus pirkom į miegamojo lovą čiužinį spyruoklinį lenkišką (su aloe vera), bet kiek tada domėjomės, buvo geriausias kainos ir kokybės santykis (tik nebepamenu, kiek tiksliai mokėjome ir kokios firmos, bet maždaug apie 2000 Lt). Čiužinys ganėtinai kietas ir labai patogus, neišsigulėjo, žodžiu tikrai be priekaištų. Minusas tik tas, kad užvalkalas toks didelis, kad jo paprastoj skalbimo mašinoj neišplausi (nebent pas ką labai didelė skalbimo mašina).
Bet dabar biškiuką apie kai ką kita...
pas mano tėvsu taip pat kietas čiužinys, bet mama labai prastai miega, nes skauda sąnarius, sako užsispadudžia miegant kažkas, žodžiu sako gal gali pasidomėti kaip tie Dormeo čiužiniai arba tie kur pristitaiko prie kūno ir vėl grįžta į pradinę padėti (lyg smėliniai vadinami arba pataisykite mane). Pasidomėti neužtenka valandai prisėsti prie kompo, tai jei kažkas pagelbės ir pagreitins mano paieškas, tai labai ačiū  4u.gif
Močiutė nusipirko Dormeo 7 cm čiužinuką (su sidabro siūlais) ir sako labai patenkinta, visą naktį išmiega ir nei sąnarius skauda, nei mėšlingis traukia. Bet jinai čiužinuką deda ant sofos. Pačiupinėjau aš tą čiužinuką, nu jis minkštut minkštutėlis, bet atsigulti patogus. Bet jūs man pasakykit, gal kas esat neseniai mokslus pabaigę, gal kokių tikrai rimtų, o ne reklaminių staripsnių skaitę, nes juk visais laikais buvo sakoma, turit ptoblemų su stuburumu arba jei norit jų išvengti, miegokit vos ne ant lentos, žodžiu - kietai. O dabar siūlomi minštučiai čiužiniai ar tie prisitaikantys prie kūno formos (smėliniai), tai čia peilis stuburui? Ar bet kuriuo atveju turi žmogus rinktis arba sveikas stuburas, arba ramus miegas (niekas neužsispaudžia, o stuburui kas bus tas)?
Juk darbuose irgi nesėdim minkštuose foteliuose, o kietose kėdėse arba vaikučius migdom ant kietų kokosinių čiužinukų...  g.gif

Kiekvienas atvejis vis yra kitoks.
Tie kas turi problemu su nugara, jiems butina, kad ciuzinys prilaikytu stubura ir neleistu jam sukristi i ciuzini, todel ir yra gaminami ciuziniai su 7 zonom.
Antciuziniai zonu dazniausiai neturi, todel absoliuciai jokiu stuburo problemu negali padeti isspresti, jie tik PAMINKSTINA, PAKIETINA ciuzinius, IZOLIUOJA ISSIDEVEJUSIAS SENOJO CIUZINIO PERDANGAS arba LENDANCIAS I SONUS SPYRUOKLES.
Jei ieskote antciuzinio, rekomenduoju tvirtesni Renower HR71 antciuzini.
Jei pirktumete ciuzini, tai pasidomekite Elegance MDI85 (turi ikomponuota anatomini intarpa) arba panasiais i si ciuzini ciuziniais.
Atsakyti
turim DORMEO MEMORY, labai patenkinti. kaina gal kiek ir kandziojasi, bet verta isigyti
Atsakyti
QUOTE(Kartu_Kartu @ 2011 12 28, 16:19)
pas mano tėvsu taip pat kietas čiužinys, bet mama labai prastai miega, nes skauda sąnarius, sako užsispadudžia miegant kažkas, žodžiu sako gal gali pasidomėti kaip tie Dormeo čiužiniai arba tie kur pristitaiko prie kūno ir vėl grįžta į pradinę padėti (lyg smėliniai vadinami arba pataisykite mane). Pasidomėti neužtenka valandai prisėsti prie kompo, tai jei kažkas pagelbės ir pagreitins mano paieškas, tai labai ačiū  4u.gif
Juk darbuose irgi nesėdim minkštuose foteliuose, o kietose kėdėse arba vaikučius migdom ant kietų kokosinių čiužinukų...  g.gif

Ši visa informacija iš gyvenimo yra jau 15 metų kaip pasenusi, neatitinka dabartinės rinkos pasiūlos ir komfortų variantų, bei kenkia tiems kas ja tiki.
Vaikams kokosinis kietas čiužinys - peilis higienai ir teisingų miego įpročių žlugdymas;
Per kietas čiužinys - nemylėjimas savęs, problemos su komfortu, dažnu vartymusi, įpročiu miegoti ant pilvo, tirpstančiomis rankomkis ir kojomis, normaliau gali gulėti tik ant nugaros.
Atsakyti