QUOTE(Ieva Lota @ 2012 01 04, 15:25)
Sveiki.
Noriu prašyti čiužinių ekspertų patarimo. Ieškom čiužinio lovai su paprastomis grotelėmis., dydis 180*200. Aš 168/70, vyras 186/78. Mėgstam miegoti kiečiau, bet aišku norisi sveikatai naudingiausio. Nei stuburo problemomis, nei prakaitavimu nesiskundžiam.
Čiužinio kaina turėtų būti iki 3500-4000 Lt. Mano didelis pageidavimas, kad čiužinys būtų kuo aukštesnis, nes noriu kuo aukštesnės lovos.
Kol kas žiūrėjom šiuos:
1. Dunlopillo Aerial Pur 1500 - nieko, teoriškai tiktų.
2. Dunlopillo Smart Touch - irgi nieko.
3. Prestige Tubes 126 - šitas patiko.
4. Elegance MDI 85 - normalus, nieko.
Panašu, kad didelių reikalavimų mes neturim. Norisi gero daikto už normalią kainą.
Dar dėl grotelių pasiteirauti noriu - lovą tik užsakinėsim, tai gal būtina investuoti į geras groteles, ir jas įmontuoti į naują lovą.
Ačiū labai už pasiūlymus.
Noriu prašyti čiužinių ekspertų patarimo. Ieškom čiužinio lovai su paprastomis grotelėmis., dydis 180*200. Aš 168/70, vyras 186/78. Mėgstam miegoti kiečiau, bet aišku norisi sveikatai naudingiausio. Nei stuburo problemomis, nei prakaitavimu nesiskundžiam.
Čiužinio kaina turėtų būti iki 3500-4000 Lt. Mano didelis pageidavimas, kad čiužinys būtų kuo aukštesnis, nes noriu kuo aukštesnės lovos.
Kol kas žiūrėjom šiuos:
1. Dunlopillo Aerial Pur 1500 - nieko, teoriškai tiktų.
2. Dunlopillo Smart Touch - irgi nieko.
3. Prestige Tubes 126 - šitas patiko.
4. Elegance MDI 85 - normalus, nieko.
Panašu, kad didelių reikalavimų mes neturim. Norisi gero daikto už normalią kainą.
Dar dėl grotelių pasiteirauti noriu - lovą tik užsakinėsim, tai gal būtina investuoti į geras groteles, ir jas įmontuoti į naują lovą.
Ačiū labai už pasiūlymus.
Jei patiko Prestige tubes 126, tai dar pabandykite MyBalance Comfort ir My Balance. Auksti ir gero tankio gaminiai, irgi Vokiski, kaip jusu visi pamineti ciuziniai.