QUOTE(eufrozina @ 2012 01 09, 14:54)
Aha, mačiau tokius čiužinių pjūvius su kokosu, nemažai net tokių yra. Viskas aišku, tokie atkrenta.
Aš 10 metų miegojau ant Gemegos spyruoklinio čiužinio, modelio tai jau nepamenu. Nu man super patogus buvo. Šiaip man patogu net ant vaikų kokosinių čiužinių miegot, esu užmigus ne kartą, man nekieta
Šiandien vyrą nusiunčiau pagulėt ant čiužinių, tai irgi išsirinko tą Primator Bio-Ex Royal. Dar bandė viskoelastinius, tai sakė tragedija
Dar vyras pabandė atsigult ant Materasso Clima Control, tai sakė labai minkštas. O rašo, kad kietokas čiužinys 
Aš 10 metų miegojau ant Gemegos spyruoklinio čiužinio, modelio tai jau nepamenu. Nu man super patogus buvo. Šiaip man patogu net ant vaikų kokosinių čiužinių miegot, esu užmigus ne kartą, man nekieta

Šiandien vyrą nusiunčiau pagulėt ant čiužinių, tai irgi išsirinko tą Primator Bio-Ex Royal. Dar bandė viskoelastinius, tai sakė tragedija

Gyvenimas nesuteikė progos miegoti ilgesnį laiką ant aukštesnio lygio čiužinių, todėl įpratote prie kietų ir net vidutiniai ar stangresni už vidutinius čiužinius variantai atrodo minkšti. Taip jau būna ir čia priklausys nuo jūsų noro ir pasiryžimo žengti žingsnį pirmyn ir imti pagal jus minkštą čiužinį, ar toliau laikytis savo įpročių, kurie yra suformuoti ankstesnių, nelabai teisingų pagal konkrečią anatomiją čiužinių.
Galite pabandyti tokį variantą :
Clima vyrui jis tik čiut minkštesnis už Primator Bio-Ex Royal, o sau Natur Biogreen arba Swiss Magic, bus abiem geriau parinkti variantai, mažiau jausis kai vyras vartosi ir pratinsitės prie komforto, nors dar ir ne to rimtojo.
Papildyta:
QUOTE(Perrin @ 2012 01 09, 17:03)
Lova zadam irgi pirkti nauja, su grotelem, atviru dugu. Kaip suprantu turi buti dugnas gerai vedinamas jei ciuzinys memory foam? Nes dabartine lova tai visikai uzdara, angliskai divan vadinasi, Lt tokiu lovu nesu macius pardavime.
Svoris musu nedidelis, mano 53kg, vyro 82kg.
Svoris musu nedidelis, mano 53kg, vyro 82kg.
Viskoelastiniai nebūtini, geriau poliuretaniniai HR, bet čia reikia žiūrėti pagal modelius.
Pasižiūrėkite aplinkinėse rimčiausiose baldų parduotuvėse kokius čiužinių brendus jie tiuri, aišku ne Angliškus ir surašykite čia.