Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 14

QUOTE(Lupos @ 2012 01 21, 18:18)
O dabar Visco pur 80 yra nuolaida 20%? g.gif

Dar norejau pasiklausti, vaiko sofoje yra bonel tipo spyruokles, uzsakiau antciuzini is latekso. Vaikui 8 metai, svoris 42kg. Tai dabar galvoju ar gerai, kad is latekso ar reikejo koki kita imti? Nes gal dar ne velu pakeisti. Man kazkaip ikalbejo, kad is latekso geriau butu nei is putu poliuretano, bet dabar galvoju, gal suklydau... verysad.gif

Nusisnekejo tie kas rekomendavo lateksini kaip geriausia.
Papildyta:
QUOTE(sapniukas @ 2012 01 22, 17:38)
Pasakysiu is praktikos,
tiems kas turi rimtu stuburo problemu, tinka labiausiai Metzeler Prestige Tubes 126, Elegance MDI85 H3 kietumo arba kiseniniu spyruokliu ciuziniai.

Nei Prestige Tubes 126 tinka nei ka, o MDI85 tuo labiau neaiskus siuo klausimu ir per mazai bandytas.

Papildyta:
QUOTE(Hmzz @ 2012 01 22, 19:22)
Sveiki,

šiuo metu miegame ant Amadeo čiužinio (iš vienos pusės - paklijuota truputį kokoso - neprakaituojame, bet per kieta, iš kitos pusės - latekso - minkščau, bet prakaituojame). Šiaip vyrui visada karšta, o man šalta. Vyras 190/83, aš 178/58, aš dar turiu problemų su stuburu (per didelis išlinkimas ties liemeniu). Lova 160x200 - svarstom ir apie dviejų branduolių, ir apie du atskirus, ir apie vientisą, bet nesinori pabusti nuo kito vartymosi (kaip yra dabar), bet kai bsu maži vaika, tai r vaiaki be abejo ateis į tėvelių lovą pažaisti ir pamiegoti, tad nesinori ir to sujungimo labai jaučiamo :/ Kiek buvom nusižiūrėję čiužinių, šiame forume, paskaičius jūsų atsiliepimus, - visus teko atmesti. Patarkite, kokio čiužinio ieškoti? Subjektyviai pagal komfortą mums patiko Smartouch 1900, Mūza** ir Visco Pur (man, bet vyrui per minkštas), prie My Balance gal ir pavyktų priprasti, bet bent jau parduotuvėje nebuvo toks malonus, kad norėtųsi ant jo gulėti ir gulėti.. Šiaip man patinka labai minkšti čiužiniai, bet klausimas, ar stuburui tas gerai? Aš dažniausiai miegu ant šono (ant nugaros ilgai neišguliu, nes paskausta nugarą), o vyras dažniausiai miega ant pilvo arba ant šono. Šiuo metu grotelės su 5 cm. tarpais, bet esant reikalui neatmetam galimybės jų pasikeisti į kitas.

P.S. Esam iš Vilniaus, tad geriau būtų rasti čiužinį Vilniuje, nes nelabai noris vien dėl apžiūrėjimo važiuot į Kauną, bet neatmestinas variantas smile.gif

Siaip Pilatis cia atrodo geriausiai viska issprestu.

Papildyta:
QUOTE(sapniukas @ 2012 01 22, 23:07)
Na, nuvalkioti konkurentu argumentai nukreipti pries Fey&Co, nes nieko blogo daugiau ir nepavyksta ismastyti,
ciuziniai  geri, kainos geros, servisas puikus, tai jiems ir nesuvokiama, kad tie ciuziniai ne tik pagal vokieciu technologijas ir standartus yra gaminami, bet dar ir vokiski yra.
Ciuziniai Fey&Co tikrai labai geri, prekes pacios save parduoda, tai konkurentai ir loja...

Gerai suoki, tik gaila, kad ne viskas taip yra istiesu.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2012 01 24, 21:33)
Nei Prestige Tubes 126 tinka nei ka, o MDI85 tuo labiau neaiskus siuo klausimu ir per mazai bandytas.

Tinka abu paminetieji ciuziniai paminetoje situacijoje, o netinka jie tik konkurentams...
Atsakyti
QUOTE(lauriecka @ 2012 01 24, 18:08)
Gal rekomenduotumėt kokį čiužinį pirkti 4 m vaikui  4u.gif

Rayon, Natur Biogreen, Aruba, Maxim...
Atsakyti
Zoran, gal galit tart zodi apie sba balduose parduodamus sleep idea ciuzinius, ar yra ten demesio vertu is viskoelastiniu ir porolono. Dekoju

Papildyta:
QUOTE(Mindaugas77 @ 2012 01 25, 20:11)
Zoran, gal galit tart zodi apie sba balduose parduodamus sleep idea ciuzinius, ar yra ten demesio vertu is viskoelastiniu ir porolono. Dekoju

smile.gif radau atsakyma 12 temoj, smile.gif
Atsakyti
Ka pasirinkti, VARIOLUX spyruoklini ar PRESTIGE TFK 100 doh.gif
Teko guleti ant abieju, bet akivaizdaus skirtumo nepajautem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniažol? @ 2012 01 25, 22:37)
Ka pasirinkti, VARIOLUX spyruoklini ar PRESTIGE TFK 100  doh.gif 
Teko guleti ant abieju, bet akivaizdaus skirtumo nepajautem  ax.gif

Pirmaisiais metais nejausite jokio skirtumo, veliau isryskes, kad Prestige TFK sudetos medziagos (vatinas, poliuretanas) yra geresnes ir geriau devisi.
Atsakyti
Sveiki,

Prieš tris metus pirkome Lono čiužinį TYLA. Ir ką, nežinau gal nemokam gulėt, bet išsigulėjo didžiausios duobės čiužinio kraštuose, kai atsisėdi ant lovos krašto, taip ir parlendi. Su spyruoklėm viskas tvarkoj, bet kraštai baisūs. Gal kas mane paprotins kodėl taip atsitiko, ir gal galima ką nors padaryti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(_vetra_ @ 2012 01 26, 00:35)
Sveiki,

Prieš tris metus pirkome Lono čiužinį TYLA. Ir ką, nežinau gal nemokam gulėt, bet išsigulėjo didžiausios duobės čiužinio kraštuose, kai atsisėdi ant lovos krašto, taip ir parlendi. Su spyruoklėm viskas tvarkoj, bet kraštai baisūs. Gal kas mane paprotins kodėl taip atsitiko, ir gal galima ką nors padaryti...  g.gif

Užvalkalą nuimkite ir pažiūrėkite ar porolonas neatsiklijavo.
Atsakyti
Sveiki,perskaiciau daugybe nuomoniu ir visiskai likau kvaila.Norim pirkti ciuzinius<bet kuo daugiau i miska ,tuo daugaiau grybu, taip ir man. Galvojame pirkti lyg tai lietuviskus,kol neskaiciau komentaru,lyg viskas aisku, odabar pasimeciau. Lovu plotisbutu 80cm. Musu svoriai 85 ir 105 Pagrindas butu kietas nes yra patalynes dezes.Ir dar ant porolono guliu kaip ant zariju puodo,tiesiog kaista sonai ,negaliu guleti .Gal galit kas nors duoti protinga patarima.labaidekoju.
Atsakyti
QUOTE(danute123 @ 2012 01 26, 17:16)
Sveiki,perskaiciau daugybe nuomoniu ir visiskai likau kvaila.Norim pirkti ciuzinius<bet kuo daugiau i miska ,tuo daugaiau grybu, taip ir man. Galvojame pirkti lyg tai lietuviskus,kol neskaiciau komentaru,lyg viskas aisku, odabar pasimeciau.  Lovu plotisbutu 80cm. Musu svoriai 85 ir 105 Pagrindas butu kietas nes yra patalynes dezes.Ir dar ant porolono guliu kaip ant zariju puodo,tiesiog kaista sonai ,negaliu guleti .Gal galit kas nors duoti protinga patarima.labaidekoju.

Porolonas porolonui nelygus, sunku patarti, kol tiksliau neivardinote ant ko siuo metu tikrai gulite.
Bet jei bijote, kad vistiek bus karsta, net jei ir kokybiska poliuretana pasirinktumete, tada drasiai ziurinekites ciuzinio kaip Sensorial, labai patogus ciuzinys, nors ir su viskoelastu, bet jis labai gerai kvepuoja,, galima deti ir ant plokstes, 7 zonu kisenines spyruokles.
Atsakyti
QUOTE(_vetra_ @ 2012 01 25, 23:35)
Sveiki,

Prieš tris metus pirkome Lono čiužinį TYLA. Ir ką, nežinau gal nemokam gulėt, bet išsigulėjo didžiausios duobės čiužinio kraštuose, kai atsisėdi ant lovos krašto, taip ir parlendi. Su spyruoklėm viskas tvarkoj, bet kraštai baisūs. Gal kas mane paprotins kodėl taip atsitiko, ir gal galima ką nors padaryti...  g.gif

Sveiki.
Na, šiuo atveju tikrai Jums padėsime , nepaisant to, kad pogarantinis... 4u.gif
Į AŽ
Papildyta:
QUOTE(danute123 @ 2012 01 26, 16:16)
Sveiki,perskaiciau daugybe nuomoniu ir visiskai likau kvaila.Norim pirkti ciuzinius<bet kuo daugiau i miska ,tuo daugaiau grybu, taip ir man. Galvojame pirkti lyg tai lietuviskus,kol neskaiciau komentaru,lyg viskas aisku, odabar pasimeciau.  Lovu plotisbutu 80cm. Musu svoriai 85 ir 105 Pagrindas butu kietas nes yra patalynes dezes.Ir dar ant porolono guliu kaip ant zariju puodo,tiesiog kaista sonai ,negaliu guleti .Gal galit kas nors duoti protinga patarima.labaidekoju.

Bandykite nepilnavidurius čiužinius, tokius kaip TYLA***, kur net kietumą galėsite patys namo parsivežę pasireguliuoti... 4u.gif
Arba TYLA*, kur branduolys pakankamai standus, o putų poliuretano perdangos- elastingos.
Atsakyti
Laba diena,
parekomenduokite, prašau, čiužinį, esant stuburo išvaržai (optimaliausią variantą mažas ir vidutines pajamas uždirbančiam žmogui). Dydis - 160x200.
Dėkoju.
Atsakyti