Sveiki,
Su žmona pradėjom rinktis čiuzinį bei groteles.
Domina poliuretano ortopediniai čiužiniai, skaičiau forumą, pradėjau domėtis, bei pavažinėjom po salonus.
Mano svoris 83kg, žmonos 59kg. Miegam dažniausiai ant šono arba pusiau šono - pilvo. Aš ryte dažnai jaučiuosi kaip sulaužytas, žmona išsimiega gerai, nėra reikli miego patogumui.
Lova bus 160 x 200.
Grotelės jau kaip ir išsirinktos - lignum starr.
O su čiužiniais sunkiau....
Metzeler:
Aruba - H2 - labai patiko, bet man, konsultantų nuomone, per minkštas, dubuo įkrenta per daug.
Rufina - irgi H2 - tik kitam salone, super (ta pati problema).
Norėjau pagulėt dar ant Bonaire - tačiau, sako, kad nėra niekur Lietuvoj.
Ir aplamai negavau nei vieno Metzelerio H3 pabandyti - jei jis tik truputėlį būtų kietesnis - tikrai imčiau, bet nepabandęs negaliu mokėt tokių pinigų.
Bandėm Tubes - nepatiko, toks kietokas, ir šeip jausmas net po arubos nekoks.
Fey co:
Bandėm TDI 145 - kažkas panašaus į Tubes - nepatiko.
Elegance MDI 85 - gavau pabandyti H2 (kaip supratau mano svoriui) - patiko, kažkas panašaus į Metzeler Aruba, tik truputėlį kietesnis, smagiai įkrenta petis ir lyg nespaudžia gulint ant šono. Tik neaišku su kokybe, ar tikrai ne lenkas ir t.t...
Materasso:
Bandėm Swiss magic - nepatiko, per kietas, bent jau man.
Pilatis - jau geriau, bet po metzelerio minkštų.... nežinau, stuburas lyg ir tiesiai guli.
Dunlopillo:
Bandėm AERIAL AIR 2000 - plaukiojančios zonos, gal ir plaukioja tik ne man.
COLTEX SILVER 2000 - neblogas, kietokas, stuburas ant šono gulint tiesus, tačiau jausmas, kad ilgiau pagulėjus nuspaus petį, (taiko neblogą akcija, bet vistiek brangokas).
Lono čiužinių nebuvo patikusių po pagulėjimo ant kitų.
Tai va tiek įspūdžių...
Norėčiau dar pabandyti Metzeler aruba, bonaire, saphir arba rufina H3, jei patiktu manau imčiau, nes pakolkas linkstu prie jų.
Pagal eiliškumą:
1. Metzeler - bonaire, saphir ir t.t.
2. Fey co - MDI 85
3. Pilatis
4. Coltex Silver 2000
Gal kas žinot kur būtų galima LT išbandyti Metzeler H3 ?
Gal turit dar pasiūlimų kokį nors čiužinį išbandyti ?
Ir aplamai pastebėjimų, gal aš klaidingai renkuosi.
Ačiū
Nagi viskas kaip ir teisingai pagal pojūčius.
Bonaire - Aruba H2 minkščiausi šioje kategorijoje; aš rinkčiausi Bonaire dėl papildomo profiliavimo, kas pagerina šiek tiek oro laidumą ir elastingumą. H3 variantai mano skoniui šiek tiek per kieti. Saphir ir Rufina yra kietesni už Bonaire, jų H2 kaip Bonaire H3,5.
Pilatis - turi geriausią kvėpavimo sistemą tokio tipo čiužinių pasiūloje už gerą kainą, minkštumas kaip Bonaire H3 arba Platinum H2,5.
MDI 85 - H1 labai primena H2 Bonaire tik ties klubais per daug minkštas man. H2 jau smarkiau pakietintas ir panašus į Saphir H2.