Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 14

QUOTE(Dzada @ 2012 02 11, 17:38)
Patikrinau siandien musu lova, tai pasirodo girgzda groteles..

Va, irgi baisu to girgždėjimo ir kad reikia gal kažkaip jas reguliuoti karts nuo karto, ar nereikia?

Dėl to galvojama apie tubes groteles, bet jos yra 9,5 cm aukščio, dar čiužinys 20 cm aukščio, o į lovą įsileidžia kokie 5 cm, tai taip išeitų, kad čiužinys bus nė kiek neįleistas, tai jis ir slidinėti gali. Gal kas nors žinot, kaip čia yra tuo atveju?
Atsakyti
QUOTE(Angle @ 2012 02 12, 14:32)
Va, irgi baisu to girgždėjimo ir kad reikia gal kažkaip jas reguliuoti karts nuo karto, ar nereikia?

Dėl to galvojama apie tubes groteles, bet jos yra 9,5 cm aukščio, dar čiužinys 20 cm aukščio, o į lovą įsileidžia kokie 5 cm, tai taip išeitų, kad čiužinys bus nė kiek neįleistas, tai jis ir slidinėti gali. Gal kas nors žinot, kaip čia yra tuo atveju?

Tubes groteles yra dengtos audiniu,
todel sukibimas su ciuziniu yra ryskai geresnis nei, kai ciuziniai buna padeti ant mediniu groteliu.
Slidinejimas tikrai butu minimalus.

Atsakyti
Ačiū, Sapniuk 4u.gif aišku, o tai koks aukštis yra medinių grotelių, pvz Lignum Star, kurios čia yra dažnai rekomenduojamos, ar aukštesnės, ar žemesnės nei 5 cm?
Atsakyti
4u.gif Laba ir mums iškilo problema.Nu nieko neišmanau apie čiužinius,gal patarsite-padėsite mums išsirinkti?
Daromės lovą su grotelėmis ir patalynės dėže,mums reikės čiužinio 160x200.Mano svoris apie 62kg,vyro 95kg.Man yra stuburo išvarža,todėl kenčiu nuo stuburo skausmų.
Vyro stuburas iškrypęs,bet labiausiai jis skundžiasi skaudančiais sąnariais.
blush2.gif Kainą būtų įkandama iki 1300lt.Gyvename Telšiuose.Iš anksto ačiu už patarimus.
Ir ką manote apie šį čiužinį?
http://www.polvit.lt...ai-super-memory
Atsakyti
QUOTE(Angle @ 2012 02 12, 17:01)
Ačiū, Sapniuk 4u.gif  aišku, o tai koks aukštis yra medinių grotelių, pvz Lignum Star, kurios čia yra dažnai rekomenduojamos, ar aukštesnės, ar žemesnės nei 5 cm?

Lignum Starr groteliu aukstis yra 8 cm;
Tubes-Syncro starr - 8,5 cm.

Papildyta:
QUOTE(Limante @ 2012 02 12, 18:09)
4u.gif Laba ir mums iškilo problema.Nu nieko neišmanau apie čiužinius,gal patarsite-padėsite mums išsirinkti?
Daromės lovą su grotelėmis ir patalynės dėže,mums reikės čiužinio 160x200.Mano svoris apie 62kg,vyro 95kg.Man yra stuburo išvarža,todėl kenčiu nuo stuburo skausmų.
blush2.gif Kainą būtų įkandama iki 1300lt.Gyvename Telšiuose.Iš anksto ačiu už patarimus.
Ir ką manote apie šį čiužinį?
http://www.polvit.lt...ai-super-memory

Kreipkites i Laumes baldai ir Siepa , ten rasite Royal Star ciuzini, kuris Jums tikrai turetu tikti.
Pagrindine Fey&Co kolekcija prekiauja Telse, pas juos reiketu klausti apie Prestige TFK 100 ciuzinuka, jis Jums taip pat butu tinkamas.

Apie nurodyta ciuzinuka, negaliu pasakyti, deja, nieko gero.
Atsakyti
QUOTE(Lonas @ 2012 02 10, 18:26)
Pradėkite nuo čiužinių,po to grotelės,lova...
Nes bet kuriam čiužiniui pritaikysite lovą, o va lovoms jau reikia žiūrėti, koks čiužinys tinka dėl lovos dugno( grotelės, plokštė...).

Kadangi esate tvirti žmonės, siūlyčiau pasižiūrėti čiužinį TYLA***, nes jo pagrindas- tvirtas MULTIPOCKET, perdandos- didelio tankio putų poliuretanai, o viršuje-nusegamas (kaip antčiužinis) papildomas komforto sluoksnis( zonuotas GREENLATEX su gera oro ventiliacija). Būtent jį rekomenduojame didesnio svorio žmonėms  smile.gif

Dar pasižiūrėkite HARMONIJA*** su nusegamu viršutiniu komforto sluoksniu (viskoelastinės medžiagos). Jis yra kietesnis už TYLA***, viduje yra papildoma "oro pagalvė" ( 3D tinklelis), kuris suteikia čiužiniui iš vidaus papildomą atramą, oro ventiliaciją ir yra labai lankstus (nepanaikina čiužinio prisitaikymo savybių).

Bet kokiu atveju, pagulėkite ekspozicijoje ( aišku, žiūrint iš kokio miesto Jūs) ant tų čiužinių, po to bus galima plačiau pakalbėti apie jų tinkamumą Jums. Paprastai jie yra išvilkti ekspozicijose iš celofaninės pakuotės, todėl lengviau pajausite privalumus...

o ant jų nekaršta miegoti, nes kaikurie čiužiniai girdėjau kaitina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2012 02 11, 11:27)
Pagal LR istatymus Lietuvos firma iveztai produkcijai neturi teises duoti daugiau nei 2 metus garantijos , bet is tiesu firma Breckle duoda 10 metu reglamentine garantija. Jei pirktumete is "pirmu ranku" t.y. oficialiu atstovu, tai ir gautumete pilna 10 metu garantija, bet deja Vilniuje to padaryti negalite. Bet nemanau, ar kiltu problemu po 5-7 metu iskilus kazkokiems nesklandumams su ciuzinuku. Brokas tikrai pasimato per pirmus metus.

QUOTE(Lonas @ 2012 02 11, 16:27)
LR įstatymai sako, jog lietuviškoms prekėms turi būti NE MAŽESNĖ nei 2m. garantija, o importuojamoms prekėms- ne mažiau nei 6 mėn. Tą galite sužinoti pasiskambinę į vartotojų teisių tarnybą.

toks įstatymas man yra labiau žinomas nei paminėtas vickyyy, todėl nekantriai laukiu, kur galima bus paskaityti išsamiau apie jos minėtą apribojimą Lietuvos pardavėjams.

QUOTE(vickyyy @ 2012 02 12, 12:55)
Deja jus neteisingai mane supratote, ten kur jus nusiziurejote ciuzini, nera oficialus firmos atstovai, todel neprisiima atsakomybes, jei pirmktumete pas mus mes tikrai suteikiame gamintojo garantija. Kitaip sakant, jei jums pasiule tik 2 metus garantija, tai gamini isigyjate is perpardavinetojo.
Papildyta:
Matau, kad sapniukui truputi truksta issilavinimo arba ziniu, aciu Lonui uz tikslu komentara.

aš supratau Jūsų pasakymą taip, kaip Jus jį parašėte. O tokio įstatymo, kokį paminėjote nemačiau, todėl buvo prašymas įmesti citatą, ko nenorite/negalite padaryti ... neįžeidinėkite sapniuko, o geriau atsiprašykite už neteisingą suteiktą info, jei informacija pasirodė klaidinga.
Neoficialūs atstovai paprastai labai puikiai gali suteikti oficialias garantijas. Kaip minėjau "ar pats atstovas oficialus visai nėra svarbu". Svarbu, kad jis pardavė naują gaminį, kurį įsigijo su tam tikrais dokumentais iš įgalioto asmens. Jei aš nusipirkčiau iš Breckle Vokietijoje čiužinį, manau gaučiau garantijas (nors dabar nesu tikra unsure.gif ) nors ir nesu jų "oficialus atstovas", o tiesiog pirkėjas.

QUOTE(sapniukas @ 2012 02 12, 13:49)
Kazkoks mistinis vidinis nesusikalbejimas pas Breckle..
Manau, kad Vilniskiai gali prasyti is Klaipediskiu, kad Jie israsytu Jums "tiesiogini" garantini rasta... Gi vistiek jie is Ju ta ciuzinuka isigyja, tam kad galetu toliau parduoti ji Jums...

rimtos įmonės sugeba tvarkytis garantinius periodus europiniame lygmenyje, o ne tik tarp Vilniaus ir Klaipėdos biggrin.gif Jei bučiau Breckle įgaliotasis atstovas ir sužinočiau, kad kažkuris iš mano perpardavinėtojų/atstovų/partnerių stumdo mano atstovaujama produkciją be garantijos (nes 2 metus jis yra "priverstas" pagal įstatymus... o kas būtų, jei tokio įstatymo nebūtų?), tuo pačiu menkindamas mano atstovaujamo prekės ženklo vardą, manau sugalvočiau ką su šia situaciją daryti. O jei nieko neįmanoma padaryti su Vilniečiais Baldų Rojuje, kurie nusprendė nesuteikti gamintojo garantijos (klausimas kodėl g.gif), tai oficialūs atstovai visada gali užregistruoti pirkinį pagal čėkį ir suteikti garantiją, taip daroma Europoje smile.gif Ir tik tokiu atveju galima sakyti, kad Breckle taiko 10 metų garantijas , nes kol kas panašu, kad daug kur netaiko, nes neturi rimtų atstovų.
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2012 02 12, 21:44)
o ant jų nekaršta miegoti, nes kaikurie čiužiniai girdėjau kaitina doh.gif

Čiužinys yra tik vienas iš miego komponentų. Dar yra patalynė (natūrali, sintetinė), kambario temperatūra, oro drėgnumas ir, žinoma, jūsų miegojimo įpročiai.

Todėl visada siūlyčiau atkreipti dėmesį į tai, kad į savo miegą žiūrėtumėte kaip į bendrą kompleksą elementų, nes čiužinys su geriausia ventiliacija nepadės, jei patalynė sintetinė, oras sausas, karšta, jūsų miegojimo apranga sintetinė ir t.t.

Kiekvienas (daugelis smile.gif ) čiužinių gamintojas siekia savo gaminius padaryti tokius, kad klientas jaustųsi komfortabiliai. O medžiagos, kurios lėčiau praleidžia orą, dažnai yra kombinuojamos su orui pralaidesnėmis. Todėl TYLA*** turi puikią oro ventiliaciją, o čiužinyje HARMONIJA*** panaudoti papildomi vidiniai išpjaustymai, viduje įdėtas 3D tinklelis, galiausiai, PAČIOS MEDŽIAGOS (putų poliuretanas, viskoelastinė medžiaga) yra atvirų porų, lengvai praleidžia orą. Be to, dar yra ir audinys, kurio sudėtyje esantis antibakterinis bambuko pluoštas labai lengvai išgarina drėgmę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lonas: 13 vasario 2012 - 08:43
QUOTE(waterloo @ 2012 02 13, 08:57)
toks įstatymas man yra labiau žinomas nei paminėtas vickyyy, todėl nekantriai laukiu, kur galima bus paskaityti išsamiau apie jos minėtą apribojimą Lietuvos pardavėjams.
aš supratau Jūsų pasakymą taip, kaip Jus jį parašėte. O tokio įstatymo, kokį paminėjote nemačiau, todėl buvo prašymas įmesti citatą, ko nenorite/negalite padaryti ... neįžeidinėkite sapniuko, o geriau atsiprašykite už neteisingą suteiktą info, jei informacija pasirodė klaidinga.
Neoficialūs atstovai paprastai labai puikiai gali suteikti oficialias garantijas. Kaip minėjau "ar pats atstovas oficialus visai nėra svarbu". Svarbu, kad jis pardavė naują gaminį, kurį įsigijo su tam tikrais dokumentais iš įgalioto asmens. Jei aš nusipirkčiau iš Breckle Vokietijoje čiužinį, manau gaučiau garantijas (nors dabar nesu tikra  unsure.gif ) nors ir nesu jų "oficialus atstovas", o tiesiog pirkėjas.
rimtos įmonės sugeba tvarkytis garantinius periodus europiniame lygmenyje, o ne tik tarp Vilniaus ir Klaipėdos  biggrin.gif  Jei bučiau Breckle įgaliotasis atstovas ir sužinočiau, kad kažkuris iš mano perpardavinėtojų/atstovų/partnerių stumdo mano atstovaujama produkciją be garantijos (nes 2 metus jis yra "priverstas" pagal įstatymus... o kas būtų, jei tokio įstatymo nebūtų?), tuo pačiu menkindamas mano atstovaujamo prekės ženklo vardą, manau sugalvočiau ką su šia situaciją daryti. O jei nieko neįmanoma padaryti su Vilniečiais Baldų Rojuje, kurie nusprendė nesuteikti gamintojo garantijos (klausimas kodėl  g.gif), tai oficialūs atstovai visada gali užregistruoti pirkinį pagal čėkį ir suteikti garantiją, taip daroma Europoje  smile.gif Ir tik tokiu atveju galima sakyti, kad Breckle taiko 10 metų garantijas , nes kol kas panašu, kad daug kur netaiko, nes neturi rimtų atstovų.

Kai nezinai situacijos tai labai lengva komentuoti, Vilniuje Baldu Rojuje yra Cekisku miegamuju komplektu pardavejas, kuris atsiveza Breckle ciuzinius tiesiai is Cekijos ir parduodamas ta ciuzini pasiulo 2 metu garantija, kaip ir savo iveztiniams gaminiams. Oficialus atstovas duoda didesnes garantijas, todel jei klientas yra pakankamai smalsus ir ne kvailas, tai supras ir zinos kur isigyti garantini ciuzini.
Nenorejau atskleisti tokios kvailos situacijos, nes ir taip tarp musu su jais kyla nesutarimu, bet siai dienai nera imanoma uzkirsti kelio jiems isivezti tuos ciuzinius, beje mes ir neturime tokio tikslo, bet klientai nera pilnai informuojami, o dazniausiai ir dezinformuojami, tai kyla siokiu tokiu nemalonumu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vickyyy: 13 vasario 2012 - 10:20
QUOTE(Limante @ 2012 02 12, 17:09)

Kadangi abu vargstate su stuburo bėdomis, siūlyčiau pabandyti tvirtesnį, standesnį latekso čiužinį su 5 zonomis VAKARIS.
Telšiuose, lateksinį, bet jau 7 zonų čiužinį MŪZA* ekspozicijoje rasite BARYSO BALDAI. Pagulėkite ant jo, turėtų patikti... smile.gif , nes ekspozicijoje yra be apsauginės plėvelės, pajusite realiai jo privalumus.

VAKARIS bus šiek tiek kietesnis už MŪZA*.

Arba atsigulkite ir ant TYLA* (taip pat yra ekspozicijoje), dvigulį čiužinį galėsite užsakyti su skirtingo kietumo pusėmis Jums ir Jūsų vyrui. Čia jau spyruoklinis čiužinys, bet gana standus blokas.
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2012 02 13, 11:17)
Kai nezinai situacijos tai labai lengva komentuoti, Vilniuje Baldu Rojuje yra Cekisku miegamuju komplektu pardavejas, kuris atsiveza Breckle ciuzinius tiesiai is Cekijos ir parduodamas ta ciuzini pasiulo 2 metu garantija, kaip ir savo iveztiniams gaminiams. Oficialus atstovas duoda didesnes garantijas, todel jei klientas yra pakankamai smalsus ir ne kvailas , tai supras ir zinos kur isigyti garantini ciuzini.
Nenorejau atskleisti tokios kvailos situacijos, nes ir taip tarp musu su jais kyla nesutarimu, bet siai dienai nera imanoma uzkirsti kelio jiems isivezti tuos ciuzinius, beje mes ir neturime tokio tikslo, bet klientai nera pilnai informuojami, o dazniausiai ir dezinformuojami, tai kyla siokiu tokiu nemalonumu.

mano tikslas nėra kaip nors Jus sunepatoginti mano komentarais. tiesiog jaučiuosi baisiai negerai dabar verysad.gif, nes mes su draugais rinkomės čiužinius ... ir jie nusipirko pirmi. Baldų Rojuje, nes aš prisiskaičiusi Jūsų patarimų jiems rekomendavau Breckle, kuri pasirodė baisiai nepatikima firma. Jau sumokėję pirmą įnašą, jie sužinojo, kad garantija bus 2 metai 9nesakykite, kad jie durniai nepaklausė, nes neti mintis nekylo... čia forume buvo nekartą pasakota apie ilgas Breckle garantijas). Iš dokumentų turi tik čekiuką (net nežinau ar ten nurodytas gaminio pavadinimas, toks mažutis jis tas čekis ...), kuris prilipintas prie užsakymo lapo (čia nėra validus pirkimo dokumentas, ne sąskaita-faktūra). Dabar kažkaip abejoju ar aš noriu tokio neaiškaus čiužinio. Gal dar pasirodys, kad Baldų Rojuje kokie nors Čekiški Breckle falsifikatai, o mes visi buvome kvaili ir nesmalsūs, nes nuėjome ir patikėjome, kad tai geras gaminys, nes buvome patiklūs ir tik norėjome pagal, kaip mums pasirodė, Breckle profesionalaus atstovo, rekomendacijas, patogiai, gerai ir ilgai miegoti.
... nors gal ir iš tiesų per daug patiklūs mes visi esame... tikime forumo, pardavėjų patarimais. bet kuo tada tikėt? mes visi tiesiog ilgą laiką gyvenome ne Lietuvoje ir atpratome šiek tiek nuo tokių situacijų, kad tave bandoma apgauti ant kiekvieno kampo ir dar pasakoma, kad pats buvai kvailas, nes nebaigei universiteto apie čiužinius..., kad nereikėjo tikėti tuo, ką tau pasakoja.
atsiprašau visų, kam tai off-topic, bet aš baisiai pergyvenu dėl draugų... jau geriau būtume mes su vyru ten pirmi nuėję, gal būtume tiesiog nepirkę ir tiek unsure.gif, bet susierzinau vėl pamačiusi forume išdidžiai skelbiamas 10 metų garantijas, nepatikslinant, kad jos suteikiamos gal kažkur, bet tikrai ne visur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo waterloo: 13 vasario 2012 - 11:24
QUOTE(waterloo @ 2012 02 13, 12:15)
mano tikslas nėra kaip nors Jus sunepatoginti mano komentarais. tiesiog jaučiuosi baisiai negerai dabar verysad.gif, nes mes su draugais rinkomės čiužinius ... ir jie nusipirko pirmi. Baldų Rojuje, nes aš prisiskaičiusi Jūsų patarimų jiems rekomendavau Breckle, kuri pasirodė baisiai nepatikima firma. Jau sumokėję pirmą įnašą, jie sužinojo, kad garantija bus 2 metai 9nesakykite, kad jie durniai nepaklausė, nes neti mintis nekylo... čia forume buvo nekartą pasakota apie ilgas Breckle garantijas). Iš dokumentų turi tik čekiuką (net nežinau ar ten nurodytas gaminio pavadinimas, toks mažutis jis tas čekis ...), kuris prilipintas prie užsakymo lapo (čia nėra validus pirkimo dokumentas, ne sąskaita-faktūra). Dabar kažkaip abejoju ar aš noriu tokio neaiškaus čiužinio. Gal dar pasirodys, kad Baldų Rojuje kokie nors Čekiški Breckle falsifikatai, o mes visi buvome kvaili ir nesmalsūs, nes nuėjome ir patikėjome, kad tai geras gaminys, nes buvome patiklūs ir tik norėjome pagal, kaip mums pasirodė, Breckle profesionalaus atstovo, rekomendacijas, patogiai, gerai ir ilgai miegoti.
... nors gal ir iš tiesų per daug patiklūs mes visi esame... tikime forumo, pardavėjų patarimais. bet kuo tada tikėt? mes visi tiesiog ilgą laiką gyvenome ne Lietuvoje ir atpratome šiek tiek nuo tokių situacijų, kad tave bandoma apgauti ant kiekvieno kampo ir dar pasakoma, kad pats buvai kvailas, nes nebaigei universiteto apie čiužinius..., kad nereikėjo tikėti tuo, ką tau pasakoja.
atsiprašau visų, kam tai off-topic, bet aš baisiai pergyvenu dėl draugų... jau geriau būtume mes su vyru ten pirmi nuėję, gal būtume tiesiog nepirkę ir tiek unsure.gif, bet susierzinau vėl pamačiusi forume išdidžiai skelbiamas 10 metų garantijas, nepatikslinant, kad jos suteikiamos gal kažkur, bet tikrai ne visur.

Nenoreciau ir as jusu gasdinti anksciau laiko, todel manau, tegul jusu draugai sulaukia to ciuzinio, nemanau, kad jis bus prastas, nesvarbu kur jis uzsakytas, kokybe nuo to nepasikeis, o per 2 metus jusu draugai spes pamatyti ar ciuzinys yra geras. Pasikartosiu ciuzinio defektai islenda per metus, todel nereikia pergyventi nei jums nei jusu draugams. Jei vis delto kils draugams nesklandumu, tai tegul paraso man i AZ. As sugebesiu jiems padeti, bet kuriuo atveju.
Papildyta:
Dar del tu cekiu noriu pasisakyti, cekis yra cekis, be cekio jau butu painiau. Tada jau jus gaunates apgauti, nes neturite pinigu sumokejimo dokumento. Cekis yra labai didelis dokumentas ir ji reikia labai saugoti.
Cia tik taip, kad zinotumet, nes labai daznai neturint cekio yra beveik neimanoma irodyti, kad preke buvo isigyta butent toje firmoje.
Atsakyti