nu vat kam kapstot, kam, geriau pasidaro aš nesuprantu??? garbės žodis užmušat karatsi savo komentarais, kad nors vienas būtų apie papuošimą, tai ne ASMENIŠKUMAI ASMENIŠKUMAI IR DAR KARTĄ ASMENIŠKUMAI, KADA BAIGSIT PAGALIAU, kur
Jūsų tortai, kur
Jūsų pyragai, kur patarimai, kur informacija - asmeniškumams temą susikurkit atskirą gal, nes jau tikrai, pareini iš darbo liežuvį išleidus, pavargus kaip šuva, atsiverti peržiūrėti tortus, o čia jebycha do jebychai... pabūsiu dar viena nepraustaburne, bet šita padėtis jau tikrai knisa per visus galus
Juratės labai gražūs tirtai, net labai
šokoladinis šerkšnas daromas pilant ištirpintą atvėsintą šokoladą į šaltą degtinę