O tai cia kaip supratau krikscioniskuose gimdymo namuose?
Jei taip tai pas koki daktara?
QUOTE(Grim @ 2012 01 18, 12:37)
skaudet tai neskauda..tik nemalonu

QUOTE(rutaute @ 2012 01 18, 11:42)
O tai cia kaip supratau krikscioniskuose gimdymo namuose?
Parašiau AŽ

QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 18, 11:47)

O tai jau įveda tada, kai atsibundi, ar ne?
QUOTE(Grim @ 2012 01 18, 13:13)
Parašiau AŽ
Tai jau tada geriau tegu statp tą dreną... Tik aš net nežinojau, kad juos apskritai stato, kai LP daro...

Stato stato..atsibundi jau su drenu

QUOTE(Grim @ 2012 01 18, 13:13)
Parašiau AŽ
Tai jau tada geriau tegu statp tą dreną... Tik aš net nežinojau, kad juos apskritai stato, kai LP daro...

Atsibundi ja usu drenu

O daugiau visi tyrimai jusu normalus? Teisingai suprantu kad itaria kad endo atsinaujino?
kaip dziugu, kurios jau atlaike LP ir zino, kad viskas gerai, gali toliau planuoti
o as laukiu mmm, kurios visada pasirodydavo, isgerus paskutine dupho tablete, arba yra buve, net ta pacia diena, kai isgeriu paskutine dupho tablete, o sikart jos veluoja
gal del jaudulio?
vis vien kiekviena diena galvoju apie LP, tikesi, kad viskas bus gerai. gal tai itakoja?

o as laukiu mmm, kurios visada pasirodydavo, isgerus paskutine dupho tablete, arba yra buve, net ta pacia diena, kai isgeriu paskutine dupho tablete, o sikart jos veluoja

QUOTE(kisvaida @ 2012 01 18, 13:26)
kaip dziugu, kurios jau atlaike LP ir zino, kad viskas gerai, gali toliau planuoti
gal del jaudulio?
vis vien kiekviena diena galvoju apie LP, tikesi, kad viskas bus gerai. gal tai itakoja? 

O gal NT? ar jokiu sansu net menkiausiu ner?
QUOTE(kisvaida @ 2012 01 18, 13:26)
gal del jaudulio?

Visko gali buti kad ir del jaudulio,nes nervukai tai visko organizme pridaryti gali,
o man tai vat tas svoris per 2savaites tai 5kg netekau is to streso,net baisoka

QUOTE(rausva debesele @ 2012 01 18, 12:21)
O daugiau visi tyrimai jusu normalus? Teisingai suprantu kad itaria kad endo atsinaujino?
Taip, visi kiti geri... Įtaria, kad atsinaujino

Kisvaida, gali būt, kad dėl streso vėluoja... O gal...?

oi, mergytes, tikrai noreciau, kad butu
siandien padariau NT - tik I
tad tikrai stresas, laukimas, nerimas ir nezinomybe itakoja 
be to, gydytoja sake, kad mmm turi pasirodyti per 10 dienu nuo paskutines isgertos dupho tabletes. keista tik tai, kad iki siol nereikedavo tiek laukti. siandien jau 5 diena nuo paskutines dupho tabletes.
Papildyta:
oi, kad man kristu kg, ne velnio
as nesu kubiliukas, bet sioks toks virssvoris yra, kurio tikrai noreciau atsikratyti

be to, gydytoja sake, kad mmm turi pasirodyti per 10 dienu nuo paskutines isgertos dupho tabletes. keista tik tai, kad iki siol nereikedavo tiek laukti. siandien jau 5 diena nuo paskutines dupho tabletes.
Papildyta:
QUOTE(rutaute @ 2012 01 18, 13:37)
Visko gali buti kad ir del jaudulio,nes nervukai tai visko organizme pridaryti gali,
kazkaip net valgyti nesinori,tai tik per prievarta pavalgai kad organizmas neissektu,nes dabar jauciu kad tik saltis krecia,biski persalau 

oi, kad man kristu kg, ne velnio

sirdi uzliejo liudesys ir net sioks toks pavydas, nes pries kelias minutes suzinojau, kad pusbrolio zmona laukiasi antro kleckiuko. idomiausia, kad jos atliktas NT buvo teigiamas, likus savaitei iki mmm.
QUOTE(kisvaida @ 2012 01 18, 14:34)
sirdi uzliejo liudesys ir net sioks toks pavydas, nes pries kelias minutes suzinojau, kad pusbrolio zmona laukiasi antro kleckiuko. idomiausia, kad jos atliktas NT buvo teigiamas, likus savaitei iki mmm.