Įkraunama...
Įkraunama...

Grigiškiškių mamytės

QUOTE(* Sheril @ 2011 12 06, 13:38)
Uzsuku, nepamirstu  smile.gif
Kaina vieno apsilankymo - 10lt.
Musyte, jei esi sokeja vargu ar Tau bus idomu, matai ten visos pradedancios, kurios tik mokosi zingsnelius ir nori biski pajudet. Bet aisku jei tik idomu, mielai prasom  ax.gif
As asmeniskai einu, nes jau verkiant reikia kazka su svoriu daryt.... o visi stepai ir aerobika man deja netinka del sveikatos reikalu smile.gif

Niu as nueisiu pasiziuesiu, jei man ten nebus ka veikti tai gaila bus.. unsure.gif Man irgi reikia po nestumo atgauti formas ne sjau baisu ir geda paciai doh.gif
Atsakyti
2-dieni buvau, bet nemaciau naujokiu smile.gif
Nebuvo galimybes istrukti ? Tai siandien ateik, manau pilates taip pat pravers formu korekcijai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo * Sheril: 08 gruodžio 2011 - 11:43
Sveikos mamos 4u.gif
gal kartais yra mamyte megeja kuri siuna? ax.gif reikia sunui pasiulyti liemene ir kelnes karnavalui, tad jeigu atsirastu, parasykit prasau i az. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(* Sheril @ 2011 12 08, 12:42)
2-dieni buvau, bet nemaciau naujokiu smile.gif
Nebuvo galimybes istrukti ? Tai siandien ateik, manau pilates taip pat pravers formu korekcijai  mirksiukas.gif

Nebuvau, manau man iseis tik po visu svenciu, nes cia mano gimtadienis arteja, cia kaledos paskui mano zuijkiui metukai ir taip manau tik po svenciu ateisiu pasisokti. O ma norisi judriu sokiu, pilates nelabai noriu smile.gif nebent kazkada veliau smile.gif
Atsakyti
Musyte tai zek kaip gaunasi paciai mirksiukas.gif Vistiek Natalija sake sia savaitele dar bus, o jau ta priessventine ir nedarys, nes nera reikalo, vistiek nesusirinksim. Jau silkiu reikalai bus biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Kaip gyvenat?
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2011 12 18, 06:09)
Kaip gyvenat?

Aš visai neblogai, netgi gerai, sakyčiau smile.gif Jau namuose Kalėdų senis apsilankė, ankstyvas, be sniego, bet labai jau dosnus smile.gif Tikėkimės, kad per kūčias sniego iškris smile.gif Labai laukiam švenčių. Kaip jūs ruošiatės? Jau tiek mažai liko laiko.

Vis dvejoju, kur leliuką savo rašyti, į kokį darželį? Katras čia geresnis? Mes neseniai įsikėlę čia, tai nieko nežinau. Nuo 3 metų Vilniuj eilėj stovim, bet galvoju, kad reik man greičiau dirbti pradėti, tai mąstau apie Grigiškių darželį nuo 2 iki 3, ar iš vis įmanoma taip? Beje, mes registruoti Vilniuje. Gal katra mamytė patars? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 12 18, 13:08)
Aš visai neblogai, netgi gerai, sakyčiau smile.gif Jau namuose Kalėdų senis apsilankė, ankstyvas, be sniego, bet labai jau dosnus smile.gif Tikėkimės, kad per kūčias sniego iškris smile.gif Labai laukiam švenčių. Kaip jūs ruošiatės? Jau tiek mažai liko laiko.

Vis dvejoju, kur leliuką savo rašyti, į kokį darželį? Katras čia geresnis? Mes neseniai įsikėlę čia, tai nieko nežinau. Nuo 3 metų Vilniuj eilėj stovim, bet galvoju, kad reik man greičiau dirbti pradėti, tai mąstau apie Grigiškių darželį nuo 2 iki 3, ar iš vis įmanoma taip? Beje, mes registruoti Vilniuje. Gal katra mamytė patars?  blush2.gif

Aš patarčiau darželį imti šalia darbovietės.... jei mano vaikas eitų į darželį Grigiškėse, neįsivaizduoju, kaip spėti pasiimti iki pusės šešių g.gif O be toir pirmenybė yra pagal gyvenamąją vietą arba darbovietę.

O jūs kaimynus su kalėdom sveikinat? mirksiukas.gif

Gal kuri žinot kokį gerą receptuką sausainių? Noriu su pupom kartu kepti
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 12 18, 12:08)

Vis dvejoju, kur leliuką savo rašyti, į kokį darželį? Katras čia geresnis? Mes neseniai įsikėlę čia, tai nieko nežinau. Nuo 3 metų Vilniuj eilėj stovim, bet galvoju, kad reik man greičiau dirbti pradėti, tai mąstau apie Grigiškių darželį nuo 2 iki 3, ar iš vis įmanoma taip? Beje, mes registruoti Vilniuje. Gal katra mamytė patars?  blush2.gif

Šaunu , kad jums gerai sekasi;

Aš labai esu patenkinta lokiuko giraite darželiu , jei nespėju paimti iki pusės 6 lieka kartais prailgintoj bet nematau tame problemos , puikiai prižiūrima būna ir jai patinka darže;
Bet reikėtų ko anksčiau nueiti į darželį pakalbėti kas ir kaip;

jau laukiam švenčių padariau generalinę tvarką wub.gif pirksim gyvą eglute tai manau kokį ketvirtadinį;

QUOTE(Pupytukas @ 2011 12 18, 13:58)
Aš patarčiau darželį imti šalia darbovietės.... jei mano vaikas eitų į darželį Grigiškėse, neįsivaizduoju, kaip spėti pasiimti iki pusės šešių g.gif O be toir pirmenybė yra pagal gyvenamąją vietą arba darbovietę.

O jūs kaimynus su kalėdom sveikinat? mirksiukas.gif

Gal kuri žinot kokį gerą receptuką sausainių? Noriu su pupom kartu kepti

Pas mus kieme bus kalėdų senelis 25 diena tai ten ir pasveikinsim kaimynus thumbup.gif organizavom tokį susitikimą namo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2011 12 18, 17:20)

jau laukiam švenčių padariau generalinę tvarką  wub.gif  pirksim gyvą eglute tai manau kokį ketvirtadinį;
Pas mus kieme bus kalėdų senelis 25 diena tai ten ir pasveikinsim kaimynus  thumbup.gif  organizavom tokį susitikimą namo  wub.gif

Mes jau vis1 savaitę eglutę turim bigsmile.gif
Atsakyti
Su sventemis newyear.gif newyear.gif newyear.gif gathering.gif 000054.gif 000054.gif 000054.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ros: 31 gruodžio 2011 - 21:18