Gėda pasakyt, bet tiksliai maniškiai laksto be tapkiu, vakar paklausiau mergiotėsar norėtu veltu tapkyčiu, tai tik patrukė pačiais ir sako man ir su kojinėm gerai labai
Jau tau ,Juperiuk, tai tiksliai gėda pelėda
.
Gėda pasakyt, bet tiksliai maniškiai laksto be tapkiu, vakar paklausiau mergiotėsar norėtu veltu tapkyčiu, tai tik patrukė pačiais ir sako man ir su kojinėm gerai labai
.
O mokykloj leidžia su veltinėm tapkutėm
Ju ir aš įsitikinau ėriuko vilnos 21 mic. nesivėlimu
Į vidų dėjau Bg, maišytą su karšiniu. O viršus (kadangi ėriuko spalvos labai sodrios) ėriuko violetinė. Viršus sunkiai traukėsi, kol pritempiau daugmaž į vieną išmierą... Viršus didesnis 2 išmierom ir vsio
. O padas tai sukibęs kartu, nu vienžo... Prisipirkau per akciją ne taip seniai
. Dabar būsiu PRIVERSTA mokytis šalikus velt, nes šlepetėm tai ko gero
. O tuo labiau, jei greit pradyla (kas mane irgi nugąsdino)
Aš tai be akcijos nusipirkau, tai man normaliai veliasi
Sunkiai dakaliau dydį, bet dakaliau. Paskutiniu metu kažkaip šablonus pradėjau didint
, nes pagalvojau sluoksna, o dar mažiau mic.
Taip pat maišau su karšiniu, bet mano karšinys viršuij. Vienas vėliau tik iš sluoksnos
-tokios minkštos, man norisi standumo
, be to pasirodė, kad ši sluoksna linkus bumbuluotis
Taip pat maišau su karšiniu, bet mano karšinys viršuij. Vienas vėliau tik iš sluoksnos
QUOTE(dzūkė @ 2011 12 01, 17:28)
Aš tai be akcijos nusipirkau, tai man normaliai veliasi
Sunkiai dakaliau dydį, bet dakaliau. Paskutiniu metu kažkaip šablonus pradėjau didint
, nes pagalvojau sluoksna, o dar mažiau mic.
-tokios minkštos, man norisi standumo
, be to pasirodė, kad ši sluoksna linkus bumbuluotis 
Ga be akcijos geresnė iš tikrųjų. ? Bumbuluojasi stipriai, plaukas tikrai labai trumpas, todėl greit ir pradyla turbūt.
QUOTE(žollia @ 2011 12 01, 18:07)
Ju ir aš įsitikinau ėriuko vilnos 21 mic. nesivėlimu
Į vidų dėjau Bg, maišytą su karšiniu. O viršus (kadangi ėriuko spalvos labai sodrios) ėriuko violetinė. Viršus sunkiai traukėsi, kol pritempiau daugmaž į vieną išmierą... Viršus didesnis 2 išmierom ir vsio
. O padas tai sukibęs kartu, nu vienžo... Prisipirkau per akciją ne taip seniai
. Dabar būsiu PRIVERSTA mokytis šalikus velt, nes šlepetėm tai ko gero
. O tuo labiau, jei greit pradyla (kas mane irgi nugąsdino)
Lendu i sia tema uzklausti del BG vilnos, cia manau daugiau renkasi jau isbandziusios ja, gal pasidalinsit kuri is naturaliu nedazytu sluoksnu labiausiai jums patiko( 30, 32,34 mic.)?
QUOTE(Juste-G @ 2011 12 01, 22:38)
Lendu i sia tema uzklausti del BG vilnos, cia manau daugiau renkasi jau isbandziusios ja, gal pasidalinsit kuri is naturaliu nedazytu sluoksnu labiausiai jums patiko( 30, 32,34 mic.)?
pilkai ruda vienareikšmiškai
Man šian siaubingai darbinga diena
Niekaip nepataikau 15,5 cm tapukų, na, lyg užkeikta, dydis dar dydis, bet šiandien net storumas kliūna, kažkokios lepečkos gaunasi
Nusižliumbiau net ir prisiekiau neit gult kol nepavyks, taip kaip reikia
Taigi, išdėliojau KETVIRTĄ pora ir laikykit kumščius, kad ji būtų TA