Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmingi giluminiai spuogai

QUOTE(mexica @ 2006 03 29, 20:56)
Maciau eurovaistinej toki, tik kainos nepasakysiu  g.gif

Bet informaviniam lapely parasyta, kad berimamas netinka naudoti.
O tai koks poveikis po tu proceduru.
Kai jautri kad spuogas kyla po proceduru g.gif nebejauti?????
Atsakyti
Turėjau tokį tepalą. Kartą kai iškilo didelis spuogas, dar paspaudžiau, tai paskui ne tik spuogas, bet visas žandas ištino, visas spuogo turinys buvo žalias blink.gif , čia visai rimtai. |Tai dermatologė išrašė. Paskui dar kartais patepdavau panašaus pobūdžio spuogus - gilius, skausmingus ir puliuojančius, tikrai padėdavo. Jis skatina spuogo išsivaikščiojimą, neleidžia labiau užpūliuoti.
Atsakyti
Sveikos smile.gif Man irgi nuo paauglystės bėda su spuogais, tai apie 4 metus gėriau KT, oda buvo daugmaž susitvarkiusi ir skausmingų didelių gilių spuogų nebūdavo.Dabar jau du mėnesius KT negeriu, tai sugrįžo bėdos verysad.gif Ant smakro kai išdygo, tai visas smakras dvigubas, ištino. Tai ką daryt nebežinau, bandau sveikai maitintis - daug vandens, daržovių. Kažin ar padės, vistiek hormonai čia kalčiausi, a ne?
Atsakyti
QUOTE(*ramunė* @ 2006 03 27, 13:22)
LINAUTE,tai tu dar jaunutė dar gali  ir priežasčių ieškoti brendime bigsmile.gif man jau greitai 33 doh.gif .Manau kad bėda kažkame kitame,išbandžiau jau daug ką tačiau kad žymiai padėtų -nepastebėjau,gėriau ir papildus ir vitaminus doctor.gif viskas lygus nuliui.Tik išsiaiškinau kad visiškai netinka ORIFLAME gamybos tie įvairūs sausinamieji pieštukai,jais kai patepu tai kaip patreščiau spuogus doh.gif ,žinoma dabar jau nenaudoju.Jei ką gero sužinotai parašyk į AŽ,aš taip pat pranešiu,jeiką... drinks_cheers.gif



su spuogais reikia kovoti ne tik is isores , bet ir is vidaus - tai reiksia , kad reikia ziureti maista kuri valgote, manau dabar literaturos galima rasti ustektinai nuo ko beria....o is savo praktikos pasakysiu , kad su spuogais reikia susitaikyti:))) o slepia ir gydo juos labai gerai ACNE COLOR kremas, net pasakyciau , kad tai savotiska krempudra:)))pabandykite tikrai patiks.
Papildyta:
QUOTE(Kleopatryte @ 2006 03 31, 00:30)
su spuogais reikia kovoti ne tik is isores , bet ir is vidaus - tai reiksia , kad reikia ziureti maista kuri valgote, manau dabar literaturos galima rasti ustektinai nuo ko beria....o is savo praktikos pasakysiu , kad su spuogais reikia susitaikyti:))) o slepia ir gydo  juos labai gerai ACNE COLOR kremas, net pasakyciau , kad tai savotiska krempudra:)))pabandykite tikrai patiks.



tarpkitko si krema galima nusipirkti tik vaistinese
Atsakyti
Man irgi kartais iskyla sitie "dziaugsmeliai" verysad.gif Dabar naudoju Spirig firmos Acne BP5 lsojona, nezinau ar cia nuo ju, ar kad zymiai pakeiciau mityba, bet sitie spuogai dabar iskyla zymiai reciau, gal koks vienas per menesi.
Beje, dermatologe patare naudoti Australian BodyCare prausikli, krema ir piestuka nuo spuogu su arbatmedziu, sake turetu padeti. Planuoju nusipirkti, kai baigsis priemones, kurias dabar naudoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dinka: 31 kovo 2006 - 15:34
"Ilon Abszess- Salbe" - jau minetas zaliasis tepaliukas, siaip yra skiriamas po visokiausiu traumu PULIAMS traukti. Jis veikia kaip ,, visnevskio tepalas'', tik sis yra silpnesnis. Butent po traumos man ji skyre gydytojas. Tad spuogiukus nebent labai pulingus patepkit, ir tai, atsargiai smile.gif
Atsakyti
O mane irgi kankina tie baisus spuogai (nuo mazu ryskiai raudonu iki dideliu pulingu ) verysad.gif Ir berti mane pradejo nuo 19 metu, iki tol oda buvo lygi.
Atrodo viska esu isbandziusi. Naudojau ivairiausius tepaliukus, kremus, prausiklius ir t.t Visiskai neveiksminga arba poveikis islieka tik keleta dienu. Nesenai pradejau vartoti KT, labai labai tikiuosi, kad gal sios jau pades g.gif Siaip ilgiausiai (apie menesi, du) spuogai pradingsta po veido valymo pas kosmetologe, bet nejaugi visa gyvenima reiks ten vaikscioti? Nesuprantu, kur problema ir nuo ko cia tai priklauso?
Stengiuosi kiek galiu. Mazinu saldumynus, riebalus, geriu daug skysciu (zaliaja arbata su citrina arba vandenuka) smile.gif Esu labai nusivylusi, nes ant veido lieka ryskus randai ir demeles, net ir po mazu spuogiuku. O kitos merginos tokios grazios... Tikrai liudna verysad.gif
Ir as lauksiu patarimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleopatryte @ 2006 03 31, 01:31)
su spuogais reikia kovoti ne tik is isores , bet ir is vidaus - tai reiksia , kad reikia ziureti maista kuri valgote, manau dabar literaturos galima rasti ustektinai nuo ko beria....o is savo praktikos pasakysiu , kad su spuogais reikia susitaikyti:))) o slepia ir gydo  juos labai gerai ACNE COLOR kremas, net pasakyciau , kad tai savotiska krempudra:)))pabandykite tikrai patiks.
Papildyta:
tarpkitko si krema galima nusipirkti tik vaistinese

Pasakyk kaip reikia susitaikyti su visą laiką (beveik)skaudančiu veidu g.gif Yra gera patarlė "Kam neskauda tas nedejuoja",ane?
Atsakyti
QUOTE(*ramunė* @ 2006 03 31, 19:49)
Pasakyk kaip reikia susitaikyti  su visą laiką (beveik)skaudančiu veidu g.gif Yra gera patarlė "Kam neskauda tas nedejuoja",ane?



Neskauda?? Na mano patirtis "gyvenimas su spuogais nuo 17 metu" jau 17 metu pradejau lankytis kosmetologijos kabinete taigi ten palikau ir palieku daug pinigeliu , kovojant su "draugeliais".Isbandziau viska kas imanoma, isbandziau ivairiausius vaistus, kremus ir tt, esu ragavus kosmetikes mokslo taigi dar karta pasikartoju , kad su jais reikia kovoti ne tik is isores. Na man labai padeda soliariumai, o kai gyvenau sauletoje salyje, spuogu nerasdavau nei su zyburiu...taigi tiek
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kleopatryte: 31 kovo 2006 - 19:11
QUOTE(kaprese @ 2006 03 31, 17:19)
O mane irgi kankina tie baisus spuogai (nuo mazu ryskiai raudonu iki dideliu pulingu )  verysad.gif  Ir berti mane pradejo nuo 19 metu, iki tol oda buvo lygi.
Atrodo viska esu isbandziusi. Naudojau ivairiausius tepaliukus, kremus, prausiklius ir t.t Visiskai neveiksminga arba poveikis islieka tik keleta dienu. Nesenai pradejau vartoti KT, labai labai tikiuosi, kad gal sios jau pades  g.gif  Siaip ilgiausiai (apie menesi, du) spuogai pradingsta po veido valymo pas kosmetologe, bet nejaugi visa gyvenima reiks ten vaikscioti? Nesuprantu, kur problema ir nuo ko cia tai priklauso?
Stengiuosi kiek galiu. Mazinu saldumynus, riebalus, geriu daug skysciu (zaliaja arbata su citrina arba vandenuka)  smile.gif  Esu labai nusivylusi, nes ant veido lieka ryskus randai ir demeles, net ir po mazu spuogiuku. O kitos merginos tokios grazios... Tikrai liudna  verysad.gif
Ir as lauksiu patarimu  4u.gif

Zinau kad tai maza paguoda, bet zinok, kad ne viena tu esi tokia ir kad pavydi, kad kitos esti tokiu graziu odu ir plysauja nuo vieno kito mazo, vos pastebimo suogo.
Man liko 1 savaite iki mmenesiniu, tai dabar ir as jau visa raudonais sasais ir dar kyla ir kyla tokie skausmingi ir atrodau taip klaikiai kad patikek verysad.gif O baisiausia, kad visas veidas nusetas randais. Sako, kad kai nervuojiesi ju dar padaugeja, tai turbut dabar mano variantas tas, nes ziauriai verkiu, nes negaliu is save ziureti verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dinka @ 2006 03 31, 16:34)
Man irgi kartais iskyla sitie "dziaugsmeliai"  verysad.gif Dabar naudoju Spirig firmos Acne BP5 lsojona, nezinau ar cia nuo ju, ar kad zymiai pakeiciau mityba, bet sitie spuogai dabar iskyla zymiai reciau, gal koks vienas per menesi.
Beje, dermatologe patare naudoti Australian BodyCare prausikli, krema ir piestuka nuo spuogu su arbatmedziu, sake turetu padeti. Planuoju nusipirkti, kai baigsis priemones, kurias dabar naudoju.


Šitą B5 aš irgi naudoju thumbup.gif , bet retokai, ta prasme nereguliariai, nes oda nupleiskanoja nuo jo, nors šiaip oda riebi.
Atsakyti
laba visom 4u.gif as irgi turiu problemu su oda, jau esu nuleidusi rankas, nes supratau, kad visgi cia labaiusiai kalti hormonai. Esu isbandziusi visus kremus ir tepalus nuo spuogu (ne kosmetinius, bet gydomuosius) - tame tarpe, BP5, erilyc (su antbiotiku eritromicinu), Differin gel, skinoren ir dar gyvą galą kitų ir tikrai galiu pasakyt, kad dauguma ju veikia, bet visgi neisgydo. Bandziua gydytis hormonais, rezultatas thumbup.gif sitap isinaikinau spuogus iki vestuviu, nes norejosi, kad bent uztusuot kosmeta butu galima, nes randai ir demes tai doh.gif bet geriau tik 4 menesius, nes norim vaikiuko. yra tik vienas buvdas tikrai isgydantis oda - geriamas roccutan (atrodo taip vadinasi, tiksliai nezinau), bet jei juos geriant pastojama tai 100 proc bus apsigimimai doh.gif , nustojus juos gert pastot galima tik po mazdau 1 metu, gydymas apie 1 metus, bet tikrai 100 proc veiksmingas. neisbandziua nes gasdina jo poveikis vaisiui, jei pagimdzius vaikiuku dar turesiu bedu, tai jauciu ji vartosiu...

tarp kitko dabar esu nusipirkusi kosmetikos su vaisiu rugstim thumbup.gif labai graziai randukus palygina ir demes ne tokios ryskios, nors spuogu negydo...
Atsakyti