Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: Strazdelis

QUOTE(pagrandukas03 @ 2010 09 14, 00:30)
Mums visai neseniai suėjo 3m. ir lygtai šiandien buvo keramikoje. Įdomu, kaip jai ten sekėsi, nes šiaip iš plastilino lipdyti jai laaabai patinka rolleyes.gif

Priimu nuo 3metų,o Jūsiškė gal Mildutė? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2010 09 14, 08:21)

Taip, Mildutė. Vakar pasakojo kaip lipdė paukščiuką, bet pamiršo man atnešti mirksiukas.gif Paaiškinau, kad nešti ir nereikia, nes darbelis dar nebeigtas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2010 09 14, 08:21)

kaip aš norėčiau kad manasis eitų į keramiką rolleyes.gif
jam labai patinka lipdyti rolleyes.gif
bet kaip man sakė iš lopšiukų nieko neleidž. sad.gif
Atsakyti
Dar paaukit:)smile.gifsmile.gif
Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif
na kaip pabiruciai laikosi?gal pasibaigineja ''chaosas''? biggrin.gif
dukryte vesiu jau nuo 1-ienio i darzeli,jau beveik pasveikom thumbup.gif
tik va labai idomu ar yra dar sirguoliuojanciu vaikuciu ax.gif nes labai jau gaila vest dukryte,jei vel susirgs po keliu dienu doh.gif
Atsakyti
sveikutė.apie kokį chaosą šneki?mes pradėjom eiti tik nuo pirmadienio ir jau turim slogytę.ten daug vaikučių kostinčių ir snargliuojančių.norėjau paklausti tavo nuomonės apie aukletojas ir šeimininkutę,kaip tau jos pagal tave
Atsakyti
QUOTE(Laura 007 @ 2010 09 15, 19:45)
sveikutė.apie kokį chaosą šneki?mes pradėjom eiti tik nuo pirmadienio ir jau turim slogytę.ten daug vaikučių kostinčių ir snargliuojančių.norėjau paklausti tavo nuomonės apie aukletojas ir šeimininkutę,kaip tau jos pagal tave

sveikute dar sykeli mirksiukas.gif
na del ''chaoso'' ,tai galetum pasiskaityti nuomazdaug nuo 44 psl.,labai daug rasyti smile.gif
labai nuliudinai mane,kad daug vaikuciu serganciu,o mes tik baigiame visiskai pasveikti ir dar buname namie,gaila maziuke vesti kad vel susirgs verysad.gif
o del auklyciu labai sunku man ka pasakyti,daug nebendravau,gal ir tas ''choasas'' taip vadinamas daug ka leme,kad joms taip sunku buvo visus vaikucius daziureti,net dvi dienas is eiles pasiemiau prisidirbusia,kad net pasuto viskas,i vaistine teko begti g.gif na galesiu viska tik pasakyti kai sugrisim atgal i darzeli,tada tik spresiu,bet pati pirma ivaizdi padare nebloga jos pacios...bet buvo ir daug trukumu,bet ne juose...kad teko mano maziukei vienai valgyti prie stalo prie grupes iejimo,nes neuzteko stalu,o kai ji nemegsta valgyti pati be filmuko ir be kokio uzsiemimo rankom schmoll.gif bent jau butu valgius kartu su vaikuciais ir matytu pvz.,tai gal butu valgius kartu su visais doh.gif dar ir matyt neturejo laiko vaikuciu visu sodinti laiku ant puoduku,kad turi ir su bunanciom mamytem ar teveliais bendrautii,tai vaikai lieka apsidirbe,nu zodziu negali isivaziuoti i normalia dienotvarke doh.gif as tiek savo panelyte mokinau ant puodo daryti,kad jai kiek nors butu lengviau adaptuotis darzelyje,bet kas is to,kad ji vis tiek ten turejo su pampe vaikscioti dar ir apsidirbusia doh.gif ta vietele taip israudo ir viskas kitkas,baisu buvo kad kokio uzdegimo tos vieteles nebutu gavus verysad.gif tiek verke ji man ,kai prausiau ja cry.gif
Atsakyti
Deimančiukia, ne vaikų kiekyje bėda, kad paėmėt apsidirbusią... aš dukart irgi pasiėmiau - grupėj buvo likę du vaikai ir auklėtoja (beje, abu kartus ta pati) ir vaikas prisikrovęs kelnes taip, kad per atstumą jaučias.

Jeigu būtų galimybė auklėtojas rinktis, tai vienos niekad nenorėčiau pakeisti - patinka kaip ji bendrauja su vaikais, kaip moka sudominti, užimti, patinka jos požiūris, sprendimai ir metodai. Kitą imčiau kaip sakant, kai reikia mamai išeiti ir reikalingas kažkas valandoms atbūti, kad vaikas vienas nebūtų. Trečios neimčiau visai. Su šeimininkute kol kas bendrauti neteko. 4u.gif Tokia mano nuomonė šiai dienai - gali būti, kad su laiku pasikeis smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti