Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2011 11 30, 13:54)
Lyg saket kad WetandWild geliniai pavedimai geri? Ar maisau?
Pasisakysiu, Catrice man labai geras 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2011 12 03, 12:13)
gal pades abejojantiems del tipo:
http://www.picatom.com/1q/1-5622.html
Shanute, siltoji, kur savo akele matote? dirol.gif

Pgl. sita as irgi Light summer biggrin.gif Akys mano vienspalves, melynos (gerai apsiziurejau, kad nei velnio jos ne pilkai melsvos), jokiu parudavimu per viduriuka nera.
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2011 12 03, 07:26)
Bet kaip jus su tais atspalviais susidorojat parduotuvese?

Aš visiškai neatsimenu blush2.gif tik kelias iki šiol nešiotas, patinkančias ir užtvirtinas, kad tinka. O šiaip kadangi dar blaškausi tarp žiemos ir vasaros, tai labiau žiūriu į šaltas spalvas. O tada matuojuosi visas ir lyginu, nebeperku tos, kuri man gražesnė, o tik tą kuri labiau tinka lotuliukas.gif nesvarbu, kad jos noriu mažiau. Man išvis su tais atspalviais dabar toks piktumas ima, parduotuvėse vienoks, išėjus pamatai, kad kitoks..

QUOTE(dontstop @ 2011 12 03, 08:49)
Perspėju, kad ten ne mėgztukai  schmoll.gif  Ten plonytės bliuzelės, su sagutėmis, sudėtis 90 % viskozė, 10 % matyt akrilo. Iškirptė pagal mane negili, bet čia nelygu, kokia krūtinė  g.gif 
Spalvų buvo 4 - 5 variacijų, kažkas pilkesnio, mėlynesnio, į ružavumą, visi pasteliniai, blankūs.

Vistiek susidomėjau jais, maldausiu vyro nuvažiuoti, nes visdar piktas po vakar lotuliukas.gif o dar ir raštas gali netikti tipui? blink.gif gal tada netiks ir cool summer, cool winter? Kokie raštai tiktų? verysad.gif

Ar gerai supratau, kad cool summer/cool winter tinka prislopintos spalvos, o ne ryškios? Nekontrastingi deriniai?

QUOTE(manjana @ 2011 12 03, 15:09)
čia Mole, ne Akropoly  mirksiukas.gif

Kokioj sakėt parduotuvėj tie gėlėti megztukai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blobse @ 2011 12 02, 21:22)
Sakykit, nepamenu kuri, ruošėsi eiti į Sigijolą nusistatyt savo tipo pagal BFAS sistemą. Kaip sekėsi?

as ruosiausi. ir tiesa sakant nezinau kada nueisiu, man jau sesija ant nosies, plius kaledos- tai nei atliekamo laiko, nei pinigu ax.gif

dar karta pakartosiu savo klausima: kokiu spalvu dabar daugiausia parduotuvese? ypac tu, kurios tinka soft summer biggrin.gif

rudeni tai maciau kad labai daug rudo, oranzinio, plytu spalvos ir ju deriniu. tai man jos visiskai netinka ir rasta kazka nesiojamo buvo be sansu sad.gif dabar noriu per ispardavimus nusipirkt truma ziemini-rudeni paprasta paltuka, ka nors arba tamsiai melyno, arba sokoladines, taupe atspalviu smile.gif gal kur ka uzmatet?
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2011 12 03, 16:41)
as ruosiausi. ir tiesa sakant nezinau kada nueisiu, man jau sesija ant nosies, plius kaledos- tai nei atliekamo laiko, nei pinigu  ax.gif

dar karta pakartosiu savo klausima: kokiu spalvu dabar daugiausia parduotuvese? ypac tu, kurios tinka soft summer  biggrin.gif

rudeni tai maciau kad labai daug rudo, oranzinio, plytu spalvos ir ju deriniu. tai man jos visiskai netinka ir rasta kazka nesiojamo buvo be sansu sad.gif dabar noriu per ispardavimus nusipirkt truma ziemini-rudeni paprasta paltuka, ka nors arba tamsiai melyno, arba sokoladines, taupe atspalviu smile.gif gal kur ka uzmatet?

Tokių spalvų kaip mėlyna, pilka tai tikrai pilna šiemet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2011 12 03, 15:30)
manau pagal sita lentele ne spalvos reikia ieskoti, o atkreipti demesi i akies spalva bei apvadeli, koks kontrastas susidaro tarp ju, taip pat reikia ziureti ar apie leliuke nera geltonu, rudu taskiuku, spinduliuku.
Nezinu kiek galima remtis internetinem "spargalkom", bet pilkas akis turi cool winter atstovai -spalva ivardinama kaip charcoral grey, cool summer - grynai saltai pilkos, ir soft summer gal tureti melynai pilkas akis.
Beje, is jusu nuotrauku nebuciau pasakiusi, kad spalva pilka, man gal arciau pilkai melynos, bet cia daug priklauso nuo spalvu perteikimo fotiku sekmes. Man bent jau nesiseka to padaryti smile.gif

Kai pasilyginu su savo vaikų ir vyro akimis, tai iš karto matosi, kad pilkos, nes jų tai jau aiškiai mėlynos.
Vėlgi, mano labai didelis vyzdys (didesnis nei normalus, užtat visos daktares įtaria iš karto skydliaukę) ir akys dažniausiai iš viso atrodo kaip juodos, tik kai labai labai šviesu (dienos šviesoj išpūtus akis) vyzdys susitraukia ir matosi šalia jo pora rusvų taškiukų ir iš viso atrodo akys kaip išdegintos būtų. Todėl aš turbūt pagal akis lauke saulėtą dieną būčiau cool summer, o prie bet kokio dirbtinio apšvietimo cool winter g.gif
Atsakyti
Dominica, o koks Jūsų tipas? smile.gif
Atsakyti
soft summer smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 03, 17:35)

Vistiek susidomėjau jais, maldausiu vyro nuvažiuoti, nes visdar piktas po vakar  lotuliukas.gif  o dar ir raštas gali netikti tipui?  blink.gif  gal tada netiks ir cool summer, cool winter? Kokie raštai tiktų?  verysad.gif

Ar gerai supratau, kad cool summer/cool winter tinka prislopintos spalvos, o ne ryškios? Nekontrastingi deriniai?
Kokioj sakėt parduotuvėj tie gėlėti megztukai?  4u.gif

Be abejo raštas gali netikti tipui. Apie tai daug rašo Osinkoj, aš tik šiek tiek įsidėmėjau apie žiemą. Žiemai (ir cool potipiui) tinka ryškios spalvos, kontrastai. Raštai turi būti kontrastingi. Smulkios gėlytės netinka. Jei gėlės - tai stambios ir neišplaukusios. Tinka stambios geometrinės figūros, žirneliai, dryžiai. Langučiai kai kurie, pvz 2 kontrastingų spalvų. Esmė, kad raštai turi būti aiškūs, neišplaukę, kontrastuoti su fonu 4u.gif

Cool winter, manau, ir cool summer, priešingai, tinka ryškios spalvos.

Nagi, dar kartą apie pagrindus:
vasara - blyškios, prislopintos, išplaukusios, tarsi apdulkėjusios, maišytos spalvos
pavasaris - grynos, ryškios, bet ne tamsios
ruduo - sodrios, gylios, maišytos, gali būti ir tamsios
žiema - ryškios, grynos, ir šviesios, ir tamsios, bet būtinai su kontrastais

ir potipiais:
light - šviesios, vengti tamsių
soft - prislopintos ir maišytos
deep - sodrios
clear - grynos ir ryškios
cool - šaltos, gali būti ryškios
Atsakyti
O as pagaliau atradau sau tinkanti pilka atspalvi ir negaliu atsidziaugt dabar biggrin.gif Man tinka toks tamsiai pilkas, jau vos ne juodas, bet vis tik pilkas, ir ziauriai netink sviesiai pilka. Su sviesiai pilka as atrodau blyski.
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 03, 16:35)
Kokioj sakėt parduotuvėj tie gėlėti megztukai?  4u.gif

Mole , Vega Jeans berods ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 03, 17:30)
Nagi, dar kartą apie pagrindus:
vasara - blyškios, prislopintos, išplaukusios, tarsi apdulkėjusios, maišytos spalvos
pavasaris - grynos, ryškios, bet ne tamsios
ruduo - sodrios, gylios, maišytos, gali būti ir tamsios

Nesupratau, tik žiemai tinka ryškios ir kontrastai, dideli ryškus marginimai, o vasarai atvirkščiai ar ir vasarai tokie patys (cool vasarai)? 4u.gif
Atsakyti