Labas rytas
QUOTE(manjana @ 2011 12 08, 22:05)
Man tai tiesą sakant niekaip nesiriša praeitos temos apklausos duomenys (iš kurių matosi, kad dauguma išleidžia tikrai nedaug pinigų drabužiams) su dabar temoje skambančiaisi reikalavimais - kad visi rūbai ir aksesuarai (net plaukų segtukai

) būtų kokybiški; kad būtų ką apsirengti visomis progomis; ir dar kad rūbų reikia turėt gana daug, kad netrinti nuolat tų pačių. Ir be viso to - negalima savo panešiotų rūbų pardavinėt (net ir dovanot - čia jau man visai naujiena). Ir pirkti iš skudurynų ir MD nepatartina

Nu klausykit, tai KAIP jūs taip sugebat??? Ar aš visiškai nesugebu apsipirkt/apsirengt, ar kame čia šaknys?

Na juk kokybiški rūbai/aksesuarai tai ir kainuoja daug; o ir reikia jų nemažai...
Vienu žodžiu - prašom į viešumą savo konkrečias išlaidas, išmokykit ir mane pigiai, ale gražiai ir kokybiškai apsirengt
manjana tai čia aš rėkiu visa gerkle, kad pigi bižuterija sudarko net labai solidžią kapsulę. Ne visom čia taip atrodo

O apklausoje aš nebalsavau, nes niekad neskaičiavau metinių išlaidų ir negalėjau išvesti vidurkio

Nes kaip ir rašiau, kad būna mėnesių kai nieko neperku, o būna kad drėbteliu net pačiai baisu
Kad čia daug nesugebančių apsirengti senai aiškų, ypač tokių, kurios kelia nemenkus reikalavimus aprangai (kaip aš). Bet kaina nebūtinai atspindi kokybę, na aš vis dar manau, kad brangus daiktas turi daugiau galimybių būti kokybiškas, bet dažnai tenka konstatuoti, kad yra ne taip.
Asmeniškai mano ne visi rūbai yra brangūs

Va per išpardavimą prismoje nugriebiau tamsiai mėlyną, klasikinį pieštuko formos sijoną su nuolaida berots už 45 lt

ir jis puikiausiai įsipaišė į mano sijonų po 200 lt tarpą, tikrai niekuo nesiskiria. Kokybė vizulaiai atrodo gera, žinoma galutinai įvertinsiu po 5 m, jei vis dar laikys
Taip pat turiu marškinukus iš Spartos išparduotuvės

kurie tikrai gerai pasiūti, iš geros kokybės medvilnės, o kaina juokinga

Ir tokių pavyzdžių galėčiau dar savo spintoje rasti. Tiesa per komandiruotes labai mėgstu užsienyje prasinešti ir per vardinių rūbų parduotuves ir ten pirktų rūbų kokybė būna puiki (ne tokia kaip Gelažniko parduotuvėlėje buvo

).
Bet va nesu tokia laiminga kaip kitos, todėl aplenkiu tokias parduotuvės kaip Newyorker'is, Terranova, Rezerved ir pan.
O dėl aksesuarų kokybiški jie tikrai kainuoja daug, todėl didelio kiekio aš negaliu sau leisti turėti, dėl to DontStop net mano kapsulių už kapsules nepripažysta

, bet juk kad lankyčiaus šitoje temoje, nebūtinai turiu viską aklai daryti, ir leidžiu sau šitą kapsulės metodą modifikuoti sau tinkamu būdu. T.y. iš kapsulės iš esmės imu pagrindinę taisyklę viskas dera prie visko

Mano net to paties sezono ir paskirties skirtingos kapsulės dera tarpusavyje, tarkim darbinės žieminės tamsiai mėlyna ir ruda

, o kartu su jomis nesipjauna ir mano turimi juodi geros kokybės ir modelio rūbai, kuriuos tikrai sunešiosiu iki galo
Papildyta:
QUOTE(melynesne @ 2011 12 08, 17:45)
Bet kur jūs randate pigių šalikėlių, nes pirkti po ~30Lt tokį didelį kiekį man atrodo daugoka
Tai dar gerai kad po 30 randat, kai aš čia buvau užsidegus ieškoti kokybiškų šilkinių tai ir po 60 dar sunkiai radau
Bet aš šalikų nesusipirkinėju daug vienu metu, prie progos ieškau ir nusiperku. Mano mylimiausias parveštas draugės iš Indijos, nepriekaištingas indiškas šilkas

O kaina žinau, kad buvo juokinga lyginant su LT.
Jei nebūtinai šilkiniai (buvau aplinkybių priversta įsigyti ir tokių) tai galima užtaikyti ir tokių. Nesenai toj pačioj maksimoje nusiprikau sintetinį rudą šalikėlį už 6 lt

, na kokybe tai jis nepasižymi, 20 m kaip anas indiškas netarnaus, bet prie dabartinės kapsulės tiko idealiai. Todėl aš niekad neinu į parduotuves su tikslu nusipirkti šalikėlį, skarelę, nes niekad nerandu. Bet prie progos visada pasižiūri kas yra pageidaujamų splavų ir kartais tikrai ištaikau man tuo metu labai tinkančių variantų
Tiesa žiemą dar nešioju veltus šalikėlius su šilku, bet jų kaina jau nėra maža
QUOTE(dontstop @ 2011 12 09, 08:36)
Paramos skyrely ima ir be jokių nuotraukų. Man atrodo, jei Loxxy pamatytų, kaip graibsto tuos rūbus, kiek būna norinčių
Žinok kažkada bandžiau atiduoti vaiko rūbus, gal man vėl ne kaip visom pasitaikė, bet graibstė toli gražu ne tie, kam iš tikrųjų reikėtų. Nebūčiau nustebus jei buč paskui juos pamačius pardavinėjamus SM

O dar ir susidomėjimas buvo kokių firmų ir pan. Nu jei jau neturi kuo rengti vaiko, tai ar būtina prašyti tau vien NEXT atrinkti