Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Aš bananas lotuliukas.gif įdomiai, krūtinė už klubus 1cm platesnė, liemuo -23 nuo to ir to. Reikia mažiau valgyti turbūt. Arba ne vietoje klubus matuoju, šiaip pagal polinkį pilnėti-pilnėju ties šlaunimis iškart ir užpakaliu. Pilvas kažko pradėjo augti, pučia dažnai doh.gif
Atsakyti
Aksesuarai įvairiems figūros tipams 4u.gif
kriaušė
Šio tipo figūrai reikėtų akcentuoti viršutinę, smulkesnę kūno dalį – tinka viskas, kas nukreipia žvilgsnį aukštyn.
Papuošalai turėtų būti ryškesni ir didesni. Ypač tinkami yra neįprastos formos, įdomūs, stambūs papuošalai: karoliai, vėriniai, kabantys auskarai.
Puikus akcentas - ryškus šalikas, skarelė.
Rankinę rinktis derėtų tą, kuri būtų nešiojama iš karto po pažastimi (su kuo trumpesne rankena). Geras pasirinkimas - suapvalintos rankinės.
Jei tik įmanoma, avėjimui derėtų rinktis batus aukšta pakulne, kad prailginti figūros siluetą. Labiau tinkami yra batai su tvirta pakulne, o labai plonų pakulnių reikia vengti. Tinkami yra ilgaauliai batai iki kelių: jie nukreipia žvilgsnį žemyn, tačiau ne į stambiausią kūno dalį, ir ypač gerai atrodo su A formos sijonu.
user posted image
Obuolys
Ilgi, dideli, stambūs papuošalai bei ilgi kabantys auskarai derinami su vertikaliomis drabužių linijomis.
Rankinės tinkamos tik su ilgesne rankena, pageidautinas ilgis - ties klubais. Netinkamos yra labai pūstos apimtinės rankinės.
Diržai - netinkamas priedas, nes nukreipia žvilgsnį į stambų juosmenį. Galima išimtis - įstrižas diržas ant ilgos palaidinės-tunikos arba tiesios suknelės.
Batai kaip tik yra tas priedas, kurį reikėtų ypatingai akcentuoti. Pilnapadžiai originalūs bateliai puikus pavyzdys tobulam įvaizdžiui. Rinktis derėtų spalvotą ar netgi ryškią avalynę. Vengti reikėtų batelių labai plona pakulne, kad neapsunkinti viršutinės dalies.
user posted image
Trikampis
Šiam figūros tipui svarbiausia yra neišplatinti viršutinės dalies.
Tinkami aksesuarai yra įdomios apyrankės bei žiedai, kurie kreipia žvilgsnį žemyn.
Rankines derėtų rinktis su ilga, klubus siekiančia rankena.
Diržai – puikus akcentas. Juosti juos ar net skarą reikėtų ties klubais, nes taip bus suteikta apimtis ir subalansuota figūra.
Geras pasirinkimas - ilgaauliai batai, ypač jei jie derinami su plačiu sijonu. Tinka įdomūs, ryškūs, galbūt lakuoti, blizgūs arba dvispalviai aukštakulniai elegantiška plona pakulne. Netinkama avalynė – platformos.
user posted image
Smėlio laikrodis
Šiai figūrai tinka daugelis aksesuarų, tik svarbu palaikyti jau gamtos sukurtą moteriškumo įvaizdį.
Geriausias ir nepakeičiamas aksesuaras yra diržas, pabrėžiantis liemenį. Galima pamėginti juostis ir itin ryškiais diržais.
Tinkamas pasirinkimas - apskritimo formos auskarai, dar labiau pabrėžiantys moteriškumą. Reikėtų vengti pernelyg stambių papuošalų, užgožiančių siluetą.
Rankines galima rinktis labiau kampuotų formų, kaip kontrastą minkštam moteriškam įvaizdžiui.
Tinka bateliai suapvalinta nosele ir aukšta pakulne, glamūriniai batai su plyšeliu ties pirštais.
user posted image
Pieštukas
Ilgi karoliai ties krūtine – nepakeičiamas aksesuaras, ypač jei krūtinė ne itin didelė.
Diržais susijuosiama tam, kad sukurti papildomą apimtį: reikia rinktis sujuosiamus diržais švarkelius, sukneles, paltus.
Lieknoms kojoms pabrėžti tinkami yra aukštakulniai plona pakulne. Puikus pasirinkimas - balerinos tipo bateliai. Stambūs ilgaauliai netinka, nes iškraipo proporcijas, „smulkina“ figūrą.
user posted image
paiimta is stilingos.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke3: 10 gruodžio 2011 - 08:07
Užkrėtėt ir mane noru išsiaiškinti figūros tipą biggrin.gif
Pasinaudojau skaičiuokle ir jin aiškumo neįnešė - Pear or Spoon or Bell (Triangle upward). Iš pradžių net pasimečiau - čia vienas tipas, ar reik išsirinkt vieną jų? smile.gif
Einu skaityti toliau..
--
Perrašiau skaičius, radus, kad minėtam tipui būdingi didesnės apimties nei krūtine kubai.

Matyt senas rezultatas buvo išsaugotas. Aš Etamai į kompaniją biggrin.gif
--
Aprašyme sakoma, kad bananas tada, kai tarp krūtinės/klubų ir liemens skirtumas mažiau nei 9 coliai (~23cm), pas man 25. Nemoku skaičiuot?
---

Vilmuke3, ačiū už aprašymus ir nuotraukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _asamaM: 10 gruodžio 2011 - 11:01
QUOTE(Etama @ 2011 12 10, 00:44)
Aš bananas  lotuliukas.gif  įdomiai, krūtinė už klubus 1cm platesnė, liemuo -23 nuo to ir to. Reikia mažiau valgyti turbūt. Arba ne vietoje klubus matuoju, šiaip pagal polinkį pilnėti-pilnėju ties šlaunimis iškart ir užpakaliu. Pilvas kažko pradėjo augti, pučia dažnai doh.gif

Kiek suprantu, reikia matuoti ten žemiau, prie užpakalio beveik, per plačiausią vietą, ne ten, kur diržas juosiamas g.gif
Atsakyti
vilmuke3 nurodytam psl yra daugiau info apie tipo nustatyma, bei parodyta kur matuoti smile.gif
http://www.stilingos...p_pildyti_forma
Beje, ivedama dar viena forma - proporcinga, kai skirtumas liemens 20-30 cm, smelio laikrodis, kai daugiau nei 30 cm smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 10 gruodžio 2011 - 11:27
QUOTE(bytte @ 2011 12 09, 19:40)
pagal cm aš vitiek kriaušė  karsta.gif
cm vistiek realiausiai išreiškia santykį viršaus ir apačios, visa kita yra vizualinė apgaulė ir tiek. Jei aplinkiniai tai apgaulei pasiduoda, ok.
[

mano apimtys 90-68-93, pagal šitą skaičiuoklę bananas ir jokių šansų į link laikrodžio, nors ir krūtinė-klubai tik 3 cm skirtumas, ir klubai-liemuo - 25cm hihihi.gif svoris (daugiausia raumenų masė, jei daug fizinio krūvio ir maisto) auga proporcingai visur po truputį, todėl į moteriškesnį tipą vargu ar galėčiau migruoti unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(groovy @ 2011 12 10, 11:03)
Kiek suprantu, reikia matuoti ten žemiau, prie užpakalio beveik, per plačiausią vietą, ne ten, kur diržas juosiamas g.gif

drinks_cheers.gif mano draugė matuojasi "per klubus" - ties klubų kauliukais doh.gif ir stebisi, kodėl su 90 cm į 36 dydį netelpa lotuliukas.gif ir mirk griūk įrodinėja, kad tik čia yra klubai ir niekur kitur schmoll.gif matuoti reikia per plačiausią vietą, iš priekio beveik ties bermudų trikampiu hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 12 10, 08:06)

Pieštukas
Ilgi karoliai ties krūtine – nepakeičiamas aksesuaras, ypač jei krūtinė ne itin didelė.
Diržais susijuosiama tam, kad sukurti papildomą apimtį: reikia rinktis sujuosiamus diržais švarkelius, sukneles, paltus.
Lieknoms kojoms pabrėžti tinkami yra aukštakulniai plona pakulne. Puikus pasirinkimas - balerinos tipo bateliai. Stambūs ilgaauliai netinka, nes iškraipo proporcijas, „smulkina“ figūrą.

dėl pieštuko prieštaraučiau - diržas juosiamas tam, kad išreikšti liemenį. Jei kojos iš tikrųjų plonos (blauzdos nėra), tai špylkos atrodo gailiai doh.gif atrodo eis mergaitė ir perluš... O "balerinos" - visiška mirtis, ypač prie sijono, nes prie plonų kojų pėda atrodo milžiniška, o kaip žinia bekulniai ją dar padidina unsure.gif
Aš kaip tik siūlyčiau jojiko kelnes, išryškinančias liekną figūrą ir ilgaaulius, maskuojančius kūdas kojas, įlemenuotus švarkus, sukuriančius "laikrodžio" siluetą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 10 gruodžio 2011 - 12:14
pagal viską visos norim tapt bananais, nes manekenės tai banano tipo dažniausiai biggrin.gif

Pear or Spoon or Bell - tai ta pati kriaušė, A ar trikampis ar dar kitur vadinamas šaukštas , varpeliu pavadinta tai tik vienam šaltinyje radau (viskas kaip kriaušiai, bet su prierašu kad mažo ūgio)
Atsakyti
Nieko nesuprantu, šiltos spalvos man kaip ir netinka, bet nusipirkau ružavą maikutę, tokios dailios spalvos, tikrai šilta, sportui už 7Lt, tai per daug nekreipiau dėmesio į spalvą, svarbu graži ir pigi, o visi, kad išgyrė kaip man tinka spalva blink.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 10, 16:19)
Nieko nesuprantu, šiltos spalvos man kaip ir netinka, bet nusipirkau ružavą maikutę, tokios dailios spalvos, tikrai šilta, sportui už 7Lt, tai per daug nekreipiau dėmesio į spalvą, svarbu graži ir pigi, o visi, kad išgyrė kaip man tinka spalva  blink.gif

Na tam galimi keli paaiskinimai:
1. maikute yra saltos spalvos (man visos rozines yra saltos daugiau ar maziau)
2. maikute yra siltos bet jums tinkancios spalvos
3. visu gyreju akys blogai rodo (bet tai turbut neimanoma)
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2011 12 10, 16:56)

1. visko gali būti, bet vistiek manau, kad tai tikrai šilta. Rytoj pabandysiu nufotografuoti ir įkelti pasitikslinti.
2. O taip įmanoma? biggrin.gif
3. Atmetu šitą, manau, kad visos forumietės yra teisios, nebuvo nei vienos abejojančios dėl mano cool tipo. Kitas dalykas, tikrai gerai sutariu su šaltom spalvom, ypač mėlyna mano geriausia draugė 4u.gif

Dar prigriebiau ir šviesiai žalią maikutę už 10Lt, taip pat sportui. Nebuvo nei spalvų, nei dydžių pasirinkimo, nusižengiau, bet sportui sueina man viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 12 10, 13:10)
pagal viską visos norim tapt bananais, nes manekenės tai banano tipo dažniausiai biggrin.gif

man vien tas pavadinimas juoką kelia-banano tipo figūra lotuliukas.gif mano tai svajonė smėlio laikrodis, moteriškiausia figūra rolleyes.gif arba kriaušė su didesne krūtine, irgi labai smėlio laikr. į kompaniją.
Šiaip pagal savo pilnėjimo vietas sakau, kad esu kriaušė. Nors vizualiai dabar pečiai platesni už klubus atrodo, bet pagal viską, tai turiu paveldėtą kriaušės tipą, tiek kad svorio svyravimai šiek tiek iškraipė bendrą vaizdą ir nemažai mėsytės nuo klubų-sėdimosios pamečiau doh.gif bet nieko, susigrąžisiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 10, 11:03)

As matuoju pora cm auksciau/zemiau ir klubu apimtimi laikau didziausia skaiciu, bet ta vieta zemiau, prie uzpakalio, kaip tu sakai biggrin.gif

QUOTE(Gute444 @ 2011 12 10, 16:56)

Dar yra tokia teorija, kad yra spalvos tinkamos visiems, tam tikri lyg neutralus atspalviai g.gif

QUOTE(Etama @ 2011 12 10, 18:05)
man vien tas pavadinimas juoką kelia-banano tipo figūra lotuliukas.gif mano tai svajonė smėlio laikrodis, moteriškiausia figūra rolleyes.gif arba kriaušė su didesne krūtine, irgi labai smėlio laikr. į kompaniją.

biggrin.gif Siaip as manau Dontstop teisingai parase, smelio laikrodis ne pati dekingiausia figura deliojant apranga, daug ka pvz riboja trumpas liemuo g.gif as kartais pavydziai ziuriu i turincias ilgesni liemeni blush2.gif Pats dekingiausias aprangos aspektu man atrodo yra I tipas rolleyes.gif
Atsakyti