Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(_asamaM @ 2011 12 04, 21:39)
Man bais smalsu, kokių spalvų šešėliai tikrų tokiam rinkinėliui (akys matosi geriau kitose nuotraukose)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 04, 20:43)

Saved. Ačiū smile.gif

Čia atsižvelgiant daugiau į aprangą ar akinius? Ar kartu? smile.gif
Atsakyti
Mano nepatyrusiu manymu (niekada nenešiojau akinių, nuo saulės ir tuos labai retai), akiniai atrodo kaip būtų nuslinkę nuo nosies žemyn, norėtųsi šiek tiek pakelt. Spalva labai gera, forma irgi, tik gal vos vos mažesni galėtų būt. (Ir kažkodėl antakių forma pas jus skiriasi?)
Atsakyti
Kažkodėl pakėlinėju vieną antakį, kai įdėmiai ką bandau padaryt laugh.gif Bet ir nelabai vienodi man regis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _asamaM: 04 gruodžio 2011 - 21:04
QUOTE(_asamaM @ 2011 12 04, 21:52)
Saved. Ačiū smile.gif

Čia atsižvelgiant daugiau į aprangą ar akinius? Ar kartu? smile.gif

Čia tokios spalvos, kurios tinka visoms ir prie visko smile.gif
Į kompaniją:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
blobse, tokia zalia jums laabai tinka smile.gif
Atsakyti
Va matot, bet tokios spalvos rūbų aš per 5 metus daugiau nemačiau (aišku normalios sudėties). Tai ką man daryt g.gif Peržiūrėjau krūvą Olivios Wild nuotraukų (ji irgi cool summer atstovė). Tai jeigu man netinka juoda taip kaip jai - tai viskas aišku, teks išmesti juodus rūbus. Bet kuo tada rengtis?

Dar priminkit man, kas čia mūsų temoj cool summer atstovės?
Atsakyti
QUOTE(Blobse @ 2011 12 04, 21:30)
Va matot, bet tokios spalvos rūbų aš per 5 metus daugiau nemačiau (aišku normalios sudėties). Tai ką man daryt  g.gif Peržiūrėjau krūvą Olivios Wild nuotraukų (ji irgi cool summer atstovė). Tai jeigu man netinka juoda taip kaip jai - tai viskas aišku, teks išmesti juodus rūbus. Bet kuo tada rengtis?

Dar priminkit man, kas čia mūsų temoj cool summer atstovės?

Šiaip atrodo aš drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 04, 21:38)
Šiaip atrodo aš  drinks_cheers.gif

O kodėl Jūsų nuotraukų albume nėra? ax.gif
Atsakyti
dar aš mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blobse @ 2011 12 04, 21:44)
O kodėl Jūsų nuotraukų albume nėra?  ax.gif

Na aš buvau kažką panašaus į nuotraukas įkėlusi čia biggrin.gif nes kažkaip mažai žinojau apie albumą, o tuo labiau apie sąlygas gauti prisijungimą, bet ir gerai, nes kaip kažkas sakė, kad tuoj puse SM į tą albumą subėgs, tai dėl šios priežasties vistiek nebekelčiau ir į ten smile.gif
Atsakyti
žalią irgi esu turėjus tik vieną sarafaną vasarinį... bet žalių rūbų mažoka mūsuose, su bordo ir rausvom iš cool summer paletės neblogai, ir mėlynų, ir žydrų, ypač praėjusį pavasarį daug mačiau
Atsakyti