Įkraunama...
Įkraunama...

<Voveraites>

QUOTE(Jazira @ 2010 07 13, 08:34)
bet kokiu atveju kažkiek tų sulčių išsiskiria, o jei virtos - tai tuo labiau.
Aš tai niekada prieš gamindama voveraičių neapverdu, man patinka tas jų aromatas. nes virtos, man kaip guminės.

Jzira 4u.gif -o aš,voveraites šiais metais neapverdu ,otik nuplikinu.
O,paskui apkepu.
Tai aš,radau{informaciją} senoje knygoje "grybų receptai"
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 07 13, 09:14)
Jzira 4u.gif -o aš,voveraites šiais metais neapverdu ,otik nuplikinu.
O,paskui apkepu.
Tai aš,radau{informaciją} senoje knygoje "grybų receptai"



kadang iš grybų aš vargau tik pievagrybius ir vovieruškas, tai pastarasias dievinu už jų aromatą, todėl stengiuosi maximaliai išlaikyti jį. mano mama mėgėja virti jas. bet jau ten nebelieka nieko - nei skonio, nei kvapo - tik celiuliozė biggrin.gif
tai va, grįžtant prie nevirtų vovieruškų, niekada gamindama iš anksto jų neapverdu.
Per savo virtuvinę praktiką pastebėjau, kad kuo jos mažesnės, tuo intensyvesnis kvapas ir skonis, tada patiekalui grybukų reikia mažiau, negu didelių.
Atsakyti