Na as tai tos merginos elgesyje nieko nenormalaus nematau
. Norejosi svelnumo ir tiek, gi naujoje salyje, reikia apsiprasti, nereik iskart pradeti grabalioti, tada ir bus tikimybe kad po kiek laiko prisileis.

QUOTE(Karikima @ 2012 02 03, 20:37)
Na as tai tos merginos elgesyje nieko nenormalaus nematau
. Norejosi svelnumo ir tiek, gi naujoje salyje, reikia apsiprasti, nereik iskart pradeti grabalioti, tada ir bus tikimybe kad po kiek laiko prisileis.

Šiaip tai man keistas merginos elgesys, kam išvis į tą lovą gultis... Sakot švelnumo norėjo, nežinau, keista ir tiek... Ar rimta mergina/moteris taip elgtūsi...

Nebeteskim mes tos senos istorijos. Temos seimininkas ANTANAS jau senia cia nebesilanko ir jau jam nereikia patarimu, uztareju ar baudeju

QUOTE(mamakubu @ 2012 02 08, 10:11)
Nebeteskim mes tos senos istorijos. Temos seimininkas ANTANAS jau senia cia nebesilanko ir jau jam nereikia patarimu, uztareju ar baudeju

Visai sutinku, galima uzdaryti sita tema. Kam idomu galiu tik pasakyti, kad mergina sekmingai dirba kitame mieste, yra savaip sauni, nors ir laisvoko budo mano nuomone, ir mes kartais draugiskai pabendraujame, taigi viskas ok.
QUOTE(Antanas @ 2012 02 09, 23:53)
Visai sutinku, galima uzdaryti sita tema. Kam idomu galiu tik pasakyti, kad mergina sekmingai dirba kitame mieste, yra savaip sauni, nors ir laisvoko budo mano nuomone, ir mes kartais draugiskai pabendraujame, taigi viskas ok.
o kam ta tema uzdarinet? labai didele dali temu atidaro zmones su savo istorijom, o veliau jos issirutulioja ir tampa bendrines - paskaitinekit

QUOTE(Eleina @ 2012 02 10, 08:35)
o kam ta tema uzdarinet? labai didele dali temu atidaro zmones su savo istorijom, o veliau jos issirutulioja ir tampa bendrines - paskaitinekit
net ir pavadinimas jusu sitos temos man skamba kaip apskritai seksas su kamb..., o ne kaip ANTANO seksas su kazkuo ten 

Yra patirties?

QUOTE(Skonis @ 2012 02 10, 14:01)
o butinai turi but patirties, jei temos pavadinimas skamba kaip bendrinis?

beje, gaila bet patirties neturiu. niekada nesinuomavau buvo ir negyvenau bendrabuty

QUOTE(Eleina @ 2012 02 10, 15:45)
o butinai turi but patirties, jei temos pavadinimas skamba kaip bendrinis?
ir ar be manes nera daugiau SM dalyviu, kurie gal pasisakytu
beje, gaila bet patirties neturiu. niekada nesinuomavau buvo ir negyvenau bendrabuty
patirtis butu nebent tokia, kad gyvenant vienam bute su vyru, seksas zinoma buvo

QUOTE(mamakubu @ 2012 02 10, 17:06)

o beje - kaip paklause, taip ir atsakiau

QUOTE(Antanas @ 2012 02 09, 23:53)
O kaip jums gyvenasi?
QUOTE(juzė @ 2012 02 10, 22:19)
O kaip jums gyvenasi?
Galite pasekti mano temas ir pamatysite. Bet dekui, viskas neblogai.