Įkraunama...
Įkraunama...

Seksas su butioke/kambarioke.

Na as tai tos merginos elgesyje nieko nenormalaus nematau smile.gif . Norejosi svelnumo ir tiek, gi naujoje salyje, reikia apsiprasti, nereik iskart pradeti grabalioti, tada ir bus tikimybe kad po kiek laiko prisileis.
Atsakyti
QUOTE(Karikima @ 2012 02 03, 20:37)
Na as tai tos merginos elgesyje nieko nenormalaus nematau  smile.gif . Norejosi svelnumo ir tiek, gi naujoje salyje, reikia apsiprasti, nereik iskart pradeti grabalioti, tada ir bus tikimybe kad po kiek laiko prisileis.

Šiaip tai man keistas merginos elgesys, kam išvis į tą lovą gultis... Sakot švelnumo norėjo, nežinau, keista ir tiek... Ar rimta mergina/moteris taip elgtūsi... g.gif smile.gif Dar patį pirmą vakarą/naktį...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 03 vasario 2012 - 21:20
Nebeteskim mes tos senos istorijos. Temos seimininkas ANTANAS jau senia cia nebesilanko ir jau jam nereikia patarimu, uztareju ar baudeju biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2012 02 08, 10:11)
Nebeteskim mes tos senos istorijos. Temos seimininkas ANTANAS jau senia cia nebesilanko ir jau jam nereikia patarimu, uztareju ar baudeju biggrin.gif  4u.gif

Visai sutinku, galima uzdaryti sita tema. Kam idomu galiu tik pasakyti, kad mergina sekmingai dirba kitame mieste, yra savaip sauni, nors ir laisvoko budo mano nuomone, ir mes kartais draugiskai pabendraujame, taigi viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(Antanas @ 2012 02 09, 23:53)
Visai sutinku, galima uzdaryti sita tema. Kam idomu galiu tik pasakyti, kad mergina sekmingai dirba kitame mieste, yra savaip sauni, nors ir laisvoko budo mano nuomone, ir mes kartais draugiskai pabendraujame, taigi viskas ok.

o kam ta tema uzdarinet? labai didele dali temu atidaro zmones su savo istorijom, o veliau jos issirutulioja ir tampa bendrines - paskaitinekit biggrin.gif net ir pavadinimas jusu sitos temos man skamba kaip apskritai seksas su kamb..., o ne kaip ANTANO seksas su kazkuo ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2012 02 10, 08:35)
o kam ta tema uzdarinet? labai didele dali temu atidaro zmones su savo istorijom, o veliau jos issirutulioja ir tampa bendrines - paskaitinekit biggrin.gif net ir pavadinimas jusu sitos temos man skamba kaip apskritai seksas su kamb..., o ne kaip ANTANO seksas su kazkuo ten biggrin.gif

Yra patirties? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skonis @ 2012 02 10, 14:01)
Yra patirties?  bigsmile.gif

o butinai turi but patirties, jei temos pavadinimas skamba kaip bendrinis? bigsmile.gif ir ar be manes nera daugiau SM dalyviu, kurie gal pasisakytu bigsmile.gif

beje, gaila bet patirties neturiu. niekada nesinuomavau buvo ir negyvenau bendrabuty ax.gif patirtis butu nebent tokia, kad gyvenant vienam bute su vyru, seksas zinoma buvo tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2012 02 10, 15:45)
o butinai turi but patirties, jei temos pavadinimas skamba kaip bendrinis?  bigsmile.gif ir ar be manes nera daugiau SM dalyviu, kurie gal pasisakytu  bigsmile.gif

beje, gaila bet patirties neturiu. niekada nesinuomavau buvo ir negyvenau bendrabuty  ax.gif patirtis butu nebent tokia, kad gyvenant vienam bute su vyru, seksas zinoma buvo tongue.gif biggrin.gif

rolleyes.gif blink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2012 02 10, 17:06)

biggrin.gif visokia patirtis yra gerai tongue.gif 4u.gif
o beje - kaip paklause, taip ir atsakiau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 10 vasario 2012 - 17:15
Na iš tiesų, paklausta tai buvo taip lyg ta patirtis būtų kažkas toookio biggrin.gif pikantiško, ar ką.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Antanas @ 2012 02 09, 23:53)

O kaip jums gyvenasi?
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2012 02 10, 22:19)
O kaip jums gyvenasi?

Galite pasekti mano temas ir pamatysite. Bet dekui, viskas neblogai.
Atsakyti