Įkraunama...
Įkraunama...

Metų atradimai

QUOTE(Juxt @ 2011 12 20, 15:08)
dėl šešėlių antakių, tai tamsesnę spalvą naudoju antakio pradžiai, o nuo antakio linkio tepu šviesesne, man gražiai gaunasi, beje - pas mane catrice šešėliai

lotuliukas.gif O aš atvirkščiai: šviesesnę naudoju antakio pradžiai, o nuo linkio - tamsesnę biggrin.gif Šiaip tos spalvos nelabai ir skiriasi, kai užtepu ant antakio, susilygina, tik šviesesnę spalvą drąsiau naudoju. Aš naudoju Essence antakių šešėlius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 12 20, 09:48)
Kokius konkreciai seselius turite? Video labai grazu:)

120 šešėlių paletė iš buyincoins
L'oreal
Physicians formula
Inglot
Essence
Coastal scents
Maybelline
Wet n wild
Avon
Atsakyti
Aš atradau kokosų aliejuką , naudojų jį beveik visur drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 12 20, 15:35)
lotuliukas.gif  O aš atvirkščiai: šviesesnę naudoju antakio pradžiai, o nuo linkio - tamsesnę  biggrin.gif Šiaip tos spalvos nelabai ir skiriasi, kai užtepu ant antakio, susilygina, tik šviesesnę spalvą drąsiau naudoju. Aš naudoju Essence antakių šešėlius  mirksiukas.gif

Aš irgi šviesiau dažau antakio pradžią smile.gif Bet dažniau naudoju ne vieną šviesią spalvą, o ją pamaišau truputi su tamsesne. Šiaip tokį būdą pataria ir šiame video (aš pati irgi Oriflame naudoju):
Antakiai!
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2011 12 18, 19:22)

user posted image

nusipirkau ir as tokiu!
labai graziai padazo, nors esu sviesiaplauke/sviesiaode bet naudoju tamsia spalva
Atsakyti
Mano atradimai:
FM kvepalai
Forever living aloe gel
Lirene kremas
Clinique serumas Turnaround
Salsa bigsmile.gif cia valgoma
Wet n wild ir nyx seseliai
Atsakyti
Mano pats geriausias pirkinys šiais metais, tai skinsonic aparatas thumbup.gif
oda akyse pradėjo gerėti, skaistesnė pasidarė, spuogelių labai smarkiai sumažėjo, super daiktas smile.gif
dabar esu paieškose kosmetikos makiažui, neatrandu niekaip tobulo tušo ir šėšėlių, vis neįtinka ką nusiperku..
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 28, 23:39)
Mano atradimai:
FM kvepalai

gal koki kvapa konkreciai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Panikė @ 2011 12 29, 20:19)
Mano pats geriausias pirkinys šiais metais, tai skinsonic aparatas  thumbup.gif
oda akyse pradėjo gerėti, skaistesnė pasidarė, spuogelių labai smarkiai sumažėjo, super daiktas smile.gif
dabar esu paieškose kosmetikos makiažui, neatrandu niekaip tobulo tušo ir šėšėlių, vis neįtinka ką nusiperku..

Po tokių gerų atsiliepimų dar labiau laukiu savo užsakyto skinsonico:) O jis taip ilgai keliauja:) Tikiuosi kad as jį irgi galėsiu priskirti prie metų geriausiųsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 15, 11:16)
4. Akių makiažo technika - mono šešėlis dieniniam makiažui - jei kas nors prieš metus man pasakytų, kad dažniausiai dieninį makiažą darysiu  iš vieno šešėlio ir highlighter'io (o ne iš 5 - 6 šešėlių atspalvių, kaip įprastai) - būčiau nepatikėjusi  biggrin.gif

Dabar tai jau ir mano atradimas thumbup.gif
Kol kas labai patinka Catrice mono seselis nr. 400 smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jovita23 @ 2011 12 30, 08:42)
Po tokių gerų atsiliepimų dar labiau laukiu savo užsakyto skinsonico:) O jis taip ilgai keliauja:) Tikiuosi kad as jį irgi galėsiu priskirti prie metų geriausiųsmile.gif

Kiek mokejot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2011 12 30, 08:42)

is kokio www pirktas?
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 30, 11:34)
is kokio www pirktas?

Pirkau per tarpininkes is www.siriusbeauty.com Kiek jis man kainuos, dar nežinau. Bet turbut kazkas apie 170 su visais mokesciais.
Atsakyti