RASA kremas-gelis probleminei odai, super gelis ,galejo atsirast mano vonioje anksciau
QUOTE(LolitCafe @ 2011 12 18, 18:22)
yra dar Essence ju kaina apie 10lt

dazo abu vienodai graziai, bet man Catrice ipakavimas patogesnis

dazo abu vienodai graziai, bet man Catrice ipakavimas patogesnis
va būtent ! šie Essence man nepatiko
o į tema - mano nu gal ne metu, bet kokiu paskutiniu dvieju-triju savaičiu atradymas - nagu lakas Buk new formula
QUOTE(rutuliukė @ 2012 01 30, 16:59)
tikriausiai ir greičiausiai dėl įpakavimo
po kokio nepilno mėnesio tamsi spalva ištrupėjo
nebent gal jau senas buvo
reikia pavartyti Eurokose ta Catrice 
o į tema - mano nu gal ne metu, bet kokiu paskutiniu dvieju-triju savaičiu atradymas - nagu lakas Buk new formula
pati negalėjau patikėti bet lakas, pirktas Norfoje kažkas už 3-4 litus ir gražiai pasidengė, ir išsilaikė 7 !!! dienas
butu laikėsis ir toliau bet kad reikėjo jau šviežiai nusilakuoti. Spalva 54, toks pastelinis perlamutras. Įdomu, gal ir kitos spalvos tiek pat ilgai laikosi

As turiu jau kokius 4men,nesiojuosi rankineje,niekas neistrupejo
QUOTE(invisible_shadow @ 2012 01 31, 00:19)
QUOTE(Etama @ 2012 01 31, 01:39)
Aš irgi nešiojausi, bet radau sudaužytą-gal kažkas norėjo sumėtyti pėdas
Ištrupėjo koks ketvirtadalis tamsios spalvos, na mažiau ją naudoju ir šiaip, bet kiek valymo 
Papildyta:
Pakuotė šiaip galėtų būti patogesnė, bet nelabai skundžiuosi
Pagal kainą kokybė man atrodo l. gera
Papildyta:
Pakuotė šiaip galėtų būti patogesnė, bet nelabai skundžiuosi
Šnekant apie pakuotę, tai man irgi ji labai nepatinka. Visos šnekėjo, kad Catrine daug patogesnė
QUOTE(rutuliukė @ 2012 01 30, 16:59)
tikriausiai ir greičiausiai dėl įpakavimo
po kokio nepilno mėnesio tamsi spalva ištrupėjo
nebent gal jau senas buvo
reikia pavartyti Eurokose ta Catrice 
pati negalėjau patikėti bet lakas, pirktas Norfoje kažkas už 3-4 litus ir gražiai pasidengė, ir išsilaikė 7 !!! dienas
butu laikėsis ir toliau bet kad reikėjo jau šviežiai nusilakuoti. Spalva 54, toks pastelinis perlamutras. Įdomu, gal ir kitos spalvos tiek pat ilgai laikosi

zinokit visi norfos lakai geri ne vien buk firmos,as jau kokius 4 metus laku vaziuoju pirkti ten
acne.org priemones
[quote=MissR,2012 02 02, 17:51]
va as ir ieskau geru juosteliu, norejau paklaust ar neisberia po ju naudojimu, nes man kiek bandziau beria..
va as ir ieskau geru juosteliu, norejau paklaust ar neisberia po ju naudojimu, nes man kiek bandziau beria..
QUOTE(MissR @ 2012 02 02, 17:51)
Mano metu atradimas stai sios juosteles veidui, kas salina plaukucius, tai tikrai rekomenduoju, vienos geriausiu bandytu:

o merginos,as su tokiu keistu ir gal net vaikisku klausimu,ar paciom depiliuojantis neatauga storesni,ryskesni plaukeliai virs lupos? ir kas kiek laiko reikia depiliuotis?