Įkraunama...
Įkraunama...

Metų atradimai

user posted image

user posted image

Blushas
user posted image

user posted image

ir be abejonės..
user posted image
Atsakyti
Siu metu atradimu pavadinciau lietuviska dantu pasta Ecodenta. thumbup.gif thumbup.gif Labai patiko jos svelnumas ir gaivus kvapas wub.gif bei rutulini dezodoranta- antiperspiranta is Margaritos, islaike visa diena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 04 25, 22:43)
Siu metu atradimu pavadinciau lietuviska dantu pasta Ecodenta. thumbup.gif  thumbup.gif  Labai patiko jos svelnumas ir gaivus kvapas wub.gif  bei rutulini dezodoranta- antiperspiranta is Margaritos, islaike visa diena thumbup.gif

Ecodenta man irgi labai patinka thumbup.gif

o mano metų atradimas - Sally Hansen nagų lakas Extreme Wear
turiu tokį:http://www.blush1.com/images/93CNU
ir pirmą kartą gyvenime nusilakavus nagus buvo taip, kad lakas greičiau nuaugo su nagais negu nusilupo bigsmile.gif savaitę atlaiko nepriekaištingai.
Atsakyti
Almost, ar ten Bare Minerals seseliai? Kodel taip patiko? Ar gerai laiko? As turiu kreminius, mazose tutelese - taip pat labai patinka, tik jau paskirstyti sunkiau kreminius... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 04 26, 09:50)
Almost, ar ten Bare Minerals seseliai? Kodel taip patiko? Ar gerai laiko? As turiu kreminius, mazose tutelese - taip pat labai patinka, tik jau paskirstyti sunkiau kreminius... ax.gif

taip, BM i.d. ten. Patiko dėl spalvos, pigmentacijos, lengvo sklaidymosi, ilgo laikymo. Pirmieji mano mineraliniai birūs šešėliai ir tikrai nenusivyliau. Norėčiau įsigyti ir kitų spalvų. Platesnė mano nuomonė yra aprašyta čia, jei domina.
Atsakyti
Prisikaičiau apie jį visokių komentarų,nu bet man čia tikrai metų atradimas smile.gif Labai džiaugiuosi atradusi,nes teko naudoti daug įvairių aliejukų/serumų plaukam,ir nesulaukiau jokio poveikio.. blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sheilamissy @ 2012 04 26, 14:52)
Prisikaičiau apie jį visokių komentarų,nu bet man čia tikrai metų atradimas smile.gif Labai džiaugiuosi atradusi,nes teko naudoti daug įvairių aliejukų/serumų plaukam,ir nesulaukiau jokio poveikio.. blush2.gif

user posted image

kokia jo kaina?
Atsakyti
Dabar eurokose akcija,tao 18lt,o be akcijos 25lt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sheilamissy @ 2012 04 26, 15:52)

o koks poveikis sio aliejuko?
Atsakyti
QUOTE(Sheilamissy @ 2012 04 26, 15:52)

aha, mane irgi domina koks poveikis g.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2012 04 27, 12:28)
aha, mane irgi domina koks poveikis  g.gif

Na mano plaukai labai sausi. Ir net kai jie būna šlapi po plovimo,kažkur nuo pusės plaukų iki pačių galiukų jaučiasi,kad jie žiaauriai sausi. Tai užtepu šio serumo ( vieną lašiuką) ir to sausumo nebesijaučia,atrodo neblogai padrėkinti plaukai. Ir kvepia labai skaniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sheilamissy @ 2012 04 27, 16:44)
Na mano plaukai labai sausi. Ir net kai jie būna šlapi po plovimo,kažkur nuo pusės plaukų iki pačių galiukų jaučiasi,kad jie žiaauriai sausi. Tai užtepu šio serumo ( vieną lašiuką) ir to sausumo nebesijaučia,atrodo neblogai padrėkinti plaukai. Ir kvepia labai skaniai smile.gif

O kai išdžiūna plaukai, tai matosi, kad padrėkintas pats plaukas, nėra sausas susivėlęs?
Atsakyti